Napi horoszkóp március 7.: a Szüzeknek valaki nagyvonalú gesztussal kedveskedik, a Skorpiók bátran vállalják a véleményüket

Borítókép: Napi horoszkóp március 7.: a Szüzeknek valaki nagyvonalú gesztussal kedveskedik, a Skorpiók bátran vállalják a véleményüket Forrás: Pexels by Samson Katt
A csillagok mára is tartogatnak némi izgalmat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas teher az, amitől ma megszabadulhatsz, mely azért is különösen felszabadító érzés számodra, hisz végre nem ezzel a bizonyos üggyel kell feküdnöd és kelned. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó feladatokat, hisz ez is elég sok energiát vett ki belőled, folyamatosan koncentrálva ugyanis topformát kellett mutatnod még akkor is, amikor már a végkimerülés határán jártál. Épp ezért keress most olyan tevékenységet, ami elsősorban élvezhetet nyújt, s a legkevésbé sem nyomaszt! Időnként fel kell engedni, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak a frusztrációról!

BIKA (április 21-május 20)

Általában véve hajlamos vagy a végsőkig ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, bizonyos szokásokhoz. Annak ellenére sem tudsz kilépni egy-egy helyzetből, hogy már magad is látod, nem lehet többet kihozni belőle. Egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely meghozza a megvilágosodást. Ne akarj azonban ennyire görcsösen kapaszkodni valamibe, mert az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos dolgok, amelyeket célszerű mielőbb elengedni.

IKREK (május 21-június 21)

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám miután egyre inkább szorít az idő, tudod, lassan mondanod kellene valamit. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden, az ügy mellett és ellene szóló érvet, s jól gondold át, milyen lépésnek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne bizonytalankodj tovább, merd vállalni a döntés felelősségét és ha biztos vagy a dolgodban, akkor teljes mellszélességgel állj mellette! Ne hagyd, hogy már az első pillanatban a bizonytalanság uralkodjon el rajtad, eléggé tapasztalt vagy ahhoz, hogy tudd, nem véletlenül jutottál erre a konklúzióra, s nincs okot szégyenkezni miatta!

RÁK (június 22-július 22)

A mai napon olyan szituációba keveredsz, amikor mindenki tőled várja a megoldást, viszonylag sarokba szorított helyzetben tehát neked kell kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Ezt a hálátlan feladatot abszolút nem szívesen vállalod magadra, attól tartasz ugyanis, hogy csak ártasz vele a népszerűségednek, ám most nem tudsz elmenekülni a felelősség elől. Éppen ezért szabadulj meg a rossz érzésektől, dönts határozottan, s akkor mindenki látni fogja, hogy bízhat benned. Ha már így hozta az élet, ezzel kell megbirkóznod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje próbálsz dűlőre jutni egy bizonyos dologgal kapcsolatban, melyet egészen eddig toltál magad előtt. Ennél jobbkor azonban nem is jöhetett el az idő, hogy a kötelezettségeidet letudva végre visszavonulj, kizárd a külvilágot és szembenézz a helyzettel. Mielőtt végső elhatározásra jutnál, érdemes felsorakoztatni minden pro és kontra érvet, hisz másképp nem fogsz tudni objektív döntést hozni. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz gondolkodás közben, mely megváltoztathatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, hisz ha túl sokáig töröd a fejed a dolgon, elszalaszthatsz olyan lehetőségeket, amelyek még egyszer nem fognak visszatérni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki nagyvonalú gesztussal kedveskedik neked, akitől abszolút nem is számítottál rá. Épp ezért esik olyan jól az, hogy az illetőnek eszébe jutottál. Igyekezz tehát viszonozni, hogy ő is érezze, ez a dolog nem egyoldalú, hiszen te is szeretsz adni és meglepni másokat. Így építhetsz fel hosszú távú kapcsolatokat és talán hamarosan még a szerelem szele is megérinthet. Légy nyitott, befogadó és a kisugárzásoddal próbáld a világnak jelezni, hogy nem vagy mindenki számára megközelíthetetlen! Mosolyogj bátran másokra, s hidd el, vissza fognak mosolyogni!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!