Napi horoszkóp március 4.: a Mérlegek számára egyedülálló lehetőség adódik, a Nyilasoknak meg kell tanulniuk elengedni bizonyos személyeket

Borítókép: Napi horoszkóp március 4.: a Mérlegek számára egyedülálló lehetőség adódik, a Nyilasoknak meg kell tanulniuk elengedni bizonyos személyeket Forrás: Unsplash by Laura Chouette
A csillagok erre a hétvégére is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 4.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján egy nagyonb társaságban akad valaki, aki annak ellenére fogalmaz meg veled kapcsolatban egy elég éles kritikát, hogy a legkevésbé sem ismer. Érthető módon tehát elég rossznéven veszed az éles megfogalmazást, önmagadba tekintve azonban belátod, hogy a bírálatnak volt némi igazságtartalma. Igen, borzasztóan tapintatlan, mondhatni gátlástan volt az illető részéről az, hogy ilyen módon állított pellengérre, melyet négy szem között mindenképp tegyél is szóvá neki, alapvetően azonban a kritikára ne úgy tekints, mint egyfajta sértésre, inkább tanulj, épülj és fejlődj belőle. A különböző bírálatokból okulva ugyanis a most még bebábozódott hernyócska egy napon gyönyörű pillangóvá válhat!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvége első napján egy bizonyos szituációban igen hevesen reagálsz, ami nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Magad is észrevetted, hogy az utóbbi időben talán a szokásodnál is kevesebb türelmed van egyes helyzetekben, mely kifejezetten mutatja, hogy pihenésre van szükséged. Ha elfáradtál, annak nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát a hétvégét arra áldozni, hogy kikapcsolj, akár úgy is, hogy elzárkózol a világ elől. Csináld azt, amit jónak látsz, ami pihentet, kiránt a mindennapok körforgásából és csak rólad szól.

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, valaki a környezetedben nem szimpatizál veled, így mindenáron próbál fogást találni rajtad, árgus szemekkel figyeli, mikor követsz el hibát, amiért azonnal a maga módján "felelősségre vonhat". A célját annyiban sikerül is elérnie, hogy folyamatosan nyomás alatt tart, azt veszed észre, hogy teljesen az járja át a gondolataidat, hogy tökéletes legyél, emiatt egyre többet hibázol. Eljött azonban a pillanat, amikor le kell ráznod magadról ezeket a láncokat, szabadulj meg a nyomástól, s légy sokkal magabiztosabb. Ne hagyd, hogy valaki ilyesfajta pszichológiával a hatása alatt tartson!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napján valaki felvilágosít arról, hogy mások elhappolni készülnek előled a nagy lehetőséget, amelyre eddig vártál és rengeteget tettél érte. Borzasztóan bosszant az, hogy akadtak vetélytársaid, ám amennyiben a dühödet félreteszed, rájöhetsz, hogy a győzelem érdekében gyorsan túl kell lépned ezen ahhoz, hogy abszolút hideg fejjel gondolkodva versenyben maradhass. Egyszerűen légy résen, járj nyitott szemmel, mert ebben az esetben a siker a gyorsaságodon múlhat. Ha szeretnéd az esélyt megragadni, mindenképpen másoknál eggyel többet kell tenned érte!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Erődet nem kímélve azért dolgoztál egész héten, hogy végre sikerrel zárj egy bizonyos ügyet, az azonban valahogy elég felemásan sül el, nem épp úgy, ahogy eltervezted. Magad sem érted a sikertelenség miértjét, fogalmad sincs, hol kerülhetett porszem a gépezetbe, ám arra nem nagyon lesz időd, hogy az ok-okozati összefüggéseken lamentálj hosszasan. Kapcsolj inkább megoldáscentrikus üzemmódra annak érdekében, hogy mihamarabb a dolog végére érj és ne arról szóljon az egész hétvégéd, hogy a hézagokat próbálod ilyen-olyan módon befoltozni! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ez a hétvége kiválóan alkalmas arra, hogy számot vess azzal, hogy hol tartasz a megkezdett utadon, mi volt az eredeti célkitűzésed, milyen magasságokig szeretnél elérni és melyik a hozzá vezető út. Ehhez azonban alapos önvizsgálatot kell tartanod, s minden képességedet, tudásodat és a határaidat is figyelembe kell venned. Ha mindezek után hiányérzeted van, akkor bizon valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, mert ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élet előfeltételei!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár a hétvége első napjára teljesen mást terveztél, ma mégis olyan lehetőség adódik, amelyet mindenképp érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden sarkon botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint adja magát. Ne gondolj most a körülményekre, élj ennek a váratlan kihívásnak, hiszen csakis így tudsz új élményeket szerezni. Persze, később ráérsz mással is foglalkozni, tekints azonban most úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján negatív előjelű meglepetésben lehet részed, valakit ugyanis borzasztóan rosszul ítéltél meg annak ellenére, hogy elég jó emberismerőnek tartod magad. Emiatt roppant csalódott vagy, s nem csupán azért, mert az illető valójában nem olyan, mint amilyennek mutatta magát, de tulajdonképp saját magaddal sem vagy kibékülve, hiszen ma a naivitásodnak fizeted meg az árát. Bármilyen nehéz is azonban, igyekezz ezen felülkerekedni és elfogadni a helyzetet. Ami pedig a naivitásodat illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, a jövőben azonban járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy helyesen mérd fel, mégis mit remélhetsz másoktól!

A teljes napi horoszkópot ide kattintva találod!