Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok véget vetnek a róluk terjedő pletykáknak, a Skorpiók váratlan helyzetben állnak helyt

Borítókép: Napi horoszkóp március 14.: az Oroszlánok véget vetnek a róluk terjedő pletykáknak, a Skorpiók váratlan helyzetben állnak helyt Forrás: Unsplash by Joanna Nix-Walkup
A csillagok mára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Valaki iránt plátói szerelmet táplálsz, egyszerűen egész nap nem tudod kiverni az illetőt a fejedből. Emiatt hajlamos vagy hanyagolni minden kötelezettségedet, ami viszont már másoknak is feltűnik. Szép dolog a szerelem, az azonban mindenképp elengedhetetlen, hogy azokra a dolgokra is figyelj, amelyeket egyszerűen nem lehet elhanyagolni! Akkor majd ráérsz átadni magad az érzéseidnek, amikor minden mással végeztél, persze csak ha semmiképp nem tudod párhuzamosan műkodtetni a szívedet és az eszedet!

BIKA (április 21-május 20)

A körülötted élők nem értenek egyet veled egy vitás kérdésben a hét második napján, a dolog végére azonban neked kell a pontot kitenni. Mivel azonban félnek, hogy rossz döntést hozol, megpróbálják mindenáron megváltoztatni a véleményedet. Te azonban a legkevésbé se foglalkozz senkivel, ne hagyd magad befolyásolni, hisz pontosan tudod, hogy az a jó irány, amerre elindultál. Csak menj, amerre a józan eszed diktálja, abból nem lehet baj!

IKREK (május 21-június 21)

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már a zsebedben érzed a sikert. Ez a fenenagy önbizalom azonban korántsem biztos, hogy a javadat fogja szolgálni, inkább érdemes szerényebb hozzáállást mutatnod annak érdekében, hogy hosszútávon sikeres lehess. Jelen pillanatban vannak egyébként is, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédítettc igyekezz tehát egy kicsit magadba szállni és alázatot gyakorolni, hidd el, mérföldkövekkel népszerűbb leszel!

RÁK (június 22-július 22)

Fogytán van a türelmed, ennek okán sürgeted a folyamatban lévő ügyeidet, képtelen vagy ugyanid higgadtan a dolgok végére járni. Nem biztos azonban, hogy érdemes fejjel a falnak futva áttörni minden olyan gátat, ami a jelen pillanatban még akadályoz. Ehelyett inkább okosan és logikusan gondold végig, melyik lábadat kellene előre tenned annak érdekében, hogy elkerüld a hasraesést! Szerencsére senki nem hajt ostorral, nem kell tehát mindent elkapkodni, türelemmel, precízen menj végig a folyamaton, akkor bizonyára a sikerre is nagyobb esélyed lehet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rosszindulatú pletykák jutnak a füledbe a hét második napján, melyek közül a legtöbbnek te is részese vagy. Ne hagyd azonban szó nélkül a dolgot, bátran vedd fel a kesztyűt és szállj vitába azok ellen, akik teljesen alaptalan dolgokat állítanak rólad a hátad mögött. Légy őszinte, mond el nekik szemtől-szembe a véleményedet, ha már nekik nem sikerült egyenesen megfogalmazniuk. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha mindenkivel sikerül tiszta vizet önteni a pohárba. Ne feledd: mindig az egyenes út az egyszerűbb, mutass tehát példát nekik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napján a Sors összehoz valakivel, aki azonnal elnyeri a szimpátiádat, olyasfajta megnyerő stílussal rendelkezik ugyanis, ami abszolút magával ragadó számodra is. Érdemes tehát nyitottnak lenned, hiszen előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat közöttetek a dolog. Ne sürgesd azonban semmiképp a folyamatot, inkább érdemes ésszel gondolkodnod, amennyiben ugyanis a szíved szerint cselekszel, abban az esetben az első pillanatban elijesztheted az illetőt és az egész elúszik majd az árral. Ne kapkodj, csak lassan építkezz, biztos alapokra!

A napi horoszkóp folytatása ide kattintva olvasható!

4 csillagjegyre hamarosan rámosolyog a szerencse. Kik ők? Nézd meg a lenti galériánkat!