JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp május 2.: az Oroszlánoknak több türelemre van szükségük, a Skorpióknak a talpraesettségük lesz a segítségük

Borítókép: Napi horoszkóp május 2.: az Oroszlánoknak több türelemre van szükségük, a Skorpióknak a talpraesettségük lesz a segítségük Forrás: Pexels by Fabio Scaletta
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Általában te vagy az a személy, akiben az emberek a legjobb hallgatóságot látják, akit mindenféle tanáccsal és problémával megtalalálnak, abban reménykedve, hogy támaszt nyújtasz nekik, bármiről legyen is szó. Így azonban hatalmas felelősséget érzel a válladon, hisz nem tudsz és nem is akarsz fajsúlyos helyzetekben mások helyett feketét, vagy fehéret mondani. Légy tehát diplomatikus és próbáld okosan leszerelni őket, hisz megvan a magad keresztje, amit cipelned kell a hátadon, nincs szükséged arra, hogy másokét is magadra vállald!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első nap olyan feladatot tartogat számodra, amely megkívánja a viszonylagos, nyugalmat körülötted, épp ezért úgy érdemes a programjaidat szervezni, hogy semmi és senki ne zavarhasson. Csak és kizárólag akkor tudsz ugyanis teljes mértékben koncentrálni, ha nem pörögsz ezres fordulatszámon, ha összeszeded a gondolataidat és úgy futsz neki a dolognak, hogy közben nem millió más, elvégzendő feladaton mélázol. Amikor pontot tettél a jelenlegi kihívás végére, akkor egész nyugodtan foglalkozhatsz mással is, addig azonban ne akarj többfelé megfelelni!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül komfortos helyzetbe kerültél, hisz te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a hajót aszerint, hogy az számodra a legmegfelelőbb legyen. Nem kell tehát senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy miként döntesz bizonyos dolgokat illetően, illetve milyen taktikát válassz a kitűzött céljaid eléréséhez. Boldog vagy, hisz hosszú idő után először nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd tehát ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely a jelenlegi magabiztosságodat elfújja a széllel!

RÁK (június 22-július 22)

Érzed ugyan, hogy folyamatosan a széllel szemben futsz, ennek következtében nem igazán tudsz fizikailag előrehaladni, így pedig veszélybe kerül az is, hogy teljesíteni tudd a kitűzött távot. Mivel ez a taktika már most dugába dőlt, épp ezért igyekezz irányt változtatni, hisz ha így folytatod, még azelőtt merülsz le teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben lesz szükség az energiáidra. Te a saját feladatodra koncentrálj, hisz mindenki más is a saját gesztenyéjét kapargatja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan mégcsak a hét első napjára ébredsz, de máris elfogyott a türelmed bizonyos emberekkel és helyzetekkel kapcsolatosan. Semmi baj nincs ezzel, nincsen időhöz vagy napszakhoz kötve az, hogy az ember mikor un rá az őt érő, negatív ingerekre, teljesen érthető, hogy te is eljutottál erre a pontra. IInnentől tehát nem kell disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod, borzasztóan eleged van ugyanis abból, hogy mások csupán kihasználnak és egyfajta eszközként tekintenek rád a céljaik eléréséhez. Nem kell tehát tovább tűrnöd a bólogató kiskutya szerepét, mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel kapcsolatban, adj hangot annak, hogy mit gondolsz, hisz másképp nem fogják megérteni, hogy a benned szunnyadó oroszlán harapni is képes, ha felébresztik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Utadba sodort valakit az Élet, aki jóval többet remél a jelenlegi kapcsolatotoknál, téged viszont teljes mértékben hidegen hagy az illető. Ő azonban folyamatosan, megállás nélkül nyomul, neked pedig egyre jobban az agyadra megy már. Adj egy esélyt a dolognak, ismerd meg, könnyen lehet ugyanis, hogy cserben hagyott a hetedik érzéked és félreismerted. Amennyiben semmiképp nem rúghat labdába nálad, diplomatikusan, ám annál határozottabban hozd a tudtára, hogy csak az idejét pazarolja!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!