Napi horoszkóp május 19.: a Szüzek hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Halaknak a saját érdekeiket kell előtérbe helyezniük

Borítókép: Napi horoszkóp május 19.: a Szüzek hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Halaknak a saját érdekeiket kell előtérbe helyezniük Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Próbálsz valakinek beszélni a fejével, érzésed szerint ugyanis kezd elveszni a helyzetben, amelyet maga körül teremtett. Minden igyekezeted ellenére azonban mégsem tudsz sikerrel járni, úgy tűnik ugyanis, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Ennek okán lassan be kell látnod, hogy nem feltétlenül éri meg az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te csak saját magadra koncentrálj, hisz másokért nem kell felelősséget vállalnod. Amennyiben az illető a jó szándékú figyelmeztetés ellenére mégis más utat választ, abban az esetben ez már az ő dolga!

BIKA (április 21-május 20)

Egy számodra jelentőségteljes szituációban nem nagyon tudod, mit tegyél, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

IKREK (május 21-június 21)

Miután a hét második felére úgy tűnik, hogy letudtál minden kötelezettséget, épp ezért alkalmad nyílik arra, hogy a mai nap egy kicsit rólad szóljon, hogy regenerálódj és lelkileg, illetve fizikailag is gatyába rázd magad egy kicsit. Ha nincs kedved egyedül tölteni a napot, keress egy jó barátnőt, akivel felkutatjátok a boltokat a legújabb nyári kollekciókért, akivel szívesen ebédelsz vagy nézed meg a legújabb vígjátékot a moziban, miközben egy hatalmas adag nachost eszel. Meglátod, nagyon jótékony hatással lesz rád az, ha feltöltöd az endorfin raktáraidat!

RÁK (június 22-július 22)

Szereted előre kiszámítani a történéseket, ha hiba csúszik a számításokba, gyakorlatilag rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von emiatt. A kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz az nem a helyrehozhatatlan kategóriába tartozik. Ha egy kicsit összpontosítasz, könnyedén meg tudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kijavítani a hibát, amely utólag visszagondolva egész jelentéltelennek fog majd tűnni!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!