Napi horoszkóp november 22.: az Oroszlánok nehéz döntést hozhatnak meg, a Skorpiók a racionalitás mintaképei

Borítókép: Napi horoszkóp november 22.: az Oroszlánok nehéz döntést hozhatnak meg, a Skorpiók a racionalitás mintaképei Forrás: Pexels by MART PRODUCTION
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan elég magabiztosan tetted a dolgodat egy bizonyos helyzetben, most mégis hirtelen elfog a bizonytalanság, s bár meg voltál győződve róla, hogy nem érhet váratlan meglepetés, ma ez másképp alakul. Abszolút érthető a megingásod, hisz fontos számodra ennek a bizonyos ügynek a pozitív végkimenetel. Amennyiben nem tudsz felülemelkedni a bizonytalanságon és a kérdőjelek csak halmozódnak benned, abban az esetben érdemes tanácsot kérned valakitől, akiben meg is bízol és a segítségedre is lehet. Azon az úton, amin elindultál, muszáj végigmenned, higgy te hát abban, hogy ahol győzni lehet, ott te győzni is fogsz!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján nyakig állsz a tennivalókban, azt sem tudod, mihez kezdj a sok feladattal. Szerencsére azonban váratlanul mégis olyan segítséget kapsz, amelynek révén el tudsz indulni a megoldás felé vezető úton. Hálás lehetsz az illetőnek, épp időben jött ugyanis ahhoz, hogy ne fulladj bele a nagy sodrásba. Miután pontot tettél valamennyi, mára vállalt feladat végére, ne gondolkodj este nagy programokban, ejtőzz a kanapén, nézz meg egy, az Ünnepekre hangoló filmet vagy rendelj egy pizzát és dekoráld az otthonodat karácsonyi díszekkel. Hidd el, seperc alatt itt a Szenteste!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon kezdesz elfáradni a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy elérd a célodat. Most kell leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával elérd, amit olyan nagyon szeretnél. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre a problémáidat és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek legalább egy időre elvonják a figyelmedet.

RÁK (június 22-július 22)

Mindent mértani pontossággal elterveztél annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, nagy bosszúságodra azonban a vártnál jóval lassabb a tempó, amellyel haladni tudsz. Mielőtt azonban kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és matekozás van benne, hogy egyszerűen nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, épp ezért tolod magad előtt az egészet. Mivel azonban örökké nem halogathatod a dolgot, hisz csak hátráltatja az életedet, épp ezért szánd el magad, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy kemény szavak lesznek ezek, de hidd el, minden érted történik és hosszú távon a te érdekeidet szolgálja. Csupáncsak tudnod kell bánni bizonyos helyzetekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla, így tehát érdemes a legalkalmasabb pillanatra várnod és tudatnod vele, hogy a személye bizony nem közömbös számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, jól fogadja majd a kezdeményezést és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, mert ha túl rámenős vagy, csak elkergetheted akaratlanul is az illetőt. Ezért csak óvatosan nyomulj annak érdekében, hogy ne forduljon visszájára a dolog. Légy türelmes és meglátod, a várakozás meghozhatja a gyümölcsét!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!