Napi horoszkóp június 28.: a Skorpiók új lehetőség kapujában állnak, a Bakokra túl nagy felelősség hárul

Borítókép: Napi horoszkóp június 28.: a Skorpiók új lehetőség kapujában állnak, a Bakokra túl nagy felelősség hárul Forrás: Pexels by RODNAE Productions
Ne feledkezz meg a hőségriadóban sem a napi horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 28.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben olyannyira hajtottad a sikert, hogy abszolút háttérbe szorult az egészséged, ennek a jelei mutatkoznak most meg rajtad, érezhető tünetekkel. Ezeket intő jelként is felfoghatod, itt az ideje tehát abból az eszeveszett tempóból visszább venni, hisz ha bármilyen oknál fogva ágynak dőlsz, az sem neked nem jó, a munkát pedig nagyjából kezdheted elölről. Épp ezért most állj meg és szakíts időt a pihenésre, a minőségi kikapcsolódásra, mielőtt az Élet kényszerítene rá! Keress olyan lehetőséget, amivel újratöltheted az energiaraktáraidat!

BIKA (április 21-május 20)

Általában magányos farkasként egyedül szereted járni az utadat, ennek okán abszolút nincs ínyedre, ha valaki melléd szegődne és beleszólna a dolgaidba. Az elveid ellenére azonban feltűnik valaki, akiben látsz fantáziát, akivel nagy dolgokat vihetnétek véghez, épp ezért érdemes az elveidet egy pillanatra félretéve végiggondolni, hogy vajon miként kellene cselekedned ebben a helyzetben. Abszolút nem baj, ha időnként felülvizsgálod az értékrendedet, hisz nem minden szituáció ugyanolyan, könnyen lehet, hogy ezúttal például érdemes csapatban tervezned! Azzal nem veszítesz semmit, ha legalább eljátszol a gondolattal!

IKREK (május 21-június 21)

Ma végre lehetőséged adódik, hogy romantikázz kicsit a szerelmeddel, mely nagy előrelépést hozhat a kapcsolatotokban. Épp ezért zárj ki minden zavaró tényezőt, kettesben szervezz programot és csak egymásra figyeljetek. Mindketten elfoglalt életet éltek, így viszonylag kevés időtök jut arra, hogy minőségi értelemben együttlegyetek, ma azonban minden adottá válik ehhez. Nyugodtan bújjatok el a világ elől és építsétek a jövőtöket közösen, ennek elengedhetetlen hozzávalója lehet a mai nap!

RÁK (június 22-július 22)

Kellő határozottsággal kell ma fellépned valakivel szemben, aki mindenáron bele szeretne rángatni valamibe, ami borzasztóan gyanús számodra. Nem szereted ugyan ezeket a kellemetlen helyzeteket, ezúttal, azonban határozottan érzed, hogy bajba kerülhetsz, ha igent mondasz. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz ugyan általában véve segítőkész vagy, ám vannak azok a szituációk, amikor mindenekelőtt önmagad érdekeit kell szem előtt tartanod. Ez most egy ilyen helyzet, cselekedj tehát józan belátásod szerint!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy általad kitűzött, fontos célt szeretnél elérni mindenáron, ezért bármire hajlandó vagy, akár a saját határaid túllépésére is. Egyelőre azonban akadályokba ütközöl, az utad ugyanis sokkal kacskaringósabb, mint amilyennek az elején gondoltad. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást, akaraterőt és tapasztalatot, ami ott rejlik benned, csupán csak egy fontos ügy kell ahhoz, hogy felszínre hozd őket. Állj biztonsággal a két lábadon és ne hagyd, hogy némi hepe-hupa megingasson abban, hogy elérd a célod. Csak előre nézz és használd a szupererőd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végeláthatatlannak tűnő kanosszajárás után a ma végre tálcán kínálja magát a lehetőség arra, hogy pontot tehess egy olyan ügy végére, amely hosszú ideje okoz már fejfájást neked. Igazán boldog azonban mégsem lehetsz, hisz nem kifejezetten úgy alakultak a dolgok, ahogy előre eltervezted őket, ám mivel már nem-igen tudsz alakítani a végeredményen, így kénytelen-kelletlen el kell fogadnod azt, amit magad előtt látsz. Ne csüggedj, a te lelkiismereted tiszta lehet, minden tőled telhetőt megtettél ugyanis azért, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen, a körülményeket befolyásolni azonban te sem tudod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A végsőkig megbíztál valakiben, akihez nagy reményt fűzöl, korábban ugyanis ígéretet tett arra, hogy egy fajsúlyos ügyben segít majd, most azonban mégis úgy tűnik, cserben hagyott. Rendkívül csalódottnak érzed most magad, hisz a legrosszabb rémálmaidban sem gondoltad volna, hogy megteszi veled, ennek pedig egész nyugodtan hangot is adhatsz, hogy mindenképp tisztában legyen vele az illető, mit is gondolsz most róla. Ezúttal borsos árat fizettél érte, hogy megtanuld, bizony nem szabad senkinek sem ilyenformán kiszolgáltatnod magad, igyekezz a jövőben tehát a saját lábadra állni!

A folytatásért kattints ide!