Napi horoszkóp május 17.: a Bikáknak váratlan helyzetben kell boldogulniuk, a Skorpiók végre magukra is szánhatnak egy kis időt

Borítókép: Napi horoszkóp május 17.: a Bikáknak váratlan helyzetben kell boldogulniuk, a Skorpiók végre magukra is szánhatnak egy kis időt Forrás: Pexels by Pixabay
A csillagok mára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Általában nem vagy az az ember, aki a legkisebb dolgot is felnagyítja, ma azonban olyan szituációba keveredsz, amelyben egyszerűen muszáj a problémát a helyén kezelned és nem lehet azt a szőnyeg alá söpörni. Állj oda határozottan, vállald a felelősséget azért, amiért kell és gondolkodj megoldáscentrikusan. Ha azt látják rajtad ugyanis, hogy tenniakarás van benned, elnyerheted a bizalmat és nem fognak beleszólni abba sem, hogy mit miért csinálsz. Ne hagyd magad befolyásolni, egyszerűen józan ésszel gondolkodva oldd meg a helyzetet. Ne csinálj sem kisebb, sem nagyobb gondot abból, ami egyébként is van!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján egy váratlan, egyúttal kellemetlen történés lesz az, ami keresztbe húzza a számításaidat. Igyekezz azonban nem feldühödni ezen, sokkalinkább érdemes higgadtan és racionálisan végiggondolnod, mi lehet a lehető legjobb lépés, amit ez ügyben tehetsz. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmi eget rengető dolog!

IKREK (május 21-június 21)

Végre sikerült elérned a célodat: nagyon régóta dolgoztál valamiért, s az most mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta ügyön lovagolsz, ami már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, s ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amihez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni a szabályokkal csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Csak rajtad múlik, merre indulsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig a megszokott séma szerint csinálsz mindent, s miután szinte automatikusan mennek a mozdulatok, azt gondolod, semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. Ezúttal azonban valahogy mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek a dolgok. Mielőtt tehát kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napja igen-igen zsúfoltra sikeredik, egyik telefon éri a másikat, ide-oda rohangálsz és egy idő után arra kell rájönnöd, hogy a programokba kezdesz kissé beleveszni. Mivel nem terveztél előre, csupán sodródsz az árral, igyekezz úgy evezni, hogy ne legyen belőle semmiféle problémád. Egyiket a másik után vedd terítékre, de ne hagyj semmit befejezetlenül, mely később bonyodalmat okozhat. Igyekezz legközelebb kevesebb és kisebb volumenű dolgokat bevállalni, hisz az eszeveszett rohanás csak nehezíti a pályát!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elértél egy bizonyos szintet, amiért nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál. Érthető módon tehát félted azt, ami a tiéd. Ne legyél önző, de ne is hagyd, hogy mások beavatkozzanak a dolgaidba, s így próbáljanak hasznot húzni mindenféle saját erőfeszítés nélkül. Ez most nem az önfeláldozás pillanata, amikor hagynod kellene, hogy az általad megszerzett dolgokat játszi könnyedséggel elvegyék tőled. Állj ki magadért és védd meg azt, ami a tiéd!

Még nincs vége! A folytatásért kattints!