Napi horoszkóp november 16.: a Kosoknak érdemes lazábban kezelniük bizonyos helyzeteket, a Bikák a hőn áhított sikert ünnepelhetik

Borítókép: Napi horoszkóp november 16.: a Kosoknak érdemes lazábban kezelniük bizonyos helyzeteket, a Bikák a hőn áhított sikert ünnepelhetik Forrás: Pixabay by prettysleepy1
A csillagok a hét második felére is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Túl komolyan veszel egy bizonyos feladatot a hét második felében, ami miatt teljesen feleseleges álmatlan éjszakákat okoznod magadnak, nincs ugyanis akkora jelentősége, mint amennyire aggódsz miatta. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!

BIKA (április 21-május 20)

Egészen eddig a napig nem merted elhinni, hogy a siker megmutatja magát, a hét második felében azonban mégis bőséggel megtérül a korábban, általad befektetett rengeteg energia és fáradozás. Rendívül nagy lendületet ad az, hogy elérted, amiért dolgoztál és annyira szeretted volna, ragadd tehát meg a lehetőséget, hogy azoknak is megköszönd az eddigi segítséget, akik közreműködtek és hozzásegítettek ahhoz, hogy elérd a célod. Ünnepeld a győzelmet egy finom vacsorával a barátaid társaságában, a kedvenc éttermedben, hisz abszolút megérdemled!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly felelősséget tesznek a válladra a hét második felében, amire egyáltalán nem számítottál a hétvége előtt két nappal. Ennek okán tehát érthető módon frusztrált vagy, mely teljesen rányomja a bélyegét hangulatodra és közérzetedre. Nyilván nem a legideálisabb a helyzet, attól azonban, mert folyamatosan emiatt dühöngsz, még nem lesz könnyebb a helyzeted, csakis önmagadnak nehezítesz rajta. Tekints inkább úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképp meg kell oldanod, ennek érdekében pedig zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj. Hidd el, ha nem pufogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy nincs is olyan megoldhatatlanul nagy teher a válladon!

RÁK (június 22-július 22)

A teljesítményedet tekintve örökké elégedetlen vagy, azt gondolod, hogy többet is ki tudnál hozni magadból, ez azonban minden akaratod ellenére sem mindig sikerül. Folyamatos görcs az életed, hiszen folyton arra koncentrálsz, nehogy hibázz. Hidd el azonban, földi halandóként teljesen elfogdható tény, hogy nem vagy tökéletes, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani. Nem kell egyfajta kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd inkább az életet, hisz neked sincs kilenc belőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Folyamatosan igyekszel az irányítást a kezedben tartani, mely rendkívül fárasztó, hisz képtelenség egyszemélyben mindent, ennyire szoros kontroll alatt tartanod. Ne ragaszkodj görcsösen az elveidhez, próbálj lazítani, vannak ugyanis dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani. Maradj határozott, igyekezz magabiztosan viselkedni minden szituációban, váratlan helyzetekben viselkedj magabiztosan, amennyiben ugyanis ezeket sikerül megvalósítanod, abban az esetben nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szokatlan módon valami azt súgja a hét második felében, higy kígyót melengetsz a kebleden egy bizonyos helyzetben, az a személy ugyanis, aki segítőkész arcát mutatja neked, valójában saját önös érdekeit próbálja érvényesíteni általad. Légy résen, ne engedd kihasználni magad, határozottan tudasd az érintettel, hogy pontosan tudod, mi zajlik a háttérben és még azelőtt hagyd hátra ezt a fajta terhet, mielőtt kibontakozna az illető. Próbáld magad távol tartani az olyan emberektől, akik csak arra használnak, hogy bakot tarts nekik ahhoz, hogy ők, maguk feljebb jussanak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent tökéletesen kiszámoltál egy bizonyos projekt kapcsán, nagyon gondosan figyelembe vetted a körülményeket, így magabiztosan tudsz menetelni a kitűzött célod felé. Mivel azonban számtalan olyan befolyásoló tényező van, amit minden igyekezeted ellenére sem tudsz irányítani, így első nekifutásra jó eséllyel pattansz majd vissza az előtted lévő akadályról. Semmi okod azonban a kétségbeesésre vagy a bosszankodásra, ne rágd magad azon, mi lett volna, ha másképp csinálod, csakis arra fókuszálj, hogy a következő nekifutásra sikerüljön, hiszen lennie kell egy következőnek is, különben honnan tudod meg, milyen is sikeresnek lenni? Csak bátran és magabiztosan menj előre, hatalmas lendülettel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rendkívülien felbosszant valaki a hét második felében, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amihez abszolút nincsen közöd. Épp ezért gyorsan tedd világossá mindenki számára, hogy köszönőviszonyban sem vagy ezzel a bizonyos üggyel, nem is másznál bele még csak ehhez hasonló maszlagba se. Vedd elő minden határozottságodat, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Egyszerűen elgogadhatatlan, hogy ilyesmikkel akárcsak összefüggésbe is kerülhet a neved!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívül bizonytalannak érzed magad egy bizonyos helyzetben a hét második felében, fogalmad sincs ugyanis, hogy mivel járnál jobban, melyik utat válaszd ahhoz, hogy az a számodra lehető legjobban végződjön. Szerencsére nem kell azonban egyedül döntened, keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek nyugodtan, különösebb kockázat nélkül kiöntheted a szíved, miközben nem kell attól tartanod, hogy kihasznál és csalódást okozva továbbáll. Ne titkolózz, mindent mondj el annak érdekében, hogy az illető is objektíven láthassa a szituációt és segítségedre lehessen. Nem kell mindent a tanácsai szerint csinálnod, de talán mégis utat mutathat számodra!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében végre lehetőséged adódik arra, hogy olyasféle programon vegyél részt, amelyben már hosszú ideje szeretted volna kipróbálni magad. Válassz magad mellé olyan partnert, aki motivál és jól érzed magad a társaságában, ne tántorítson el a tény, hogy eleinte szinte biztosan nehezebben megy majd a dolog, ám ha belerázódsz, akkor szinte biztosan élvezhetővé válik. Fontos a sikerélmény, adj tehát bele apait-anyait és add át magad a kikapcsolódásnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan nem igazán vagy annak a híve, hogy félkész ügyeket helyezz az asztalra, a hét második felében azonban mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy nem tudsz már a végeredményen alakítani annak ellenére, hogy lenne még mit javítani rajta. Ennek okán kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni a végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz te, magad mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod!

HALAK (február 20-március 20)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit bárhogy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, hiszen ők nem járnak a cipődben, te azonban pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!