Napi horoszkóp május 12.: a Mérlegek racionalitásuknak köszönhetik a népszerűségüket, a Bakok végre minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

Borítókép: Napi horoszkóp május 12.: a Mérlegek racionalitásuknak köszönhetik a népszerűségüket, a Bakok végre minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel Forrás: Unsplash by frank mckenna
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 12.

KOS (március 21-április 20)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol bizony elszámítottad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Amennyiben azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje dolgozol valamin, amely most végre pozitív irányt vesz és meglátod a fényt az alagút végén. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempót diktálva próbálj eljutni arra a szintre, amelyet régóta szeretnél elérni. Fontos, hogy minden apró részletet vegyél figyelembe, hisz sokszor minden azon múlik, hogy észreveszed-e azokat a rejtett dolgokat, amelyek, ha elkerülik a figyelmed, akár el is úszhat a siker. Mivel azonban számodra fontos ügyről van szó, igyekezz úgy teljesíteni a táv maradék részét, hogy elmondhasd magadról, mindent megtettél annak érdekében, hogy elérd a hegy csúcsát!

IKREK (május 21-június 21)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra a mai nap a meglepetések napja, olyan emberekben kell ugyanis pozitívan csalódnod, akikre korábban nem tettél volna túl nagy tétet. Ezek a meglepetések bearanyozzák az egész napod és olyasfajta lendületet adnak, amelynek segítségével bármilyen akadályt le fogsz tudni győzni. Igyekezz viszonozni a kedves gesztusokat, de a rózsaszín felhőn ücsörögve vedd észre azt is, ha valaki csupán a saját érdekeiben legyeskedik körülötted! Alapvetően ne a rosszat feltételezd valakiről, ám mivel elég jó emberismerő vagy, tudd különválasztani az őszinte és önzetlen kedvességet az érdektől!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerül pontot tenni egy eddig bizonytalan helyzet végére, úgy érzed, kialakult egy olyan szituáció, amikor neked kell felállni és dönteni, ellenkező esetben a végtelenségig tengődhetsz a két tűz között, amely előbb-utóbb végleg le fogsz fárasztani. Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy így döntöttél, hisz nem volt más választásod. Ha legközelebb nem hagyod utolsó pillanatra a döntést, talán több időd lesz logikailag levezetni magadban az ok-okozati összefüggéseket, amely hozzá segíthet a higgadt, objektív, racionális határozathozatalhoz. Büszkén viseld tehát a döntés következményeit, vállald fel, hogy ez is te vagy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan titokba avatnak be, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán rád bízta, ebben az esetben sajnos nincs választásod, mint megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amelybe menthetetlenül benne ragadhatsz.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben képes vagy hideg fejjel gondolkodni, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki mindenáron bele akar rángatni egy olyan dologba, amelyben rengeteg a buktató és a kudarc lehetősége, épp ezért az illető semmiképp nem szeretne egyedül végigmenni a pályán. Amennyiben azonban nem látsz a dologban semmiféle perspektívát, abban az esetben mindenképp tudasd világosan az illetővel, hogy miért tartod aggályosnak a dolgot és köszönöd, nem kérsz ebből a kalandból. Légy határozott és ellentmondást nem tűrő, hisz ez most leginkább a te érdeked!

A folytatásért kattints iDe!