Napi horoszkóp május 1.: a Bikáknak érdemes nagyobb mértékű önazonosságra törekedniük, a Skorpiók végre átadhatják magukat a pihenésnek

Borítókép: Napi horoszkóp május 1.: a Bikáknak érdemes nagyobb mértékű önazonosságra törekedniük, a Skorpiók végre átadhatják magukat a pihenésnek Forrás: Pexels by George Dolgikh @ Giftpundits.com
A hónap első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 1.

KOS (március 21-április 20)

A hónap első napja lehetőséget teremt arra, hogy olyasfeléle dologban mérettesd meg magad, amely nem minden nap sodródik eléd. Végre eljött a te időd, mindent tegyél tehát meg, hogy a maximumot hozd ki a helyzetből és olyan pozitív és maradandó élményt okozz saját magadnak és a környezetednek is, amelyről sokáig beszélni fognak! Arra ügyelj azonban, hogy nem minden az, aminek látszik, olyasmit ne vállalj be, ami kockáztatná akár a testi, akár az erkölcsi értelemben vett épségedet. Ne lépj túl a határaidon!

BIKA (április 21-május 20)

Mialatt azzal foglalkozol, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, a cselekedeteidről, azzal, hogy mi a környezeted rólad alkotott véleménye, elfelejted azt, hogy hogyan kell önmagad lenned, hogy miként kell felvállalnod a véleményedet. Amennyiben azonban folyamatosan másoknak igyekszel megfelelni, ahelyett, hogy felszabadultan élnéd a életedet, tulajdonképp belegabalyodsz a saját ügyeidbe. Ideje kizárnod tehát a külvilágot és megpróbálnod úgy kiteljesedni, hogy közben nem az jár az eszedben, ki és mit szól majd hozzá!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasmin dolgozol, melyhez egy minimális szemléletmód-váltásra van szükséged. Ez azonban igen csak nehezedre esik, hisz egy, már kiforrott személyiségned gondolod magad, aki elég nehezen adja meg magát, kivéve ha valaki megdönthetetlen észérvekkel támasztja alá mondanivalóját. Most azonban ideje az elveidből lejjebb adnod, hisz ha nem ugrod át ezt a gátat, soha nem érsz az utad végére. Csak most az egyszer, aztán lehetsz ismét az az ember, aki nem enged a huszonegyből!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napja abszolút alkalmas arra, hogy a benned szunnyadó kreativitás a felszínre törjőn, legyen az bármilyen extrém dolog, ma még a gátlásaid is lejjebb tudod vetkőzni annak érdekében, hogy megmutasd, mit tudsz. Ma nem fogsz azon görcsölni, vajon mit szól majd a környezeted, ha valami tőled szokatlan dolgot látnak. Amennyiben sikerül elvonatkoztatnod és kizárnod a külsőségeket, teljesen biztos, hogy sikerélményed lesz! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, a vasárnapi pihenés helyett igen-igen kockázatos kihívás vár, méghozzá elég ingoványos talajon kell haladnod a cél felé, amely akadályokban is abszolút bővelkedik. Igyekezz azonban nem a lehetséges veszélyhelyzetekre összpontosítani, próbálj kizárni minden minden olyan faktort, ami kizökkenthet és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, hisz ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. A legfontosabb, hogy úgy juss el a célvonalig, hogy ne kelljen óriásit kockáztatnod érte. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak fel kell vértezned magad elegendő bátorsággal. Utána lesz csak édes a pihenés!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyan szemtelen rámenősséggel nyomul rád, te pedig borzasztóan zavarónak találod, hisz abszolút nem szeretnél most új kapcsolatba kezdeni, boldog vagy a jelenlegi életedben, nem vágysz semmiféle bonyodalomra magad körül. Akármilyen diplomatikusan is próbálod azonban elhárítani az illetőt, egyszerűen nem ért a szép szóból, itt az ideje tehát annak, hogy a sarkadra állj és határozottan utasítsd el. Alapvetően nem szereted az arroganciát, ezúttal azonban nem lesz más választásod, mint az udvariaskodó köröket kihagyva a sarkadra állni! Ne hagyd magad!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!