Borítókép: Napi horoszkóp március 29.: az Oroszlánok könnyen konfliktushelyzetbe keveredhetnek, a Mérlegeknek pozitív tapasztalatszerzésben lehet részük Forrás: Pexels by George Milton

Napi horoszkóp március 29.: az Oroszlánok könnyen konfliktushelyzetbe keveredhetnek, a Mérlegeknek pozitív tapasztalatszerzésben lehet részük

Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Rengeted energiádat emészt fel az, hogy folyamatosan topformában szeretnél teljesíteni, nem tudsz egyetlen pillanatra sem kikapcsolni, hisz attól tartasz, hogy ebben az esetben odavész minden, amit eddig belefektettél. A maximalizmus nemes tulajdonság, ám arra érdemes mindenképp ügyelned, hogy ne lépd át a saját határaidat, hisz te sem vagy robot, az energiatartalékaid abszolút végesek és amennyiben teljesen lemerülsz, abban az esetben dugába dőlhet minden eddig befektetett munka. Adj lehetőséget magadnak a töltekezésre, a pihenés ugyanis legalább annyira fontos, mint a siker folyamatos hajtása!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonyítani szeretnéd valakinek, hogy mennyire fontos számodra, ezzel azonban csak azt éred el, hogy udvari bolond módjára bukdácsolsz, helyenként nevetségessé téve önmagad is. Ne akarj mindenáron elismeréseket szerezni, ne akarj egy álarcot magadra erőltetni annak érdekében, hogy a másik mosolyogjon és elhiggye, mennyire szereted, ehelyett érdemes önmagadat adnod minden helyzetben. Az önazonosság ugyanis a legfontosabb tulajdonság egy kapcsolatban, hisz egy szerepet folyamatosan nem lehet hitelt érdemlően eljátszani a nap 24 órájában. Add tehát magad, kedveskedj, figyelj a másikra, szerezz neki apró gesztusokkal örömet, de semmiképp ne indulj neki a Himalájának, ha tériszonyod van!

IKREK (május 21-június 21)

Nem nagyon mersz új dolgokba vágni, annyi megpróbáltatáson mentél keresztül az utóbbi időben, hogy az igazat magadnak megvallva semmi másra nem vágysz, csak békére, nyugalomra és kiszámíthatóságra. Ez az érzés abszolút nem alaptalan, hisz nem véletlenül fáradtál el lelkileg, pontosan azért történt, mert tonnányi terhekkel küzdöttél. Épp ezért itt az ideje annak, hogy egy kicsit befelé figyelj, hogy megpihenj, hogy csak és kizárólag önmagadat helyezd előtérbe annak érdekében, hogy ne fogyj el teljesen lelkileg. Ne foglalkozz azokkal, akik mindenféle ügybe próbálnak belerántani, mindenkivel közöld határozottan, hogy elnézést, de betelt a naptárad!

RÁK (június 22-július 22)

Valahogy mindig az a célod, hogy másokon túlteljesíts, meg vagy győződve arról, hogy mindenben neked kell elől állnod, igazi vezető-típus vagy, te vezeted a népet a bozótosban, egyetlen pillanatra sem engeded ki az irányítást a kezedből. Így azonban a lehető legnagyobb felelősséget teszed magadra, ahelyett, hogy megtanulnál időnként lazítani és az életedet egy kissé felhőtlenebbül élni. Hidd el, attól, mert időnként átengeded a vezetést másnak, még semmi nem lesz elveszve, mi több megláthatsz ezáltal más lehetőségeket is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Azért keveredhetsz könnyen konfliktushelyzetbe a mai nap folyamán, mert nem vagy hajlandó egy olyan dologban engedni a másik félnek, amelyben nem látsz semmiféle lehetőséget, csakis a bukást. Ezt próbálja számon kérni rajtad a másik fél, amennyiben azonban teljesen meg vagy győződve az igazadról és nem alaptalanok a kételyeid, abban az esetben mindenképp állj ki az álláspontod mellett és ne engedd, hogy bárki bármit rád erőltessen. Nem vagy már kétéves kisgyerek, nem kell tehát mások kezét fognod az úttesten!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akarva-akaratlanul is abba a hibába esel, hogy folyamatosan másokhoz hasonlítgatod önmagadat, az eddig elért eredményeidet, az életed minőségét. Ennek köszönhetően szinte állandó elégedetlenség gyötör, megállás nélkül azon jár az eszed, hogyan lehetnél még jobb, mivel tehetnél szert a legkönnyebben az életszínvonalad emelésére. Roppant fárasztó azonban az, hogy egyfolytában taktikát módosítasz, hogy mindenféle lovakat megpróbálsz meglovagolni, érthető módon kezdesz besokallni ettől az állandó vesszőfutástól. Állj meg tehát és gondolj bele: nincs két egyforma sors, nincs két egyforma életút, mindenkinek végig kell járnia a sajátját ahhoz, hogy tapasztalatot és élményeket gyűjtsön. Amennyiben tehát nem akarod folyamatosan mások életét élni, mások útját járni, itt az ideje, hogy elfogadd a sajátodat!

A folytatásért kattints ide!