Napi horoszkóp június 9.: az Ikrek a pihenésre koncentrálhatnak, a Nyilasok relatíve nehéz feladattal küzdenek

Borítókép: Napi horoszkóp június 9.: az Ikrek a pihenésre koncentrálhatnak, a Nyilasok relatíve nehéz feladattal küzdenek Forrás: Pixabay by sciencefreak
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján nagyobb szabású projekten végzed az utolsó simításokat, amely igen aprólékos munka, rendkívül nagy odafigyelést kíván. Épp ezért érdemes ma minden figyelmedet a munkának szentelned és ugyan nem így tervezted a hét utolsó napját eltölteni, mégis pontosan tudod, hogy már rég pontot tehettél volna a végére, ha nem húzod egészen idáig az időd. Ne hagyd magad kizökkenteni, zárd ki a külvilágot és igyekezz befejezni mindent a határidő lejárta előtt, hidd el, utána sokkal édesebb lesz a pihenés!

BIKA (április 21-május 20)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon alakíts-e, jobban szeretsz a komfortzónádban ellavírozni. Be kell azonban látnod, hogy vannak olyan helyzetek az életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. Ne feledd tehát: a félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy döntöttél, hogy a hét utolsó napján semmi olyasmivel nem szeretnél foglalkozni, amely túl nagy erőfeszítésedbe kerülne, elhatároztad ugyanis, hogy az időd csakis a pihenésnek szenteled. Épp ezért ha a barátaid megpróbálnak rávenni valami őrült programra, csak akkor menj bele, ha azt érzed, hogy megéri, ellenkező esetben inkább keress olyasfajta passzív elfoglaltságot, amely nem jár semmiféle energia leadással. Olvass egy jó könyvet, nézz meg egy romantikus filmet, napozz a vízparton vagy aludj egy nagyot. Szükséged lesz ugyanis kellő mennyiségű energiára a következő héten!

RÁK (június 22-július 22)

A folyamatban lévő ügyeid a határidejükhöz közelednek, emiatt a hét utolsó napján eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz mindent be szeretnél fejezni, mielőtt lejár a kitűzött határidő. Egy idő után azonban arra kell rájönnöd, hogy a vesszőfutásban nem előre, hanem hátrafelé haladsz, nem sikerül semmi, egyre lassulsz, ami érthető módon kezd kétségbe ejteni. Pánikolás helyett igyekezz megnyugodni, ülj le, foglald rendszerbe a tennivalókat és haladj szépen sorjában, ha már úgy alakult, hogy a hét utolsó napja ilyen túlzsúfolt lett!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján olyan, kissé bizarr szituáció adódik, ahol tulajdonképpen semmi másra nem tudszbhagyatkozni, csak és kizárólag a korábbi tapasztalataidra, illetve a női megérzéseidre. Ne kételekedj egyetlen pillanatig sem magadban, higgy abban, hogy benned van minden ahhoz, hogy ne okozz magadnak csalódást. Légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy az adott helyzetben jónak látod, ne ijesszen meg az esetleges kudarc lehetősége, hisz ha nem hiszel önmagadban, hogyan várod el másoktól, hogy higgyenek benned?! Na ugye!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van, amire neked sincs ráhatásod, nem tudod saját akaratoddal és a jelenlegi eszköztáraddal befolyásolni. Épp ezért el kell tudnod fogadni, hogy vannak olyan dolgok, amiket az élet alakít, hogy bármennyire is szeretnéd, nem tudsz erőfölénnyel élni felette. Ha már így alakult a helyzet, igyekezz a dolgok pozitív oldalát nézni, amennyiben valami történik, ami nem tetszik, az nyilván okkal történik, pont azért, hogy tanulni tudj belőle, illetve le tudd vonni a megfelelő konzekvenciát és a jövőben másképp csinálhasd. Próbálj kicsit másként tekinteni bizonyos szituációkra és könnyítsd meg a saját helyzetedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Igyekszel mihamarabb kilépni egy számodra igen kényelmetlen helyzetbőla hét utolsó napján, a legnagyobb bosszúságodra azonban a jelen körülmények egyelőre nem engedik, hogy megfutamodj. Amennyiben azonban mélyebben belegondolsz, abban az esetben rájöhetsz, hogy nem is akkora mumus az elvégzendő feladat, neked kell csupán egy kicsit másképphozzáállni. Ne feledd, abszolút nem mindegy, hogy miképp tekintesz a szituációra, hiszen igenis számít, hogy te miképp látod, az a bizonyos pohár félig üres vagy félig tele van. Ne görcsölj annyit, hiszen az az eredmény rovására mehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szereted ugyan kiszámíthatóan élni az életedet, ennek ellenére nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy eltervezed őket. Légy azonban optimista, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan feladatot vettél a nyakadba, amelyet mások veled ellentétben nem biztos hogy bevállaltak volna, annak nehézségi foka miatt. Neked azonban lételemed az, hogy a környezeted elismerjen, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, az adrenalinlöket nem biztos, hogy negatív, mégis érdemes arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és ne egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabban fogod élvezni az életet, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

BAK (december 22-január 20)

Igyekszel egy bizonyos probléma megoldását elodázni, azt gondolod, ha a szőnyeg alá söpröd és nem beszélsz róla, akkor nem is kell vele foglalkoznod, titkon talán azt várod, hogy megoldódik majd magától. Ám mivel ennek okán nem nagyon alszol nyugodtan, hisz minden erőfeszítésed ellenére mégis ott ül a bogár a füledben, épp ezért jobban teszed, ha szembenézel vele és ugyan lehetséges módon lesz néhány kellemetlen perced, ám amennyiben mihamarabb pontot teszel a végére és helyükre kerülnek a dolgok, abban az esetben annál nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Nem érdemes ezzel terhelni a lelkedet, ess túl rajta!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan feladat előtt állsz, amelynek teljesítéséhez tudod, hogy nehéz utat kell bejárnod, de azzal is pontosan tisztában vagy, mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Épp ezért a hét utolsó napját töltsd olyan elfoglaltságokkal, amelyek kikapcsolnak, nem strapálják le a szervezetedet semmilyen szempontból, inkább feltöltenek energiával. Ugyan lesznek majd a közvetlen környezetedben olyanok, akik próbálnak egy másik irányba terelni, ne hagyd azonban magad befolyásolni, hisz a te érzésed szerint érdeems belevágnod a dologba. Majd utána eldöntöd, hogy megérte-e, avagy vagy csak egy keserű tapasztalattal lettél gazdagabb általa, addig ne ítélkezz és ne hagyd, hogy bárki kételyeket ébresszen benned!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszabb ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, amiben egyre sikeresebb vagy és ez roppant nagy büszkeséggel tölt el. Teljes biztonságban érzed magad abban a szilárd meggyőződésben, hogy gyakorlatilag nincs semmi, ami az utadba állhatna. Hétvége van, lazíts egy kicsit, kapcsolódj ki a barátaiddal, ugyanakkor ne bízd el magad: az, hogy most szalad veled a szekér, az korántsem jelenti azt, hogy nem futhatsz bele egy olyan kátyúba, amelyben kitörik a kocsid kereke és akkor oda a sok munka. Szóval figyelj arra, ami körülötted történik, így bármilyen váratlan eseményre képes leszel gyorsan reagálni!