Napi horoszkóp március 21.: az Ikrek szerelmet vallhatnak valakinek, a Szüzeknek ideje meghúzniuk egy bizonyos hatávonalat

Borítókép: Napi horoszkóp március 21.: az Ikrek szerelmet vallhatnak valakinek, a Szüzeknek ideje meghúzniuk egy bizonyos hatávonalat Forrás: Unsplash by Jonathan Borba
A csillagok ebben a tavaszias időben is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmivel kell szembesülnöd a hét második napján, amire egyáltalán nem számítottál, épp ezért húzza teljesen keresztbe a számításaidat. Ne ess kétségbe, higgadtan és racionálisan gondold végig, mi lehet a lehető legjobb lépés, amit ez ügyben tehetsz. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmi eget rengető dolog!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében valakiben csalódnod kell egy bizonyos feladat kapcsán, az illető ugyanis nemhogy a csapatjátékot nem ismeri, de még duóban sem képes együttműködni veled. Ennél azért többre tartottad, épp ez az, ami a csalódásod legfőbb oka. Ne keseredj el, de legközelebb kétszer gondold meg, kivel kötsz együttműködést, hisz ma rájöhettél, hogy bizony nem mind' arany, ami fénylik! Ez most nem jött össze, de ne általánosíts a jövőben, hisz nem mindenkire igaz ez az állítás. Fel a fejjel!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a mai nap az őszinte érzelmeké, itt az ideje tehát annak, hogy színt vallj annak a személynek, akinek irányába egészen eddig csupán plátói szerelmet tápláltál. Szedd össze minden gondolatodat, ne akard a szavakat csűrni, csavarni, egyszerűen találd meg a megfelelő alkalmat és őszintén terítsd le a lapjaidat. Hidd el, ha agyontaktikázod az egészet, ha háromszáz alkalommal futsz neki a mondandódnak, az csak bonyolíthatja a folyamatot. Mondd ki, amit érzel, egyúttal reménykedj benne, hogy nem csalt a női megérzésed és az illető is hasonlóan érzed irántad. Amennyiben nem, abban az esetben se fogd fel e kosarat, amit kaptál egyfajta világvége érzéssel, jön majd valaki, aki viszontszeret!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel elég komoly konfliktusba keveredsz a hét második napján egy bizonyos üggyel kapcsolatban csupán azért, mert egyikőtök sem akar engedni a huszonegyből. Így azonban elég keserű a szád íze, hisz minden egyes pillanatban érezhető és vibráló feszültség van közöttetek. Nem érdemes egy kapcsolatot ilyenformán sutba dobni, üljetek le és egy finom kávé mellett beszéljétek meg, mi a probléma, hisz barátok között nincs az a gordiusi csomó, amit ne lehetne kibogózni. Vizsgáld meg az illető szemszögéből is a helyzetet, hisz az sokat alakíthat az álláspontodon!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezdesz egyre inkább belebonyolódni egy bizonyos folyamatba, emiatt nem igen találod a lényeget, ami eléggé kétségbe ejt. Mielőtt azonban olyasmit tennél meggondolatlanul, amit esetleg később megbánnál, előtte adj egy esély annak, hogy kibogozd az szálakat és megpróbáld megérteni a helyzetet. Szedd össze magad, higgy abban, hogy meg tudod csinálni és akkor nincs az a probléma, amit ne tudnál kifogástalanul magad mögött hagyni. Ne add fel ilyen könnyen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Igyekszel a környezeted elvárásainak megfelelni, ez azonban megakadályoz abban, hogy a saját kreativitásodat kiéld és felszínre hozd. Ennek következtében viszont a végeredmény sem feltétlenül téged tükröz majd, sokkal inkább valami kézzel fogható eredményt, ami nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz tehát, hogy letedd a névjegyedet, érdemes a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket hoznod, így fogsz ugyanis tudni emlékezeteset alkotni!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!