Napi horoszkóp március 16.: a Bikáktól valaki nagy volumenű segítséget kér, a Mérlegek végre pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Borítókép: Napi horoszkóp március 16.: a Bikáktól valaki nagy volumenű segítséget kér, a Mérlegek végre pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére Forrás: Pexels by Gustavo Fring
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Kissé elégedetlen vagy a jelenlegi helyzeteddel, többre, szebbre, jobbra vágysz, másokat látva ugyanis elfog az irigység, te is szeretnél már ott tartani, ahol ők. Kívülről nézve borzasztóan könnyűnek tűnhet az általuk teljesített akadálypálya, ne hidd azonban, hogy nekik csupán az ölükbe hullt a siker és a csillogás. Ebben a pillanatban fogalmad sincs, mennyi lemondással, áldozattal és belefektetett energiával járt az, hogy eljussanak idáig, amennyiben tehát erre vágysz, készülj fel, hogy nem lesz egy sétagalopp. Nem elérhetetlen, ahogy azt láthatod, de mindenképp tenned kell érte!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a közvetlen környezetedben viszonylag nagy volumenű segítséget kér tőled a hét második felében, te pedig szívesen állsz rendelkezésére, ahogy ezt már mindenki megszokhatta az idők folyamán tőled. Ahogy azonban haladtok előre, azt veszed észre, hogy tulajdonképp az illető csupán keresni akart valakit, aki helyette végzi el a rábízott feladatot, majd ő arcátlanul állna fel a dobogó tetejére. Egyfelől rendkívüli módon felháborít ez a fajta hozzáállás, másfelől nem is érted, hogyan lehetséges ez. Annak elkerülése érdekében tehát, hogy ne te légy mások bohóca, nagyon gyorsan tedd tisztába a dolgokat: te csupán segíteni érkeztél és nem fogod engedni egy másodpercig sem, hogy valaki ilyen módon kihasználjon. Amennyiben a mondandód süket fülekre talál, egész nyugodtan fordíts hátat és ballagj el!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé bizonytalan helyzetbe kerülsz a hét második felében, nem is igazán tudod követni az események alakulását, többen többféle verzióval állnak elő a megoldást illetően, te pedig csak kapkodod a fejed. Mielőtt azonban totálisan bevinnének a hallott információk a rengetegbe, igyekezz kizárni a külvilágot és próbáld te, magad eldönteni, melyik a helyes útirány. Ügyelj arra, hogy minden puzzle-darab a megfelelő helyre legyen illesztve annak érdekében, hogy megfelelő összképet kaphass a helyzetről!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, egy hozzád közelálló személy provokálni akar, sejtésed szerint ugyanis valami bántja veled kapcsolatban. Mielőtt azonban a közöttetek lévő jó kapcsolat elmérgesedne, igyekezz tisztázni dolgot, nyugodtan kérdezz rá, mi baja veled, számodra ugyanis iszonyúan kellemetlen a kialakult helyzet. Mivel te minden esetben törekszel az őszinteségre, így joggal várod el másoktól is, hogy nyílt kártyákkal játszanak. Amennyiben tehát az illető hajlandó kiteríteni a lapjait és van igazságtartalma a mondanivalójának, mindenképp igyekezz kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy az eddigi közeli kapcsolat megmaradhasson!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a munkahelyeden óriási baklövést követett el és legnagyobb megdöbbenésedre mindenfajta felelősséget próbál rád hárítani. Te első pillanatban nem is jutsz szóhoz a megdöbbenéstől, hisz borzasztóan aljas húzásnak tartod a dolgot, a másodikban azonban magadhoz térsz, amely alkalmat ad arra, hogy felvedd a kesztyűt és ringbe szállj. Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon rád húzza a vizes lepedőt, felesleges adok-kapokba azonban ne menj bele, hisz az téged is hiteltelenné tesz. Megfelelő érvekkel állj ki magadért és hitelt érdemlő magyarázattal világosíts fel mindenkit, hogy tulajdonképp miről van szó és hol is van az a bizonyos kutya elásva. Semmiképp ne hagyd magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki mindenáron szeretne gondoskodni rólad, fontos ugyanis számára, hogy biztonságban legyél minden szempontból. Neked azonban kicsit terhes ez a fajta törődés, hisz hiába szeretnél önállósodni, az illető túlféltése megakadályoz ebben. Elismerésreméltó az, hogy valaki ennyit törődik veled, de eljött a pont, amikor a saját érdekedben le kell ülnöd beszélni az illetővel. Ügyelj arra, hogy meg ne bántsd, a kommunikációnak tehát válaszd a lehető legfinomabb módját annak érdekében, hogy ne gázolj a lelkébe. Amennyiben elég fontos vagy az illető számára, meg fogja érteni, hogy kicsit fullasztó számodra a szeretete.

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!