Napi horoszkóp május 6.: az Ikrek új helyzetben igyekeznek boldogulni, az Oroszlánok imponálni szeretnének valakinek

Borítókép: Napi horoszkóp május 6.: az Ikrek új helyzetben igyekeznek boldogulni, az Oroszlánok imponálni szeretnének valakinek Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az idő, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged és noha tudod, hogy ez némiképp megbonyolítja majd az életed, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogy a mondani szokás, aki nem mer, az nem is nyer!

BIKA (április 21-május 20)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, hogy nem úgy fog elsülni a dolog, ahogy azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád és te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utad járnod. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

IKREK (május 21-június 21)

Nem igazán találod a helyed egy új helyzetben, abszolút idegennek és amatőrnek érzed magad, emiatt egy kis frusztrációt és motiválatlanságot érzel. Semmi baj nincs ezekkel a szituációkkal, igyekezz megtalálni benne azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz és amelyek segítségével valami maradandót alkothatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem megy elsőre úgy, mint a karikacsapás, ha van benned egy kis kitartás, nagyon hamar jönni fognak az eredmények, amelyek lendületet tudnak adni a továbblépéshez! Fel ne add az első utáni pillanatban, mert örökké bánni fogod!

RÁK (június 22-július 22)

Szeretsz a részletekben elmerülni, időnként túlságosan a dolgok mögé akarsz látni. Folyton ébernek lenni azonban rendkívül fárasztó, hisz a legnagyobb igyekezeted ellenére sem lehetsz minden fontos információ birtokában. Ha pedig ez így van, az eseményekre sincs feltétlenül hatásod, tehát jobban jársz, ha legalábbis bizonyos keretek között az elveidhez sem ragaszkodsz mindig görcsösen. Vannak dolgok, amelyek kimenetelét úgysem tudod magad befolyásolni, ezeket érdemes elengedni. Törődj inkább azokkal az ügyekkel, amelyek téged közvetlenül érintenek és a sorsod alakulását érdemben befolyásolhatják. Ez éppen elég feladatot jelent, és ha ezekről tudsz, s képes vagy legalább ebben a szűk körben befolyásolni az eseményeket, tulajdonképpen nyert ügyed van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindenképp imponálni szeretnél valakinek, aki egyszerűen nem akarja észre venni a jelenléted sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, mert kezdesz kifogyni a kifogyhatatlannak hitt női praktikákból. Ha azonban kicsit visszaveszel a lelkesedésből és megpróbálod rövid időre hanyagolni, talán rá fog jönni az illető, hogy hiányzik neki a pezsgés, amit akkor érzett, amikor egyfolytában ott legyeskedtél körülötte. Hidd el, ha egy picit tartózkodóbb vagy, és kevesebbet adsz magadból, nem lesz annyira lehetetlen vállalkozás meghóditani a kiszemelt áldozatot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra fontos ügy részletein dolgozol, emiatt gyakorlatilag minden más tevékenység és feladat háttérbe szorul, megfeledkezel arról is, hogy a hét utolsó munkanapja van, amikor a kötelezettségeket letudva átadhatod magad a pihenésnek és a kikapcsolódásnak. Bizonyosan fontos az, amit most csinálsz, ám ezen a hétvégén igyekezz kicsit lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és add át magad a pihenésnek. A következő hét egyébként is elég túlterhelt lehet számodra, most kell tehát kihasználnod az időt, hogy feltöltődj. Irány shoppingolni!

A horoszkóp itt még nem ér véget.

A folytatásért kattints ide!