Napi horoszkóp május 30.: a Vízöntők elképesztő tempót diktálnak, a Halakat racionális gondolkodásuk segíti egy bizonyos helyzetben

Borítókép: Napi horoszkóp május 30.: a Vízöntők elképesztő tempót diktálnak, a Halakat racionális gondolkodásuk segíti egy bizonyos helyzetben Forrás: Pixabay by sciencefreak
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Nagyobb volumenű projektre készülsz, amelyről pontosan tudod, hogy nem lehet csak úgy gondolkodás és előzetesen kidolgozott tervrajz nélkül beleugrani, épp ezért a hét második felében érdemes elvonulnod a világ elől és összeszedned a gondolataidat annak érdekében, hogy sikeres lehess. Ne hagyd, hogy bárki bármiféle plusz programra csábítson, hiszen számodra most az a legfontosabb, hogy elérd a kitűzött célodat. Bonts ki egy üveg bort, rendelj egy pizzát, kapcsold be a klímát és a kanapén ejtőzve pihenj rá az előtted álló kihívásra, miközben végiggondolod, hogy miképp szeretnéd a hegy csúcsát meghódítani!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, akiben kifejezett rosszindulatot vélsz felfedezni a saját embertársaival szemben, emiatt mindenki kerüli a társaságát, nincsenek barátai vagy szimpatizánsai. Mivel ő tökéletesnek, egyenesnek és őszintének érzi magát, az önkritika fogalmát abszolút nem ismerve egyáltalán nem érti, miért ez a hozzáállás, ezért ezt megpróbálja többet között rajtad is számon kérni. Amennyiben nem véletlenül kerülöd a társaságát, abban az esetben neked sem kell titkolnod a véleményedet, nyugodtan elmondhatod intelligens formában a róla kialakított képed, hisz elképzelhetően ez lesz majd az a pont, ami ráébreszti arra, hogy nem véletlenül van a pincében a népszerűségi indexe. Hidd el, sokkal jobb az egyenes út, mintha felveszel egy álarcot, csak azért, hogy elkerüld a kellemetlen szituációt!

IKREK (május 21-június 21)

Annyi bizonytalan faktor van jelen pillanatban az életedben, hogy kezdesz besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz és elég régóta most már. Épp ezért a hét második felében eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, amelyek inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életedet, hogy a boldog pillanatokat nem tudod megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból és aminek lehet, annak tegyél pontot a végére, hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve rengeteget rágódsz múltbéli eseményeken, hajlamos vagy beleragadni bizonyos érzésekbe, miközben mások már régen túlléptek rajta. Ez történik veled a hét második felében is, amikor valami ugyan véget érni látszik, te azonban még mindig ragaszkodsz a helyzethez, az érzéshez, a biztonságodhoz. Nem érdemes emiatt azonban mindennáron lecövekelned, ehelyett gondolj csak bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyek pozitív értelemben tesznek hozzá az életedhez. Próbálj tehát úgy tekinteni a helyzetre, hogy valaminek a lezárásával új utakon indulhatsz el, melyek rengeteg élményt adhatnak. Légy nyitott annak érdekében, hogy aztán maradandót alkothass!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hiszen kiszállhatsz végre a mókuskerékből és olyasféle programon vehetsz részt, amelyen kiengedheted a fáradt gőzt és egy délután erejéig nem kell a kötelezettségeiddel foglalkoznod. Mivel időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj és néha kell valami, ami megszínesíti a mindennapokat, épp ezért használd ki az alkalmat, mert ma minden lehetőséged meglesz erre. Hidd el, a tennivalók holnap is ott lesznek, a feladatokat ugyanúgy el kell majd végezned, nem mindegy azonban, hogy egyfajta lendület van a mozdulataidban, vagy úgy vonszolod magad előre, hogy azt rossz nézni is. Sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha van egyfajta motiváció előtted. Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felére kezdesz lemerülni, az elmúlt napok pörgése ugyanis rengeteg energiát kivett belőled, ennek okán úgy érzed, hogy kevésbé tudsz hatékonyan működni. Mielőtt azonban teljesen lemerülne az akkumulátorod, előtte igyekezz valamiféle kikapcsolódási pontot találni, szánj egy kis minőségi időt magadra, foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek a lelki és testi épülésedet szolgálják és amelyek csak a te érdekedben és akaratodból történnek. Hidd el, sokkal hatékonyabban fog menni minden, ha lehetőséget adsz magadnak egy kis töltődésre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly vívódások és álmatlan éjszakák után a hét második felében végre elhatározásra jutsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Hosszú ideje érik már benned az, hogy változtatnod kell a jelenlegi életeden, hisz úgy érzed, megrekedtél egy ponton, nincs tehát más megoldás, csak az, ha változtatsz és más utakat keresel, amelyek később valóban boldogsághoz vezethetnek. Amennyiben teljesen biztos vagy a dolgodban, abban az esetben mielőbb igyekezz lezárni a jelenlegi állapotot és ne késlekedj az új életed felé indulni. Az érted aggódókat nyugtasd meg, hogy ha soha nem próbálsz változtatni, nem fogsz tudni új élményeket és tapasztalatokat szerezni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, akinek nem vagy épp túl szimpatikus, épp ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy hátráltasson, vagy ártson neked. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, épp ezért mindenképp hozd a tudtára, hogy pontosan tudod, mire megy ki a kisded játéka és a végsőkig ellenállsz majd, bármivel is próbál ártani neked. Ne hagyd magad, hisz te sokkal-sokkal erősebb vagy az ilyen kis stílű embereknél. Állj ki magadért és mindenképp keményen tedd oda magad annak érdekében, hogy ne idd meg később annak a levét, hogy akadt valaki, aki nem kedvelt. Különben is, nem szerethet mindenki, akkor olyan unalmas lenne az élet, nem igaz?

