Borítókép: Napi horoszkóp március 24.: az Ikrek pozitív életszemléletükkel mutathatnak példát, az Oroszlánok vékony jégen próbálnak ellavírozni Forrás: Unsplash by Carl Hunley Jr

Napi horoszkóp március 24.: az Ikrek pozitív életszemléletükkel mutathatnak példát, az Oroszlánok vékony jégen próbálnak ellavírozni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Eddig úgy érezted, a környezetedben abszolút nem hagynak szóhoz jutni, mindenben letorkollnak, bármiben nyilvánítasz véleményt, mostanra pedig érthető módon borzasztóan eleged lett ebből. Épp ezért tehát eljött a pillanat, hogy végre hallasd a hangod és tudasd mindenkivel, hogy igenis van neked is egy értékrended, egy világnézeted, amit akkor is engedsz érvényesülni, ha mások ezt nem hagyják. Igen, lehet, hogy mindenkinek kitágul majd a pupillája, te azonban ne törődj ezzel. Ha kultúrált hangnemet választasz és nem arrogánsan lázadsz fel, akkor igenis van lehetőséged megértetni a mondanivalódat. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

A kollégáiddal közös projekten dolgozol, ám mivel mások képességeit meghaladja a dolog, így úgy döntenek, hogy inkább kiszállnak belőle. Elég értetlenül állsz a helyzet közepén magadra hagyva, ám valahogy mégis örülsz, mert így senki nem szól bele a munkafolyamatba, végre kibontakoztathatod a tehetségedet, nem kell másokat meggyőznöd arról, mi és miért jó nektek. Használd ki a megfelelő alkalmat, hiszen most egyedül bizonyíthatod a feletteseidnek, hogy miféle tehetség és kreativitás rejlik benned!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben úgy érzed, túlságosan sokan vesznek körbe negatív energiákkal és ezt elég nehezen viseled. Emiatt roppant módon feszélyezve érzed magad a szóbam forgó személyek társaságában, szíved szerint abszolút nem is keresnéd őket. Azt érzed ugyanis, hogy csak húznak visszafelé, illetve nincsenek rád jó hatással. Ahelyett azonban, hogy hátat fordítasz valamennyiüknek, igyekezz egyfajta példát mutatni nekik, hogy bármilyen nehéz is a hátizsákjuk, annak ellenére mindig érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni, hiszen csak így lehet esélyük a boldogságra. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, akkor fogadd el, hogy vannak emberek, akiknek nem kehet segíteni, így nem is érdemes több energiát belefektetned a dologba!

RÁK (június 22-július 22)

Nem szívesen futsz neki egy bizonyos feladatnak közvetlenül a hétvége előtt, szíved szerint elhalasztanád a dolgot, a lelked mélyén azonban ott kopogtat a lelkiismereted, hogy mégis érdemes lenne túlesned rajta. Mivel nem tudsz különösebb kifogásokat kitalálni, így kénytelen vagy nagy lendülettel megugrani valamennyi akadályt annak érdekében, hogy a későbbiekben ne omoljon az egész a nyakadba. Persze, nem álmaid feladatai ezek, de mégsem lehet mindig egy rózsaszín világban, felhőről lábat lógatva limonádét szürcsölni, nem igaz?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé rizikós helyzetben kell észnél lenned a hét utolsó munkanapján, amelyet ha nem sikerül elhárítanod, abban az esetben bizony nagyot bukhatsz rajta. Mivel a tét tehát nem kicsi, épp ezért igyekezz úgy hozzáállni a dologhoz, hogy itt bizony most nem babra megy a játék. Szedd össze magad, hagyd hátra a kéretlen tanácsadókat, a borúlátó károgókkal együtt és indulj el az úton. A magadba vetett hit tökéletesen elegendő ahhoz, hogy végül elhárítsd a veszélyt és a rizikófaktorokat. Persze, nem minden megy egyetlen csettintésre, de lásd be, az élet elég unalmas lenne ilyesfajta kihívások nélkül!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapja elég zsúfoltnak ígérkezik, így jobban teszed ha már a nap elején felállítasz egy képzeletbeli táblázatot, amelyben gondosan leírod, mikor, mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy mindennel időben végezni tudj és átadhasd magad a jól megérdemelt pihenésnek. Ahelyett azonban, hogy haladnál sorjában a dolgaiddal, valahogy mindenki ma talál meg a kérdéseivel és kéréseivel, neked azonban elegendő a feladatod, így diplomatikusan hárítsd ezeket a helyzeteket, hiszen szelektálni nagyon nehéz abban a tekintetben, hogy kinek segítesz és kinek nem. Így egyszerűbb, ha ma csakis a saját ügyeiddel foglalkozol és nem másokra pazarolod az értékes órákat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján úgy érzed, hogy végre pontot tehetsz egy bizonyos munkafolyamat végére, amelyen már hosszú ideje dolgozol. Ma ugyanis minden olyan olajazottan működik, semmi és senki nem szól közbe, hogy mit és hogyan csinálsz, ennek köszönhetően tehát tökéletesre sikerülnek az utolsó simítások is. Ha le tudod zárni a dolgot, igyekezz kikapcsolódni a barátaid társaságában, bontsatok ki egy üveg bort, rendeljetek pizzát és töltsetek el egy kellemes péntek estét együtt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Abszolút hozzá nem értőnek számítasz egy bizonyos dolgot illetően, épp ezért teljesen tanácstalanul állsz a helyzet kellős közepén. Mivel így nem-igen fogsz tudni egyről a kettőre jutni, épp ezért ezúttal okosabban teszed, ha mások véleményére hallgatsz, hisz ők talán jobban tudják, mit kellene cselekedned vagy merre kellene indulnod. Olyan személyeket kérdezz meg, akikben maximálisan bízol és adsz a véleményükre. Ha hallgatsz rájuk és megfogadod a tanácsokat, nem lehet bajod belőle. Mivel azonban jelen pillanatban teljesen bizonytalan vagy, nincs más választásod mint a mások által adott tanácsokat megfogadni.

A folytatásért kattints ide!