Napi horoszkóp november 5.: a Rákoknak szembe kell nézniük egy bizonyos helyzettel, a Mérlegek sodródnak az árral

Borítókép: Napi horoszkóp november 5.: a Rákoknak szembe kell nézniük egy bizonyos helyzettel, a Mérlegek sodródnak az árral Forrás: Pexels by Vikki
A hétvége első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Noha úgy érzed, kellő tapasztalattal bírsz és maradéktalan szakértelemmel el tudod végezni a rád bízott feladatokat, valaki mégis úgy kezel, mintha egy óvodás gyereket tanítana cipőt kötni. Pedig te már hosszú ideje kinőttél ebből a korszakból, csak ezt ő még nem hajlandó tudomásul venni, viszont rendkívül felháborítónak és zavarónak találod a dolgot. Mindent tegyél tehát meg annak érdekében, hogy udvariasan és finoman értésére add, nincs szükséged arra, hogy afféle életvezetési tanácsadóként ott álljon mögötted minden pillanatban és megpróbálja, megmondani, hogyan tedd egyik lábad a másik után. Megy ez neked egyedül is, bizonyítsd be!

BIKA (április 21-május 20)

Véletlen elszólás miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, emiatt elég furán néznek rád a többiek, hisz némi magyarázatra szorul, miért mondtad ki azt, ami akaratod ellenére kicsúszott a szádon. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, mindent tegyél meg azért, hogy tisztázd magad, hiszen számodra is nagyon kényelmetlen a szituáció. Előfordul, hogy az ember kimond olyasféle mondatokat, amelyeket gyakorlatilag azonnal meg is bán, ez ma egy ilyen nap. Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert értelmetlenül fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként hagyni kell az embereket a saját álláspontjukkal együtt, mert előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményed próbálod megértetni másokkal, akik tulajdonképp nem is vevők erre, az első pillanattól kezdve. Engedd el és koncentrálj olyan dolgokra, amik előrevisznek.

RÁK (június 22-július 22)

Egészen idáig megpróbáltál egy téged rendkívülien frusztráló dolgot a szőnyeg alá söpörni, úgy gondoltad ugyanis, ha nem foglalkozol vele, előbb-utóbb köddé válik és nem okoz többé álmatlan éjszakákat. Ám egy bizonyos szituációban rá kell jönnöd, nem hogy elmúlt, kezd a gond egyre jobban föléd tornyosulni. Ez a megfelelő alkalom tehát arra, hogy elrendezz mindent úgy, hogy megoldáscentrikusan állsz a dologhoz. Hidd el, a lelkiismereted is mázsákkal könnyebb lesz, ha pontot tudsz tenni az ügy végére és ez a bizonyos elvarratlan szál nem zavarja a továbbiakban az életed!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki számodra abszolút felháborító módon egyfolytában ott lohol a sarkadban, egy percre sem hagyva, hogy önálló gondolataid legyenek. Borzasztóan idegesít az, amit az illető csinál, viszont nem szeretnéd megbántani sem, épp ezért óvatosan kell a tudtára hoznod, hogy frusztráló számodra a helyzet. Mindenképp érdemes arra ügyelned, hogy ne bántsd meg, de próbálj meghúzni egy határvonalat! Egy kis furfanggal vezesd rá, hogy mekkora teher is a válladon, de ne mondj semmi olyat, amiért később lelkiismeret-furdalás kínozhat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút végtelen hosszúságúnak tűnő úton bandukolsz, mostanra kissé hitevesztett lettél, hisz úgy érzed, a befektetett munka nem látszik semmifajta értékelhető eredményt hozni. Érthető módon az is megfordul a fejedben, hogy inkább feladod és újabb, teljesíthetőbb feladatok után nézel, ám közben azt is szem előtt kellene tartanod, hogy ebben az esetben odaveszne a sok-sok energia és fáradság, amit másra is tudtál volna áldozni. Nézd a dolog pozitív oldalát, nem mindent olyan egyszerű elérni, vannak akadályok és olyan hegyek, amelyek magasabbak és meredekebbek az átlagnál, épp ezért nem mindenki érheti el a csúcsot. Higgy magadban és menni fog. Ne add fel, hisz könnyen lehet, hogy örök lelkiismeretfurdalásod lesz, hogy mi lett volna, ha nem adod fel...

Nem találod a csillagjegyed? Kattints ide, a napi horoszkóp folytatásáért!