Napi horoszkóp március 17.: a Bikáknak érdemes lejjebb helyezniük az elvárásaikat másokkal szemben, az Oroszlánoknak új helyzetben kell megállniuk a helyüket

Borítókép: Napi horoszkóp március 17.: a Bikáknak érdemes lejjebb helyezniük az elvárásaikat másokkal szemben, az Oroszlánoknak új helyzetben kell megállniuk a helyüket Forrás: Pexels by Matilda Wormwood
A hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta döntés előtt állsz, amely a jövőre nézve elég nagy kockázatokkal jár és elég komoly következményei lehetnek. Épp ezért a hét utolsó napján a kötelezettségeidet letudva szánd az idődet arra, hogy mindent helyre teszel magadban és mérlegeled azt, ami esetlegesen várhat rád. Ne hallgass senkire ez ügyben, hisz ebben a helyzetben abszolút te vagy az, aki a bőrét a vásárra viszi, így tehát senki nem tud majd útba igazítani. Ne is akard másra testálni a döntés terhét, fogadd el, hogy vannak az Életben olyan helyzetek amikor a lábadon magabiztosan állva, felelősségteljesen kell helyt állnod. Nem olyan nagy tragédia, csupán eggyel bonyolultabb nyitott mondatot kell ezúttal megoldanod!

BIKA (április 21-május 20)

Alapvetően hajlamos vagy arra, hogy túl magasra állítsd másokkal szemben a lécet, időnként olyasfajta dolgokat elvárva tőlük, amelyet nem tudnak és nem is biztos, hogy szeretnének teljesíteni. Emiatt helyenként elég kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz nyilvánvalóan előbb-utóbb mindenki hangot ad nem tetszésének. Igaz, ami igaz, büszke lehetsz arra, hogy maximalista, céltudatos ember vagy, de mégsem várhatod el másoktól, hogy erejükön felül megfeleljenek neked. Igyekezz mindenkit elfogadni úgy, ahogy van, hisz önmagában mindenki értékes ember, akiknek érdemes észrevenni azt a tehetségét, amivel a Sors megáldotta őt, te pedig egyszerűen nem tudod a saját ízlésed szerint formálni az embereket. Légy toleránsabb és hidd el, sokkal népszerűbb leszel!

IKREK (május 21-június 21)

Kezd minden apró részlet a helyére kerülni, ennek köszönhetően úgy érzed, hogy végre sínen vannak a folyamatban lévő dolgaid. Épp ezért engedj meg magadnak az előtted álló hétvége folyamán egy kis pihenést, nem adj le minden energiádat, hisz a cél alapvetően az, hogy feltöltődj. Menj el vásárolni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a moziban! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi feladatoktól és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, hiszen ezek adnak lendületet a továbbiakban!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben olyasmire készül, amire te soha, semmilyen körülmények között nem vállalkoznál, épp ezért érzed szükségét annak, hogy felhívd az illető figyelmét a rá leselkedő veszélyekre, így sokkal nyugodtabb leszel, hisz te figyelmeztetted, mielőtt esetleg a szakadékba zuhanna. Részedről tehát minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, hogy elindul, az már nem a te gondod, a saját lelkiismeretedet megnyugtattad, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Új helyzetbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, melyben elsőre nem igazán találod a helyedet, abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad, emiatt azért érzel némi frusztrációt. Semmi baj nincs ezekkel a szituációkkal, igyekezz megtalálni bennük azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz és amelyek segítségével valamiféle pozitív eredményt produkálhatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem megy elsőre, ha van benned kis kitartás, akkor nagyon hamar jönni fognak az eredmények, amelyek lendületet tudnak adni a továbblépéshez! Fel ne add az első utáni pillanatban, mert örökké bánni fogod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A környezeted kivételesen nagy tehetséget lát benned egy bizonyos dologgal kapcsolatban, épp ezért tőled kérnek segítséget a hét utolsó munkanapján. Ami téged illet, abszolút szívesen állsz rendelkezésre, a zsigereidben van ugyanis a segítőkészség. Népszerűségedet tovább növeli, hogy teljes mértékben szerény maradsz, mindenfajta siker ellenére is. Természetesen van benned egy egészséges büszkeség, hisz ebből táplálkozol és ez ad lendületet, hogy újra és újra továbbmenj az úton. Csak így tovább, hisz ez a fajta alázat busásan megtérül majd az életed folyamán!

A napi horoszkóp folytatása ide kattintva olvasható.

Ezt olvastad már?