Napi horoszkóp március 20.: a Mérlegek a kiszámíthatóság hívei, a Nyilasok fajsúlyos kérdésben foglalnak állást

Borítókép: Napi horoszkóp március 20.: a Mérlegek a kiszámíthatóság hívei, a Nyilasok fajsúlyos kérdésben foglalnak állást Forrás: Pexels by Jay-Pee Peña 🇵🇭
A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján gyorsan elfajul egy bagatell vita közted és a közvetlen munkatársad között, melynek során mindkettőtöket elragadnak az érzelmek és súlyos sértéseket vágtok egymás fejéhez. Emiatt elég rosszul érzed magad, hiszen lelkiismeret-furdalásod van, nem akartad ugyanis megbántani az illetőt. Próbálj azonban most higgadtan gondolkodni, valamiféle utat találni arra, hogy együtt tudjatok működni, hiszen a kölcsönös sértegetés nem vezet sehova. Ha azonban nem sikerül kompromisszumos megoldást találni, lépjetek túl a dolgon. Nem éri meg egy teljesen jelentéktelen ügy kapcsán a jóviszonyt kockáztatni!

BIKA (április 21-május 20)

Maximalizmusod nem ismer határokat, minden feladatban igyekszel a legjobbat igyekszel kihozni magadból, nem nagyon tudod elviselni a kudarc tényét. Amennyiben esetleg belefutsz egy veszteségbe, az rendkívül nagy csalódással tölt el és ahelyett, hogy a legjobbat próbálnád kihozni magadból, sértődött kisgyermekek módjára hátat fordítasz az egésznek. Mivel azonban nem élheted úgy az életet, hogy egy búra alá szorult fejjel mész előre, így érdemes lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és lazábban kezelni bizonyos helyzeteket. Egy próbát mindenképp megér, hogy megnézd, mi történik akkor, ha megszabadulsz a görcseidtől!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján gőzerővel mész előre, semmi mást nem látsz magad előtt, mint a kitűzött célodat, ennek rendelsz ma alá mindent. Úgy tűnik, elég jól taktikázol, hisz már a táv elején megnyugtató az előny, amelyre szert tettél, nyugodtan foglakozhatsz tehát más dolgokkal is. Érdemes ma találkoznod régi barátokkal, akikkel zsúfoltabb hétköznapokon nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmikre tudsz összpontosítani, amik pihentetnek és feltöltenek. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor topon kell lenned és gyorsan közbe kell avatkoznod!

RÁK (június 22-július 22)

Abszolút büszkeséggel tölt el a tudat, mely szerint jó úton haladsz a siker felé és ugyan rengeteg akadályt kell még legyőznöd a célig, mégis lelkesít a tudat, hogy egyfelől magabiztos vagy, másfelől reálisnak tűnő, kivételes eredményeket is elérhetsz. Ennek érdekében tégy meg minden tőled telhetőt, hiszen csakis így fogod tudni elmondani a nap végén, hogy nem rajtad múlt a siker. Kitartásod és az akaraterőd valószínűleg meghozza a maga gyümölcsét, előbb vagy utóbb ugyani nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napja a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, amivel egyelőre elég nagy hátrányban vagy. Mivel azonban semmi pénzért nem szeretnéd az egész napodat ezzel a bizonyos feladattal tölteni, épp ezért próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és végre másfelé is elindulhass. Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás csakis bonyodalmakat szülhet, alaposan gondold tehát át, mit és miért teszel, nehogy orra bukj a nagy sietségben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján borzasztóan rágörcsölsz egy bizonyos helyzetre, teljesítménykényszered tehát viszonylag gyorsan kezd úrrá lenni rajtad. Emiatt hajlamossá válsz arra, hogy elveszítsd a józan ítélőképességedet és olyan meggondolatlan döntéseket hozz, amelyek abszolút nem válnak majd semmilyen szinten hasznodra. Vedd azonban komolyan a jeleket, amelyeket az Univerzum küld folyamatosan, lazíts, ne görcsölj egyetlen pillanatig sem, inkább élvezd az életet és higgy abban, hogy minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, ezt jobb, ha elfogadod!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!