Napi horoszkóp március 6.: a Kosok megpróbálnak valakivel zöld ágra vergődni, a Bikák a pozitív energiákra koncentrálnak

Borítókép: Napi horoszkóp március 6.: a Kosok megpróbálnak valakivel zöld ágra vergődni, a Bikák a pozitív energiákra koncentrálnak Forrás: Unsplash by Diana Polekhina
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján elhatározod, hogy megpróbálsz valakivel zöld ágra vergődni, hosszabb ideje beszéltek ugyanis el egymás mellett, érzésed szerint viszont eddig is mindent megtettél, hogy kompromisszumos megoldást találj, melyek szemmel láthatólag nem vezettek eredményre. Tégy tehát egy utolsó kísérletet arra, hogy megbeszéld az illetővel, szedj össze minden észérvet és úgy tálald felé, hogy amennyiben abba beleköt, abban az esetben biztosan benne van a hiba. Amennyiben tehát így alakul, abban az esetben nem érdemes tovább küzdened, hiszen nem adhatod fel végképp a saját értékrendedet, engedd el a dolgot és lépj tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok a negatív energia körülötted a hét első napján, amit borzasztóan nehezen viselsz, lévén, hogy te alapvetően egy pozitív gondolkodású, optimista emberként létezel. Épp ezért feszélyez annyira a helyzet, melyen mindenképp változtatni szeretnél. Ne hagyd, hogy a környezeted visszahúzzon, próbáld megmutatni mindenkinek, hogy mindig minden körülmények között érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni, akkor lesz ugyanis nagyobb az esély a sikerre. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, akkor ne vegyél többé tudomást róluk, járd inkább a saját utadat!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján borzasztó teljesítménykényszerrel próbálsz egy olyan feladatot sikerrel abszolválni, amelyben teljesen zöldfülűnek számítasz. Mivel mindenképp szeretnéd azonban végrehajtani a rád bízott ügyet, épp ezért képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy valamit kicsikarj a helyzetből. Nem biztos azonban, hogy érdemes ilyen se füle-se farka szituációkba belemenni, amelyekben csupán kapálózni tudsz, épp ezért állj meg és mondd ki, hogy nem értesz hozzá. Ne vállalj olyasmit, amit képtelen vagy teljesíteni, hidd el, nem fog jót tenni a hitelességednek!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan szituációban találod magad a hét első napján, amely bőséggel hozhat váratlan fordulatokat, épp ezért igyekezz folyamatosan észnél lenni és két lábbal állni a talajon. Gondolkodj racionálisan, gyorsan mérd fel a helyzete és mihamarabb indulj el! Meglátod, ha már úton vagy, közelebb lesz a megoldás, mint annak előtte hitted volna, csupán bátorság és tenni akarás kell hozzá! Sokszor sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell és ahogy azt a helyzet megkívánja.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján a környezeted meglehetős elismeréssel tekint rád, olyasmit teszel ugyanis, amit mások bizonyosan nem mernének megtenni, ráadásul mindez a köz érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint a Világ megmentőjére, mégis érdemes szerényen kezelned a hirtelen jött népszerűséget, ne engedd, hogy a siker elemeljen a földtől, hiszen a nagyképűség nem épp pozitív tulajdonság és sokkal könnyebben bánthatsz meg, akár számodra fontos embereket is, mint azt gondolnád. Élvezd a sikert, hisz a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kénytelen vagy stratégiai játékot játszani egy bizonyos helyzetben a hét első napján, az az érzésed ugyanis, hogy mások ugyanarra hajtanak, mint amire te is. Ha nem csalnak a megérzéseid, vedd fel a kesztyűt, melegíts be és szállj ringbe, hiszen téged legalább annyira megillet az, amire vágysz, mint bárki mást. Ne ijedj meg a kihívásoktól, de tudd, hogy ez nem lesz egy sétagalopp, ám ha sikerül elérni a célt, annál boldogabb leszel! Arra azonban érdemes ügyelned, hogy – a saját lelkiismereted megnyugtatása érdekében is – csak a fairplay szellemében harcolj!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!