Napi horoszkóp március 12.: a Rákok közelebb kerülnek a korábban kitűzött céljukhoz, a Szüzek szerelmi élete révbe érni látszik

Borítókép: Napi horoszkóp március 12.: a Rákok közelebb kerülnek a korábban kitűzött céljukhoz, a Szüzek szerelmi élete révbe érni látszik Forrás: Unsplash by Kitera Dent
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden körülmények között, jóban-rosszban támogat és ha az élet úgy hozza, akkor hajlandó áldozatokat is hozni érted. Igazán szerencsés ember vagy, hisz manapság nagy ritkaságszámba megy az, hogy valaki mindenféle érdekek és hátsó szándék nélkül áll a hátad mögött. Ugyan mindez nagy ajándék, mégis igyekezz a saját lábadra állni és nem másokra szorulva élni. Igyekezz úgy élni az életed, hogy ne neked legyenek támogatóid, inkább te támogass másokat! Meglátod, teljesen más lesz az emberekről alkotott véleményed is!

BIKA (április 21-május 20)

Jelen pillanatban teljesen elveszettnek érzed magad egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs, miként cselekedj, azt azonban nem nagyon tudod, melyik taktika lesz az, ami beválhat. Amennyiben azonban nyitott szemmel jársz, abban az esetben nem fog sokáig tartani ez a fajta tanácstalanság, hisz jó eséllyel fogsz belebotlani a megoldásba. Ügyelj arra, hogy ne taktikázd túl a dolgot, hisz ha sokáig csűröd-csavarod az egészet, akkor könnyen úgy belegabalyodhatsz, hogy abból bizony nem lesz kiút! Amennyiben azonban sikerül mindent tisztázni, akkor végre fellélegezhetsz!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki a hét utolsó napján elég nagy galibát okoz, melyet szerencsés módon egyedül te veszel észre, hisz jó szemed van ahhoz, hogy feltűnjenek a normálistól eltérő dolgok. Négyszemközt világosítsd tehát fel az illetőt, hogy pontosan tudod, mivel próbál megküzdeni és amiben csak tudsz, igyekszel majd segíteni neki, hogy kikerüljön a kelepcéből. Hidd el, a Mindent jelentheti másnak a nagy Semmi közepén, ha valaki önzetlenül segítő jobbot nyújt, te pedig méltán lehetsz büszke magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Egyre közelebb kerülsz a célodhoz, melyet a folyamatosan növekvő részeredmények igazolnak vissza, ennek okán határtalanul büszke vagy magadra. Ugyan néhány akadályt meg kell még ugranod ahhoz, hogy diadalittasan tudd átszakítani a célszalagot, mégis nagy örömmel tölt el az is, hogy idáig eljutottál. Nem estél kétségbe, ha váratlan helyzet adódott, korábbi tapasztalataidból kiindulva ugyanis fel voltál készülve minden lehetséges történésre, s minden szituációra profi módon, talpraesetten tudtál reagálni. Büszke lehetsz magadra, hisz úgy mentél végig a tájfutó versenyen, hogy nem szorultál semmifajta segítségre, így még édesebb lesz a siker is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Korábban elbagatellizáltál egy nagyobb volumenű feladatot, ennek okán a hét utolsó napján a legnagyobb bosszúságodra a következmények negatív formában köszönnek vissza. Amennyiben kidühöngted magad, rájöhetsz azonban, hogy teljesen felesleges ezen bosszankodni, hisz nem-igen tudsz már visszafelé semmit sem alakítani. Ehelyett igyekezz összeszedni magad és a kellő komolysággal kezelni azokat a feladatokat, amelyeket rád bíznak! Lehet, hogy nem ismerted fel a dolog tényleges jelentőségét, ám mostantól érdemes sokkal körültekintőbbnek lenned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre révbe érni látszik a szerelmi életed, hisz nagyon úgy tűnik, hogy megtaláltad azt a társat, aki jóban-rosszban melletted áll és akivel mindig, minden körülmények között kölcsönösen számíthattok egymásra. Mindketten feltételek nélkül elfogadtátok egymást, lángolnak az érzelmek körülöttetek és mindenki számára jól láthatóan, határtalanul boldogok vagytok. Úgy gondolod, hogy a párod az, akivel az egész életed minden apró pontját szívesen osztanád meg, hisz minden szempontól ő a tökéletes társ számodra. Hálás lehetsz a Sorsnak, hisz megtaláltad a nagy Őt!

A napi horoszkóp folytatása ide kattintva olvasható!

Van 4 csillagjegy, akik alkalmatlanak a szingliségre. Te is köztük vagy? Nézd meg a lenti galériában!