Napi horoszkóp május 23.: a Bikáknak talpraesetten kell reagálniuk egy bizonyos helyzetre, a Szüzek jól érzik magukat a bőrükben

Borítókép: Napi horoszkóp május 23.: a Bikáknak talpraesetten kell reagálniuk egy bizonyos helyzetre, a Szüzek jól érzik magukat a bőrükben Forrás: Unsplash by Catalin Pop
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Általában nem szereted a szabályokat megszegni és felhívni magadra a figyelmet, a hét első napján azonban mégis jól esik egy kicsit más irányba menni. Természetesen törvényes és normális keretek között próbálsz egy kicsit különbözni a többiektől és ez az, ami roppant nagy elégedettséggel tölt el, büszke ugyanis vagy arra, hogy nem tartozol az átlagos kategóriába. Ne legyen emiatt bűntudatod, néha ilyennek is lenni kell! Majd holnap visszaállsz a dominósorba, addig pedig élvezd ki, hogy kicsit kilógsz a "hétköznapi" kategóriából!

BIKA (április 21-május 20)

Még alig kezdődött el a hét, máris egy olyan szituációban kell talpraesetten reagálnod, amelyben a környezeted abszolút leblokkol, így rajtad a sor, hogy a hátadra vedd a csapatot. Mivel szereted a kihívásokat, mindig megoldáscentrikusan gondolkodsz, így kifejezetten élvezed a helyzetet, teljes professzionalitással állsz hozzá és akár egy szuperhős, aki mindenkit megment a katasztrófától, mész és kirángatod a többieket a bajból. A nagy elvakultságban nem árt azért mégis ésszel gondolkodnod, persze, oldd meg a szituációt úgy, ahogyan az adott körülmények megkívánják, de semmiképp ne kockáztasd a saját pozíciódat azért, hogy másokat megments! Jól gondold meg, hogy kiért vagy miért húzol tizenkilencre lapot!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül jól gazdálkodsz az időddel, már a hét elején logikusan tudod beütemezni az elvégzendő teendőket, mely lehetőséget teremt arra, hogy egy kis előnyre tehess szert. Roppant megnyugtató a tény, hogy minden jól alakul, nem is mertél korábban belegondolni, hogyan fogsz tudni végigmenni egy-egy nehezebb akadálypályán, de ma bizonyosságt nyersz arról, hogy nem minden olyan borzadályos, mint aminek elsőre látszik. Van elegendő tapasztalatod, talpraesett és találékony vagy, mi kellhet még tehát ahhoz hogy sikeres lehess?! A recept megvan, alkalmazni tudod, így tehát ízletes lesz a végeredmény is!

RÁK (június 22-július 22)

Végre azt érzed, hogy nem hiába dolgoztál olyan régóta, hogy elérj a célig. Most úgy tűnik, az elvetett magvak végre szép termést hoznak, szép lassan jönnek az eredmények, a pozitív visszajelzések és te roppant büszke vagy magadra. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyen magasságokba elérhess. Ünnepeljétek együtt az elért sikereket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vannak az életedben olyan, kellemetlen szagú ügyek, amelyeket folyamatosan elodázol, mindenféle kifogásokat keresel, csak azért, hogy ne kelljen szembenézni velük. Ugyan mások régóta presszionálnak, egyfolytában kérdőre vonnak, hisz idegesíti őket az egy helyben toporgás, téged ez sem motivál, méghozzá azért nem, mert tudod, hogy minden rajtad múlik. Finoman próbáld tehát megértetni velük az álláspontodat és azt, hogy előbb-utóbb cselekedni fogsz, de nem azért, mert ők kitolnak a szakadék szélére. Igyekezz összeszedni magad, hisz a végtelenségig csak nem nyújthatod azt a bizonyos rétestésztát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Embertelen sok befektetett munka nyomán most először érzed úgy, hogy végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Mivel a lelked harmóniában van, épp ezért abszolút nem zavar az sem, ha adott esetben mások irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaid. Ne törődj azzal, hogy miként bírálnak mások, vagy mit mondanak rólad. Csak azon az úton menj, amelyet te, magad jónak találsz és úgy érzed, elég akadálymentesített ahhoz, hogy elérd a céljaid. Nem számít, ki és mit mondd, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csak így tovább!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!