Napi horoszkóp május 18.: a Mérlegek bátorságukat bizonyíthatják, a Vízöntők nehéz tehertől igyekeznek megszabadulni

Borítókép: Napi horoszkóp május 18.: a Mérlegek bátorságukat bizonyíthatják, a Vízöntők nehéz tehertől igyekeznek megszabadulni Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 18.

KOS (március 21-április 20)

Az a fajta ember vagy, aki szeret önmagáról gondoskodni, ennek megfelelően inkább egyedül oldod meg a gondjaidat és a nehezebb szituációkat. Ám van olyan helyzet, ami rajtad is képes kifogni, te pedig az utolsó pillanatig foggal-körömmel ragaszkodsz hozzá, hogy ne kelljen senkihez fordulnod. Be kell azonban látnod, hogy időnként sokkal jobb, ha keresel valakit, akiben megbízhatsz és megoszthatod vele a problémákat. Hidd el, az illető szívesen vesz majd át a terhekből és nem fog csalódást okozni. Te pedig próbáld elfogadni, hogy a szuperhősök is halandó emberek!

BIKA (április 21-május 20)

Ha valamivel nem értesz egyet, nem kell csak azért hagynod magad belerántani bármibe, mert nem mersz nemet mondani! Most jött el az idő, hogy kiállj és merd felvállalni, azt, aki vagy és azt, ami a te véleményed! Ne hagyd, hogy mások az erőfölényükkel, a hangjukkal, a szamárlétrán elfoglalt helyükkel visszaélve irányítsanak, te pedig csak azért sétálj a szakadék szélére, mert azt valaki rád erőlteti! Mutasd meg, ki vagy és milyen fából faragtak, hisz ha mindig hagyod, hogy valaki az uralma és akaratereje alatt tartson, életedben soha nem fogod tudni a hangodat hallatni! Most vagy soha, rajtad múlik!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan érzésed van, hogy valaki a hátad mögött befolyásolni próbálja a dolgaidat, de ezt nyíltan nem meri vállalni előtted. Mivel neked egyáltalán nincs ínyedre a saját kontódra folyó játék, így inkább állítsd meg a folyamatot, mielőtt baj lesz belőle. Határozottan és világosan hozd értésére, hogy abszolút mértékben ellenzed, amit csinál és nem vagy hajlandó elfogadni ezt a fajta háttérmunkát. Magyarázd el neki, hogy jobban teszi, ha inkább a saját dolgával törődik, te pedig úgy irányítod az életedet, ahogyan jónak látod, nincs szükséged a segítségnyújtás ezen formájára.

RÁK (június 22-július 22)

Végre sikerül minden, eddig nagyon zavaró dolognak pontot tenned a végére, amelyek rendkívül nagy teherként nehezedtek a válladra. Most azonban, hogy a szikla legurult rólad, igyekezz a kötelezettségeidet letudva kikapcsolódni egy kicsit, hisz nem tudhatod, mikor jön egy újabb kihívás, amikor ismét jócskán szükséged lesz az energiádra. Semmi olyasmit ne vállalj tehát a nap hátralévő részében, amely fárasztó lehet, csak olyasféle dolgokkal foglalkozz, amelyekben örömöd leled és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítanod. Olvass egy jó könyvet, nézz a szerelmeddel vagy a barátnőiddel egy romantikus filmet, esetleg menj el shoppingolni, a boltok tele vannak dögösebbnél dögösebb nyári ruhákkal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem egyszerű döntést kell ma meghoznod, épp ezért nem is igen visz rá a lélek, hogy válassz, igyekszel inkább egyre jobban elodázni a dolgot. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan dűlőre kell jutnod. Az lebegjen a szemed előtt, hogy a döntésed nem feltétlenül fogja negatív irányban befolyásolni az életedet, koncentrálj azonban arra, hogy új és kellemes élmények várnak rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor az utolsó simításokat végzel egy bizonyos projekten, ettől pedig borzasztóan kétségbe esel. Még nem késő azonban korrigálni, nincs minden veszve, csupán egy nagy levegővétel és 100%-os koncentráció szükséges ahhoz, hogy megelőzz egy kisebb katasztrófát. Időnként bizony előfordul az, hogy az ember hiába tesz meg minden tőle telhetőt a győzelemért, az utolsó métereken bicsaklik ki a bokája. Nincs azonban minden veszve, tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy végül átszakíthasd a célszalagot!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!

A Galériából pedig megtudhatod, milyen idős korodban ismered meg a lelki társadat, a csillagjegyed szerint!