Napi horoszkóp május 9.: az Oroszlánok naivitásuk árán szerezhetnek tapasztalatot, a Halak a saját útjukat járják

Borítókép: Napi horoszkóp május 9.: az Oroszlánok naivitásuk árán szerezhetnek tapasztalatot, a Halak a saját útjukat járják Forrás: Unsplash by Javier Martínez
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 9.

KOS (március 21.-április 20.)

A hét első napja megoldást hozhat egy elég bizonytalan helyzetben, amelyben egy ideje kétségbeesetten kapálózol már. Mivel ez most egy kivételes legetőség, épp ezért érdemes megragadnod, hisz nem minden pillanatban hullik a fejedre a megoldás, ezt pedig most csakis a szerencsének köszönhetsz. Ha sikerült pontot tenned az ügy végére és nem muszáj, akkor ne vállalj a mai napon nagyobb volumenű dolgokat, hisz ez már eleve rengeteg energiát kivett belőled és hol van még a hét vége?! Kapcsolódj ki és gyűjts erőt a következő kihívásokra!

BIKA (április 21.-május 20.)

Viszonylag régóta okozott álmatlan éjszákakat egy meg nem oldott ügy, most azonban olyan segítséget kapsz egy nem várt személytől, mellyel végre nem kell egy végeláthatatlan helyzeteben vesztegelned. Légy hálás az illetőnek, hisz nélküle nem sikerülhetett volna továbblépned. Most pedig csak előre nézz, hisz a hátad mögött már csak olyan dolgok vannak, amikre a jövőben nem lesz szükséged!

IKREK (május 21.-június 21.)

Hirtelen kell döntést hoznod a hét első napján, nincs idő arra, hogy nekiállj sakkozni és azon lamentálni, mi lesz ha A-t és mi lesz ha B-t mondasz. Mivel tehát viszonylag sarokba szorított helyzetben vagy, ne hezitálj, mondd ki, hogy fekete vagy fehér. Hidd el, rendkívülien meg fogsz könnyebbülni, ha kimondtad, amit ki kellett. Akármennyire is bosszantó, időnként vannak olyan kényszerszülte szituációk az életben, amikor egyszerűen csak vakmerőnek kell lenned!

RÁK (június 22.-július 22.)

Hosszú ideje motoszkál a fejedben a gondolat, hogy megvalósíts valamit, ami egészen eddig csupán egy álomkép volt számodra. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a hét első napján a körülmények abszolút ideálisak ahhoz, hogy elindulj és megvalósítsd azt, amiről eddig csak álmodozni mertél. Az élethez történő hozzáállásod lesz az, ami segít majd, hiszen motivált vagy, nem ismersz lehetetlent, ez pedig a siker kukcsa lehet. Higgy magadban és abban, hogy te is képes vagy a győzelemre, csupán kitartás és akaraterő szükséges hozzá! Kelj fel és indulj, hisz ma még megteheted!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Túlságosan jóhiszeműen állsz egy bizonyos dologhoz, a naivitásnak azonban meg is lesz az ára. Eléggé frusztrál a tudat, hogy ilyenformán bedőltél valaminek, azt hitted, ennél jóval dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az életről. Semmiképp ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, ám igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál. Nem minden esetben jó az, ha csak és kizárólag a pozitív oldalukról közelítesz meg bizonyos helyzeteket, hisz nagy árat fizethetsz értük!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Feleslegesnek érzed a jelenlétedet egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy a helyzet, hogy mindenki tőled várja majd a megoldást, veled ellentétben ugyanis senki nem gondolkodik hasonlóan. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön azonban a te időd is, addig pedig tarts ki!

Tudtad, hogy csillagjegyünk azt is befolyásolja, hogy hogyan reagálunk arra, ha szakítanak velünk? Nézd meg a galériánkat!