Napi horoszkóp november 17.: a Kosok komoly feladattal küzdenek, a Halak látják a fényt az alagút végén

Borítókép: Napi horoszkóp november 17.: a Kosok komoly feladattal küzdenek, a Halak látják a fényt az alagút végén Forrás: Pexels by Vincenzo Malagoli
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Komoly feladattal bíznak meg a hét második felében a feletteseid, a pontos szerepedet azonban nem tisztázzák előtted. Addig viszont, amíg a játékszabályokat és a saját tennivalódat nem látod világosan, neki sem tudsz állni a dolognak, így pedig a határidőt sem tudod majd tartani. Keresd meg tehát az ügyben legkompetensebb személyt és beszéljétek meg az egész taktikát, mert a siker ilyen bizonytalan helyzetben eleve kérdésesnek tűnik. Ne szégyellj kérdezni, hisz néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felére abszolút érzed, hogy a hajtás, amely az elmúlt napokat meghatározta, minden energiát kivett belőled. Ennek köszönhetően mostanra csupán vonszolod magad előre, nem is látod, miképp juthatsz a feladataid végére ezzel az energiaszinttel. Épp ezért, mivel még mindig vannak napok a hétvégéig, a munka és a kötelezettsége letudása után keress egy olyan helyet, ahol abszolút feltöltődhetsz, menj el egy masszázs szalonba, moziba vagy hívd el a legjobb barátnődet egy csendes kis helyre és egy forró tea mellett töltekezz fel minden szempontból. Vedd figyelembe, hogy nem vagy robot, aki beprogramozva működik, neked is végesek tehát az energiaraktáraid!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan feladattal bíznak meg, ami igencsak idegen számodra, mégsem tudtál nemet mondani rá, mert nem akartál emiatt semmilyen konfliktushelyzetbe keveredni. Az első pillanatban azonban csak vakarod a fejedet, hisz fogalmad sincs, mit kellene csinálnod, korábban ugyanis nem találkoztál ilyen dologgal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, szedd össze minden tudásodat, használd fel azt a sok-sok tapasztalatot, amit az évek során szereztél, s némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Minél előbb végzel, annál hamarabb szabadulsz fel, ezért most elsősorban erre koncentrálj!

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé rosszul érzed érzed magad a jelenlegi helyzetedben, ezért könnyen billensz ki a lelki egyensúlyodból. Rendkívül frusztrál, hogy nem tudod, mi fog történni, s úgy érzed, hogy nem is igen tudod befolyásolni az eseményeket. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, hiszen igenis tudsz tenni a helyzet alakulásáért. Éppen ezért igyekezz mindent kihozni ebből az egyelőre fejete luknak tűnő szituációból, próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy az számondra kedvező legyen! Nem lehetetlen, csak nagyobb önbizalom kell hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A környezetedben akadnak olyanok, akik megpróbálnak másokat manipulálni annak érdekében, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat, te pedig értetlenül állsz a helyzet előtt, el sem akarod ugyanis hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul pedig vannak olyan naiv emberek, akik bedőlnek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, mert ha rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, mindenre hajlandó azért, hogy ártsanak neked, és akkor egyszer s mindenkorra megtanulhatod, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod sem ebbe, sem ehhez hasonló ügyekbe, hisz hosszabb távon neked fognak fejfájást okozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az esetek döntő hányadában abszolút önállóan döntesz a téged illető kérdésekben, hozzá vagy szokva ahhoz a függetlenséghez, amelyben éled az életedet, épp ezért elég nehezen viseled, ha valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeidet. Mivel a hét második felében valaki mégis megpróbál valamivel kapcsolatban jobb belátásra bírni, amit hirtelen nem is igen tudsz hova tenni, így a nagyobb konfliktust elkerülendő, igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a te utad. Tartsd azonban azt is szem előtt, hogy bármikor akadhat olyan szituáció, amikor neked is szükséged van némi támaszra, jól válaszd meg azonban, kitől fogadsz el segítséget, és ki az, aki csak félrevinné az életedet. Okos vagy, használd a női megérzéseidet!

A napi horoszkópot - a többi csillagjeggyel - ide kattintva olvashatod!