Napi horoszkóp május 11.: a Rákok kockázatos dologra vállalkoznak, a Vízöntők számára fontos a kitűzött céljuk elérése

Borítókép: Napi horoszkóp május 11.: a Rákok kockázatos dologra vállalkoznak, a Vízöntők számára fontos a kitűzött céljuk elérése Forrás: Unsplash by Ben White
Ne feledkezz meg a mai horoszkópodról sem, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 11.

KOS (március 21.-április 20.)

Minél hamarabb szeretnél túl lenni egy bizonyos dolgon, ennek érdekében húzod egyre gyorsabbra a lépteid. Miközben azonban előre rohansz, észre sem veszed azokat a segítő szándékú embereket, akikbe azért botlasz, hogy segíthessenek neked. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és körülnézned, kik és miért állnak ott a kezüket nyújtva, illetve vedd észre azt is, hogy merre is kellene menned ahhoz, hogy a lehető leghamarabb elérd a célod és végre nyugodt lelkiismerettel koncentrálhass más dolgokra is! Hidd el, időnként jobb, ha megragadod valaki kezét, aki tudja, merre visz az út!

BIKA (április 21.-május 20.)

Kénytelen vagy kőkemény taktikával küzdeni azért, amit meg szeretnél szerezni, mások ugyanis veled egyidőben ugyanarra hajtanak, amire te is. Amennyiben elengedhetetlenül fontos neked, hogy megszerezd azt, amit szeretnél, ne habozz, vess be egy olyan stratégiát, amely legyőzhetetlenné tesz. Az, hogy pontosan milyen eszközökkel teszed, az csak rajtad múlik, arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a tisztességes játék szellemében küzdj. Nem nagy kunszt ugyanis másokon átgázolva győzedelmeskedni, ám annál álmatlanabbul telnek majd az éjszakáid, minél inkább nyomja majd a “tisztességtelenség” szó a lelkedet. Ne akarj másoknak később magyarázkodni, csak tiszta eszközökkel harcolj!

IKREK (május 21.-június 21.)

Számodra ismeretlen helyzetben kell tudnod boldogulni, mivel azonban abszolút tapasztalatlan vagy, épp ezért nem igazán tudod, melyik lábad melyik után tedd annak érdekében, hogy ne ess hasra az első métereknél. Semmi baj nincs azzal, ha valamiben tapasztalatlan vagy, csak térképezd fel, mivel is állsz szemben, igyekezz megtalálni azokat a kockákat, amelyekből építkezni tudsz és amelyek segítségével valami maradandót alkothatsz. Ne add fel a legelején csak azért, mert nem próbáltad még ezt a cipőt, hisz egyszerűen csak meg kell tanulnod járni benne. Fel ne add, hisz lehet, hogy többé nem lesz lehetőséged arra, hogy ilyesfajta helyzetben szerezz tapasztalatot!

RÁK (június 22.-július 22.)

Olyannyira kockázatos dologra vállalkoztál, hogy gyakorlatilag folyamatosan a szakadék szélén táncolsz, abszolút bizonytalan a helyzeted, hisz nem tudhatod, mikor csúszik meg a lábad. Mostanra megbántad ugyan, hogy igent mondtál, ám esélyed sincsen visszafordulni és elballagni. Más választásod nem lévén tehát igyekezz két lábbal, biztonsággal megállni a talajon és óvatosan haladj előre annak érdekében, hogy ne üsd meg a bokádat. Mostmár legalább tudod, hogy a jövőben mire kell azonnal nemet mondanod, ha valaki hasonló lehetőséget kínál. Most pedig arra koncentrálj, hogy okosan egyensúlyozz!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Rendkívülien kétségbe ejt egy bizonyos helyzet, amellyel kapcsolatban abszolút nincs tapasztalatod, ám valahogy mégis meg kellene állnod a helyed benne. Az azonban, ha mérgezett egerek módjára szaladsz körbe azért, hogy valaki megszánjon végre és felkaroljon, az semmi pozitív prognózist nem ígér. Állj tehát meg, végy néhány mély levegőt és igyekezz minden tudásodat felhasználni. Ha semmiképp nem jutsz egyről a kettőre, akkor csakis olyasfajta segítséget keress, ami egyfelől hasznos számodra, másfelől olyasvalakitől kapod, aki önzetlenül, mindenféle hátsószándék nélkül adja. Nyugalom, a helyzet nem megoldhatatlan, csupán eggyel nehezebb, mint az eddigiek!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Egyszerre több fronton igyekszel helyt állni, valahogy mindenbe belekapsz egy kicsit, nem igazán veszed figyelembe a határaidat, ennek köszönhetően pedig kezded elveszíteni a fonalat. Bármennyire is nehezedre esik, be kell tehát látnod, hogy képtelenség egy fenékkel ennyi lovat megülni, mer előbb-utóbb nagyon megütheted magad. Próbálj kicsit lejjebb adni a felvállalt terhekből, igyekezz megtalálni az egyensúlyt, amellyel még nem okoz gondot az, hogy jól teljesíts! Te is emberből vagy, nem kell tehát a határaidon túllépned, ahhoz, hogy sikeres lehess, ezt mindig tartsd szem előtt!