Napi horoszkóp május 16.: a Kosok talpraesettségüknek köszönhetik a népszerűségüket, a Szüzeknek érdemes diplomáciát gyakorolniuk kiélezett helyzetekben is

Borítókép: Napi horoszkóp május 16.: a Kosok talpraesettségüknek köszönhetik a népszerűségüket, a Szüzeknek érdemes diplomáciát gyakorolniuk kiélezett helyzetekben is Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A hét első napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 16.

KOS (március 21-április 20)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben képes vagy rögtönözni, abszolút talpraesetten gondolkodsz, határozottan hozol döntéseket, emiatt rengetegen fordulnak hozzád, ha segítségre van szükségük. Teljes joggal lehetsz büszke magadra, légy azonban óvatos, hisz kívülállóként csakis szubjektíven tudsz megítélni egy-egy helyzetet, arról nem is beszélve, hogy nem te viszed vásárra a bőrödet, így a következményekkel sem neked kell számolni. Csak akkor mondj tehát bármit, ha teljesen biztos vagy a dolgodban, amennyiben viszont valamilyen kockázatot látsz, inkább őszintén mondd meg, hogy ezúttal nem vállalsz felelősséget!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján úgy hozza a helyzet, hogy meg kell mutatnod mások előtt is, mennyi kreativitás is tudás rejlik benned. Te azonban egy pillanatra rendkívülien megijedsz, nem vagy biztos benne valójában ki tudsz-e állni nagyobb közönség elé, hisz nem vagy túlzottan magamutogató típus. Ne aggódj, semmi probléma nem lesz, hisz rendelkezel elegendő tudással, így nem okozhat gondot ez sem számodra. Vetkőzd le a gátlásaid, engedd el magad és menni fog! Hidd el, nagyobb népszerűségre tehetsz szert, mint azt gondoltad volna!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki mintegy őrangyalként áll a hátad mögött, s arra figyel, mikor szorulsz segítségre és mikor állhat ki érted. Te azonban ahelyett, hogy értékelnéd a dolgot, teherként éled meg azt, hogy az illető folyamatosan beleszól mindenbe olyasmivel kapcsolatban is, ami kizárólag a te dolgod lehet. Mielőtt azonban meggondolatlanul megbántanád, tekints úgy a helyzetre, hogy ezúttal valaki csak jót akar neked, s nem ártó szellemként kíván befolyásolni. Nem akar ő semmi rosszat, kizárólag a te érdekeidet tartja szem előtt. Különösen szerencsésnek mondhatod magad, hisz nem mindenkinek van egy ilyen őrangyala, aki minden lépését vigyázza!

RÁK (június 22-július 22)

Azt hitted, végeztél már egy feladattal, rá kell azonban jönnöd, valami felett bizony elsiklottál, eznokozhat fejfájást a hét első munkanapján. Ahelyett tehát, hogy más kihívások után néznél, ásd bele magadna problémát okozó projektbe és igyekezz mindent elsimítani annak érdekében, hogy nyugodt lelkiismerettel léphess tovább és ne köszönjön vissza a későbbiekben. Meglátod, ha minden csorbát sikerül időben kiköszörülnöd, abban az esetben gond nélkül ugorhatsz majd fejest a következő kihívásba! Addig azonban összpontosíts minden porcikáddal!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, ám fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mivel egy hozzád közelálló személyről van szó, szeretnél biztosra menni az ügyben, hogy semmiképp nem bántsd meg a mondanivalóddal. Épp ezért jól gondold meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, mert ha virágnyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján éles ellentétbe kerülsz valakivel, egyszerűen nem hajlandó ugyanis az illető meghallgatni a véleményedet. Mielőtt tehát eljön azonban az a pont, amikor elszakad a cérnád és nem tudsz tovább uralkodni magadon, igyekezz mihamarabb hátat fordítani és más dolgokra koncentrálni, hiszen egy értetlen emberrel vitatkozni pontosan olyan, mint egy galambbal sakkozni: odarepül, bepiszkítja a táblát, felborítja a bábukat, majd büszkén tárja ki a szárnyait, hogy ő legyőzte a legyőzhetetlennek tartott ellenfelet is. Épp ezért nem érdemes belemenned semmiféle játszmába, légy intelligens és engedd el gond nélkül az illető kezét, így sokkal kevésbé leszel frusztrált a nap hátralevő részében!

A folytatásért kattints ide!