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében elégeled meg azt, hogy valaki folyamatosan okosokodik körülötted, minden fórumot kihasznál arra, hogy elmondja, mit és hogyan csinálj, szerinte ugyanis az lesz a legrövidebb és célratörőbb. Mindeközben te azonban pontosan tudod, hogy az illető nem hogy nem rendelkezik elegendő tapasztalattal hozzád képest, még rá sem lépett arra a bizonyos útra, amelyről regél, ennek ellenére folyamatosan osztja az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy köszönöd, nem kérsz a jótanácsokból, te ugyanis a saját utadat kívánod járni mindenféle külső segítség nélkül és nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében eléggé sarokbaszorított helyzetbe kerülsz, amely olyan döntést kényszerít ki belőled, amit nem biztos, hogy ilyen hirtelen hoztál volna meg szíved szerint. Mivel azonban nincs más választásod, épp ezért próbálj a lehető leglogikusabban és a megrövidebb idő alatt végiggondolva a következményeket, kimondani a végső szót és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, mégsem volt időd háromszor átrágni a következményeket, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni. Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében elképesztő tempót diktálsz azt gondolván, hogy ha egy pillanatra is megállsz, akkor kicsúszik minden a kezeid közül elúszik és nem fogod tudni a tervezett határidőre befejezni a feladataidat. Minél nagyobb sebességgel haladsz azonban, annál kevésbé tudsz megfelelően koncentrálni és fogyasztható eredményt produkálni, így érdemes mérlegelned, hogy kicsit lassítasz, de lehet, hogy ez esetben kicsivel később végzel, avagy fel sem nézel, csak rohansz előre, ám akkor nagy valószínűséggel előbb-utóbb fejjel rohansz majd a falnak. Olyan eredményt igyekezz felmutatni, amely miatt nem kell szégyenkezned és a lelkiismeret-furdalás sem fog gyötörni!

HALAK (február 20-március 20)

Híresen racionális gondolkodásod a hét második felében sem fog cserbenhagyni, mindig határozott talpraesettséggel hozol ugyanis döntéseket, emiatt fordulnak hozzád a barátaid, hogy segíts rajtuk egy bizonyos probléma megoldásában. Rendkívül büszke vagy magadra, ugyanakkor légy óvatos, hisz nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, ne feledd tehát, hogy minden olyan esetben kívülállóként foglalsz állást, amelynek nem vagy részese. Mivel ebből következően a következményekkel sem neked kell számolni, épp ezért olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem lesz a barátaidra rossz hatással az, hogy megfogadták a tanácsodat, aztán mégis kútba esett a nagy mentőakció!

Alább pedig elolvashatod éves horoszkópodat!