Napi horoszkóp október 1.: a Bikák végre önmagukra is koncentrálhatnak, az Ikrekkel örömteli esemény történik

Borítókép: Napi horoszkóp október 1.: a Bikák végre önmagukra is koncentrálhatnak, az Ikrekkel örömteli esemény történik Forrás: Pixabay by sciencefreak
A hónap első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 1.

KOS (március 21. - április 20.)

A hét utolsó napja kiválóan alkalmas arra, hogy eldöntsd, merre tartasz, mi a célod és mit kell tegyél annak érdekében, hogy sikeres lehess abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy mindaz, ami most történik, nem szolgálja naradéktalanul az épülésedet, abban az esetben ne erőltesd tovább, hiszen nagyon gyorsan bele fogsz fásulni, a hasznos dolgokra pedig ezáltal nem-igen jut majd energiád. Ebben az esetben inkább lépj tovább, keress más célokat, amelyek tartogatnak még számodra valamilyen kellemes meglepetést.

BIKA (április 21. - május 20.)

Túl sok impulzus ért az elmúlt napokban, melyeket nem nagyon volt időd feldolgozni, egyik feladat érte ugyanis a másikat. Mivel a hét utolsó napjára semmiféle kötött programot nem vállaltál, épp ezért ez lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy visszavonulj, mindent végiggondolj és igyekezz a maguk helyére tenni a dolgokat. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, főzz egy finom teát, gyújts meg egy olyan gyertyát, amely ontja magából az ősz illatait, fordulj magadba és törd a fejed, mi és miért történt, illetve az események rád nézve milyen hatással voltak. Nem kell mindig rohanni, az élet ugyanis nem egy versenyfutás, ahol az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot!

IKREK (május 21. - június 21.)

Olyasmi történik veled a hét utolsó napján, ami rendkívül nagy örömmel tölt el: végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél egy bizonys feladatba annyi energiát, s nem hiába áldoztál rá annyi időt, hiszen megérte, most ugyanis bőséggel élvezheted a munkád gyümölcsét. Arra érdemes azért ügyelned, hogy nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedvedet, irigyeid mindig voltak és mindig is lesznek. A lényeg az, hogy te mindent megtettél a siker érdekében, s ennek most meg is lett a maga eredménye!

RÁK (június 22. - július 22.)

Számodra imeretlen úton indulhatsz el a hónap első napján, melytől tartasz ugyan egy kissé, mégis valahogy pont ez jelenti az igazi kihívást az egészben. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis belevágtál, hogy a bozótosban ösvényt vágj mások számára is. mely azt mutatja, hogy rendkívül bátor ember vagy. Pontosan tudod, hogy korántsem biztos az, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, mégis mindenképp elégedettséggel és büszkeséggel fog majd eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amitől a legtöbb társad biztosan visszarettent volna! Büszke lehetsz magadra!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Amennyiben egy bizonyos cél elérését kitűzöd magad elé, abban az esetben képes vagy teljesen rágörcsölni egészen addig, amíg a tiéd nem lesz, rendkívül nagy teljesítménykényszerben szenvedsz ugyanis. Sokszor akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtasz, csakhogy a dobogó legtetején állhatsz, miközben mindenki téged ünnepel. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót fog tenni neked, ha ilyen görcsösen éled az életedet, meg kell tanulnod elengedni egyes helyzeteket. Igyekezz lazítani, hagyd, hogy minden menjen a maga útján, egyedül képtelen vagy ugyanis valamennyi eseményt befolyásolni, ami természetesen nem von le semmit az értékeidből!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Megállás nélkül hajtod magad, úgy érzed ugyanis, hogy túl lassan haladsz egy bizonyos folyamatban, márpedig szeretnél mihamarabb pontot tenni a végére. Az eszeveszett rohanás helyett azonban próbálj érdemben tenni valamit az ügy érdekében, hiszen így valóban egy emberöltő alatt nem végzel majd. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

A hét utolsó napjára érett meg benned az elhatározás, készen állsz arra, hogy elindulj végre egy másik irányba, a jelenlegi helyzetedből ugyanis kimaxoltál mindent. Amennyiben reálisak a meglátásaid, abban az esetben valóban felesleges az idődet vesztegetni, zárd be a kaput magad mögött és indulj el egy új irányba, mely bár lehet, hogy ismeretlen, de meglátod, ha határozottan, biztos lábbal lépdelsz előre, hamarosan el is fogod érni a kitűzött célt. Csupán fel kell állnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Nehezen mondasz ellent másoknak, általában akkor hallatod a hangodat, ha valamiért veszélyben érzed magad. A hét utolsó napján pontosan egy olyan szituáció adódik, amelyben bizony nem lesz más választásod, mint határozottnak és karakánnak lenni. Elérkezett a pillanat ugyanis, amikor idő nemet mondanod valamire, amit ostobaságnak és kifejezetten kockázatosnak is tartasz. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, sokkal inkább a saját érzelmi és fizikai biztonságodról!

NYILAS (november 23. - december 21.)

A hónap első napját alkalmasnak érzed arra, hogy wgy teljesen új kapandba vágj bele, ráadásul abból a fajtából, amelyben ninca nagyon tapasztalata senkinek körülötted. Te azonban roppant céltudatos ember lévén pontosan tudod, hogy hol kell majd bevenned a kanyart ahhoz, hogy ki ne sodródj és végül sikeresen célba érj. Inspiráljon az, hogy ebben a helyzetben abszolút úttörő lehetsz és amennyiben sikerrel jársz, abban az esetben mindenki téged akar majd követni. Most bebizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és a tehetség van benned! Hajrá!

BAK (december 22. - január 20.)

A hét utolsó napján a sors keze által olyasvalakibe botlasz, aki már napok óta a fejedben járt. Ez a véletlen találkozás rendkívül kellemes meglepetést okoz, hiszen abszolút érzel benne valamiféle sorsszerűséget, épp ezért neked is érdemes nyitnod a másik felé, ugyanakkor ne legyél túl rámenős, hisz abban az esetben még azelőtt ábrándulhat ki belőled, mielőtt bármi elkezdődhetett volna kettőtök között. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

A környezeted elismerésére vágysz, úgy érzed ugyanis, hogy nem kezelnek úgy, ahogy az neked jól esne és ez meglehetősen frusztrál. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb számodra: az, hogy te, magad elégedett légy, avagy az, hogy mások elismerően bólintsanak mindarra, amit elérsz. Ne akarj folyton megfelelni mindenkinek, hiszen elsősorban az számít, hogy te boldog vagy-e. Ne teperj mindenáron csupán azért, hogy feljebb kerülj, ne a környezeted mércéjét ugráld meg, a sajátod ugyanis sokkal fontosabb! Élj a saját értékrendet szerint!

HALAK (február 20. - március 20.)

A környezeted meglehetős elismeréssel tekint rád a hónap első napján, olyasmit teszel ugyanis, amit mások bizonyosan nem mertek volna, ráadásul mindaz a lépés, amit teszel, mind a közösség érdekeit szolgálja hosszab távon. Ugyan többen most úgy tekintenek rád, mintha te lennél egy, a Világ megmentői közül, mégis érdemes a hirtelen jött népszerűséget óvatosan kezelned. Élvezd ezt a váratlanul jött sikert a hét utolsó napján, hisz a te nevedhez fűződik, aztán zárd le és lépj tovább, hisz örökké mégsem ünnepeltetheted magad!