Napi horoszkóp május 14.: a Bikákra különleges élmény vár, a Rákok életét váratlan események befolyásolják

Borítókép: Napi horoszkóp május 14.: a Bikákra különleges élmény vár, a Rákok életét váratlan események befolyásolják Forrás: Pexels by Anna Pou
Hétvégére is izgalmas üzeneteket kükdtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Korábban nagy ívben kerültél ki egy bizonyos akadályt, ez azonban a hétvége első napján tokkal-vonóval omlik a fejedre. Mivel ma ez a legfontosabb küldetésed, épp ezért igyekezz minden halasztható feladatot átütemezni és erre az egyetlen ügyre koncentrálni annak érdekében, hogy kivakarhasd magad a romok alól különösebben nagyobb károk nélkül. Ne ess kétségbe, szerencsére menthető a helyzet, összpontosíts tehát most erre az egyetlen kérdéskörre, hogy aztán felszabadulj a nyomás alól és végre átadhasd magad a felhőtlen kikapcsolódásnak!

BIKA (április 21-május 20)

Különleges élmény vár rád a hétvége első napján, amely roppant szívet melengető számodra, épp ezért határtalan boldogságot érzel. Abszolút rózsaszínben látod ma a világot, amelytől senki nem veheti el a kedved, szíved szerint átölelnél mindenkit. Mielőtt azonban felülnél a Barbie-buszjáratra, igyekezz azért a földön maradni és a helyükön kezelni a dolgokat. Örülj, légy boldog, mártózz meg az élményben, de igyekezz önmagad maradni és racionalistásodat el nem hagyni egyetlen pillanatra sem, így nem okozol majd magadnak fejfájást!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi napokban elég ingoványos talajon igyekszel boldogulni, ahol a kezdetektől fogva nem volt korántsem garantált az, hogy eredményes leszel. Szerencsére azonban bőven akadtak olyan támogatóid, akik bőséges tapasztalattal rendelkeznek abban, ami a helyzetedet illeti, épp ezért nyugodt szívvel bízhattad rájuk magad. Igazán megnyugtató számodra az, hogy minden körülmények között számíthatsz azokra, akik nem csak neked fontosak, de te is közel állsz hozzájuk. Hétvége van, hívd át őket egy szuper vacsorára, ahol különleges ételeket és italokat kóstolhatnak meg, miközben megvitatjátok a Világ nagy dolgait! Kell ennél üdítőbb program?!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan váratlan események befolyásolják a hétvége első napját, amelyekre ha akartál volna, sem tudtál volna felkészülni, hisz a váratlan jelzővel ellátott helyzetekre sosem lehet kellőképpen haptákban állni. Mivel azonban felelősségteljes gondolkodással bírsz, így nem okoz gondot az sem, hogy beleállj olyan szituációkba is, amelyek ugyan nem tartoznak a komfortzónádhoz, mégis meg kell oldanod őket. Épp ezért légy kreatív és bátor, használj fel minden tapasztalatot, amely szerinted előrébb visz a megoldásban és higgy abban, hogy általad fog helyreállni a rendszer. A nap végén rendkívül büszke lehetsz majd magadra, hisz ha mást nem, legalább azt elmondhatod, hogy rajtad bizony nem múlt a győzelem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Érdekes szituáció adódik a mai napon, olyasvalaki hoz ugyanis kellemetlen helyzetbe, akit nem is ismersz, csupán csak felületesen. Épp ezért az első pillanatban nem is igen tudod mire vélni azt, hogy hogy is kerültél abba a sarokba, amelyben neked kell elszámolnod a szavaddal és tetteiddel. Mielőtt azonban felesleges köröket futnál és olyasmi miatt kezdenéd magyarázni a bizonyítványod, akit nem is ismersz és az illetőt az ártó szándék vezérelte, előtte mindenképp mérlegeld, hogy pontosan miről van szó, kinek is tartozol magyarázattal, illetve ki volt az, aki felültetett a lóra. Nem kell minden apró-cseprő dolgot kivesézned, nem kell mindent elárulnod magadról, nyugodtan fordíts hátat, hisz elszámolnivalóval csupán magadnak tartozol! Arról pedig biztosítsd azt, aki elárult, hogy hasonló helyzetben számíthat még meglepetésre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad volna, hogy sikerül belőle valamit kihozni, Fortuna istennő azonban melléd állt, ennek köszönhetően pedig nemhogy jól jössz ki a helyzetből, még sikert is tudsz kovácsolni belőle. Most, hogy learattad a babérokat, igyekezz olyan feladatokat találni, amelyekben nem az Univerzumra vagy bízva, sokkal inkább te irányítod az eseményeket. Hidd el, jóval nyugodtabb életet élhetsz, ha nem folyton a szakadék szélén táncolsz, hanem komfortosabb helyzeteket alakítasz ki magadnak egészen addig, amíg van erre ráhatásod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ezen a hétvégén végre pontot tehetsz egy olyan ügy végére, amely régóta okozott már álmatlan éjszakákat, mi több, meg nem oldottsága okán kezdte rányomni a bélyegét az alapvető közérzetedre. Ma azonban vissza nem térő lehetőséget kínál az Élet arra, hogy végre egyszer, s mindenkorra egyetlen tollvonással zárhasd le a helyzetet és végre kikapcsolódhass azokkal az emberekkel, akik fontosan számodra. Gondoskodj róla, hogy ne maradjon elvarratlan szál, ami később problémát okozhatna, amennyiben pedig minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy lezárhasd, abban az esetben egyetlen percig se habozz és cselekedj! Hidd el, sokkal nyugodtabb éjszakák és nappalok várnak majd ezután rád! Itt a nyár, vesd bele magad a bulizásba!

A folytatásért kattints ide!