JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 29.: az Ikrek egy régi tervüket valósíthatják meg, a Szüzeknek érdemes a maguk útját járniuk

Borítókép: Napi horoszkóp március 29.: az Ikrek egy régi tervüket valósíthatják meg, a Szüzeknek érdemes a maguk útját járniuk Forrás: Unsplash by Brooke Cagle
A csillagok a mai a napra is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepére teljesen elszállni látszik az a magabiztosság, amellyel nekiindultál egy bizonyos projektnek, nem jön ugyanis olyan sebességgel az eredmény, mint ahogy számítottál rá. Ráadásul folyamatosan körülötted károg egy vészmadár, azt sugallva, hogy kezd minden veszendőbe menni. Eljött tehát a pillanat, hogy segítséget kérj, semmiképp ne olyasvalakitől, aki folyamatosan a negatív energiákat közvetíti, inkább találj egy olyan személyt, aki káosz szakértőként tudja kezelni a helyzetet. Van kiút, csak meg kell találnod!

BIKA (április 21-május 20)

Valakitől rettenetesen tartasz, nem mered a hangod sem hallatni előtte, érzed ugyanis rajta, hogy egyáltalán nem szimpatizál veled. Félelmed másoknak is feltűnik, noha nem értik, mi az oka. Ezt azonban nem kell mindenkivel feltétlenül megosztanod, csupán azoknak mondd el, akikben valóban megbízhatsz. Egyébiránt lehet, hogy ez a személy nem is olyan félelmetes, mint amilyennek tűnik, talán ha nyitsz felé és megpróbálód a valódi énjét megismerni, lehet, hogy még jó viszonyba is kerülhettek!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén váratlanul vissza nem térő alkalom kínálkozik arra, hogy egy régi tervedet valósítsd meg, mely roppant magy izgalommal tölt el. Ragadd meg a lehetőséget, hisz nem tudhatod, jön-e még szembe a jelenleginél ideálisabb alkalom. Mondd el másoknak is, mire készülsz, vondd be őket is, nem árt, ha tudják, mi az, ami olyan sokat jelent neked, hátha az ötleteikkel valamiképp hozzájárulhatnak a sikeredhez!

RÁK (június 22-július 22)

Magadra vállaltad, hogy egy nagyobb projektet az elejétől a végéig a hátadon cipelsz, annak minden felelősségével együtt. Ennek köszönhetően a hét közepére gyakorlatilag a kimerülés szélére kerülsz mind mentálisan, mind pedig fizikai értelemben. Mivel azonban messze még az alagút vége, így most nem ereszthetsz le, inkább keress valamifajta segítséget egy olyan ember személyében, akiben megbízol. Cselekedj, amíg rád nem omlik minden tokkal-vonóval együtt. Nem szégyen bevallani, ha túlvállaltad magad, most megtapasztaltad, hogy mennyi tűréshatárod és mi az, amit még meg tudsz csinálni, így legközelebb tudni fogod, hogy meddig takarózz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét közepén lehetőséged adódik arra, hogy végre olyan tevékenységekkel töltődj, amelykre nagyon ritkán jut csak időd. Most azonban úgy tűnik, minden teendőd sínen van, így semmi más dolgod nincs, mint átadni magad azoknak az elfoglaltságoknak, amelyek feltöltenek és pihentetnek. Tartsd azonban a szemed a pályán, hisz bármikor jöhet egy gödör, amelyben belehajthatod a szerekdet, az pedig nem lenne jó, ha azért törne ki a kerék, mert te nem figyeltél oda kellőképpen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Belefáradtál abba, hogy mások elvárásai szerint élj, egészen eddig ugyanis mindent úgy csináltál, hogy közben azon görcsöltél, mások vajon mit fognak majd hozzá szólni vagy adott esetben mi lesz a véleményük rólad. Merj tehát kitörni és a magad útját járni, mert ha folyton az lebeg a szemed előtt, hogy ki és mit gondol, akkor bizony soha nem leszel önmagad, sokkal inkább valaki, aki nem te vagy, hanem az, akit a környezeted látni szeretne. Így azonban soha nem fogod tudni megélni a pillanatot, egyetlen emléked nem lesz arról, milyen voltál valójában. Ne késlekedj most a sarkadra állni és megmutatni mindenkinek, hogy szuverén személy vagy te is!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!