Napi horoszkóp május 26.: a Nyilasok a saját lábukra állhatnak, a Vízöntőknek nézeteltérésük támadhat valakivel

Borítókép: Napi horoszkóp május 26.: a Nyilasok a saját lábukra állhatnak, a Vízöntőknek nézeteltérésük támadhat valakivel Forrás: Pexels by Alexander Stemplewski
A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 26.

KOS (március 21.-április 20.)

Akad valaki a környezetedben, akit nagyon nehezen viselsz el, minden mozdulata az agyadra megy. Negatív előjelű érzelmeidet roppant nehezen tudod titkolni, hisz egy idő után kiül az arcodra az illetőtől alkotott véleményed. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod, hogy miképp szeretnél a jövőben hozzá viszonyulni, amennyiben nem akarod megerőltetni magad, inkább kerüld a társaságát, hisz nem ér annyit az egész, hogy átgyalogolj a lelkivilágán és megalázd. Érdemes gondolkodnod, mielőtt szóra nyílik a szád, mert olyasmi is kicsúszhat rajta, ami mások számára bántóan hat.

BIKA (április 21.-május 20.)

Valaki, aki a szívedhez nem áll túl közel, mondhatni kifejezetten nem vagytok egymás kedvencei, ma mégis olyan emberi oldalát mutatja meg, hogy még neked is leesik az állad. Hirtelen nem is tudsz mit reagálni, a következő pillanatban pedig gyanút fogsz, hogy mi van, ha hátsó szándék vezérli veled szemben. Mielőtt beleszősz mindenféle csomós szálakat, érdemes azonban elgondolkodnod, ezúttal valóban az emberi gesztus az, ami a illetőt hozzád küldte, hisz olykor azok nyújtanak segítő jobbot, akiktől abszolút nem számít rá az ember. Igyekezz nem minden másodpercben gyanakvó lenni, ugyanakkor ne bízd másokra az életed!

IKREK (május 21.-június 21.)

Az egész napi kapkodás megbosszulhatja magát, olyasfajta hibát vétesz ugyanis, amelyet nagyon nehéz helyrehozni. Mivel azonban nem lehetetlen mégis korrigálni a dolgokat, épp ezért keresd meg, hol csúszhatott hiba a számításaidba és igyekezz kiradírozni a hibát, majd átírni az általad a leghelyesebbnek gondolt verzióra. Azt semmiképp ne hagyd, hogy a kétségbeesés egy pillanatra is átvegye az irányítást feletted, gondolkodj higgadtan és józan ésszel!

RÁK (június 22.-július 22.)

Kitartásod és akaraterőd a hét második felében meghozza gyümölcsét, noha nem nagyon hittél a sikerben, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy eléred a kitűzött célodat. Méltán lehetsz tehát büszke magadra, hisz egyedül értél el egy olyan kimagasló eredményt, amely nem sokaknak sikerül. Ünnepeld meg az eredményt, de vigyázz, el ne emelkedj a föld szintjétől, mert könnyen vehetnek az események váratlan fordulatot, amelynek következtében kicsúszhat a lábad alól a pillanatnyilag biztosnak hitt talaj!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Akad valaki a környezetedben, aki valamilyen, általad érthetetlennek tartott oknál fogva egyfolytában azt érezteti veled, hogy segíteni szeretne neked. Nem nagyon érted, mi lehet az illető szándéka ezzel, hisz alapvetően nem is szorulsz segítségre, másfelől pedig az, hogy valaki ilyen módon közeledik, inkább lehet számodra gyanús. Annak azonban, hogy kiderítsd, mi is van pontosan a háttérben, egyetlen módja van, mégpedig az, ha egyenesen rákérdezel az illetőnél a dologra. Igyekezz résen lenni, de mégse engedd, hogy kizárólag a gyanakvás legyen az, ami meghatározó lesz a beszélgetésetekben!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hét második felében annyi mindent szeretnél elvégezni, mintha hétvége előtt kellene bepótolnod egy hétre elegendő tennivalót. Gyorsan be kell azonban látnod, hogy ez a nap is csupán huszonnégy órából áll, ezzel tudsz tehát csak gazdálkodni. Állíts fel tehát egy prioritási sorrendet és az alapján szelektáld a feladatokat, hiszen szinte biztosan nem lesz elegendő időd minden egyes, kitűzött programon részt venni és minden kitűzött célt elérni. Igyekezz okosan beosztani a tennivalókat óráról órára és úgy gazdálkodj az időddel, hogy mindenre jusson belőle. Ne akarj többet elvárni magadtól, mind amire képes vagy, hisz azzal előre kódolod a kudarcélményt. Ne legyél saját magad ellensége!