Napi horoszkóp június 27.: a Szüzek példaértékű céltudatossága ma elhozza a sikert számukra, a Bakoknak taktikázniuk kell egy bizonyos ügyben

Borítókép: Napi horoszkóp június 27.: a Szüzek példaértékű céltudatossága ma elhozza a sikert számukra, a Bakoknak taktikázniuk kell egy bizonyos ügyben Forrás: Unsplash by Kalen Emsley
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján ideálissá válnak végre a körülmények arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat az általad kiszemelt személlyel. Hosszú ideje csupán plátói a szerelem, amit az illető iránt érzel, ma azonban minden adott lesz ahhoz, hogy szerelmet vallj neki. Ügyelj arra, hogy megfelelően összeszedett legyél, ne egy ilyen “sefülesefarka”hablatyolást adj elő, egyszerűen és világosan fogalmazd meg az érzéseidet. Ne éld azonban semmiképp bele magad a dologba, hisz egyáltalán nem biztos, hogy a szerelmed viszonzásra talál. Ebben az esetben kénytelen-kelletlen fogadd el, hogy nem ezt írták meg a Sors nagy könyvében!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sokat aggodalmaskodsz a jövő miatt, ennek okán pedig elfelejted a jelent élvezni. Az agyad nem tud kikapcsolni egyetlen pillanatra sem, hisz megállás nélkül olyan elméleteket gyártasz, amelyeknek sem alapja, sem létjogosultsága nincsen. Ne maradj le amiatt a sok élményről, mert valami összeáll a fejedben, aminek még csak realitása sincsen, keresd a pozitívumokat és azokat a helyzeteket, amelyekben megtapasztalhatod, milyen jó dolog fesztelenül kikapcsolódni. Hidd el, hosszútávon sokkal boldogabb leszel, ha megtanulsz nem kombinálni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy olyan személy próbálja elhitetni veled, hogy az ő mércéjének kell megfelelned, aki tulajdonképp egyenrangú kollégád és semmivel sem tett le többet az asztalra, mint amit neked sikerült. Épp ezért mielőtt belemész ebbe a játékba, rázd meg magad és állj ki az igazadért! Határozottan tudasd az illetővel, hogy ez bizony nem az a műsorszám, ahol ő fütyül, te pedig ütemre táncolsz! Ne hagyd magad, hisz ha most nem emelsz szót, akkor örökké a mások által elhelyezett mércéket próbálod majd átugrálni! Ugye neked sem ez az életcélod?

RÁK (június 22-július 22)

Dörzsöltségednek köszönhetően gyorsan átlátsz a szitán, amikor valaki igyekszik bevinni az erdőbe egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Nem is érted, hogy is feltételezhetett ekkora mértékű naivitást részedről, a Napnál is világosabb ugyanis számodra, hogy mi az illető hátsó szándéka, mi több az ok-okozati összefüggésekkel is pontosan tisztában vagy. Ne húzd tehát az időt, egyértelműen tudasd vele, hogy nem, nem vagy vevő a vakítására, dioptriák nélkül is pontosan látod ugyanis, hogy mi áll a dolgok mögött. Még jó, hogy van benned ennyi rafinéria!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé furcsa helyzetben találod magad, hisz olyasvalaki diktálja a tempót, akinek gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy miként kell vezetővé előlépni. Mivel azonban ezt a tényt nem hajlandó tudomásul venni, ezért igyekszik minden eszközt bevetni, hogy mégis hitelt érdemlő legyen mások szemében. Kissé röhejes tehát a helyzet, ám ahelyett, hogy beállnál a többiek mellé és lépten-nyomon vádolnád a háta mögött, igyekezz négyszemközt leülni vele és finoman rávilágítani azokra a problémákra, amelyeket ha nem old meg, bele fog bukni az egészbe. Amennyiben képes az illető belátni, hogy kissé túlnőtt rajta a feladat, abban az esetben hálás lesz neked a segítő tanácsért!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Példaértékű céltudatosságod és kitartásod ma végre zamatos gyümölcsöt terem számodra, belekóstolhatsz ugyanis a sikerbe, mely rendkívüli büszkeséggel tölt el. A hét első napján tehát bizonyosságot kaphatsz az Élettől, kevesen tartottak volna ki ilyen hosszútávon, te azonban szerencsére mindig találtál valakit vagy valamit, amibe belekapaszkodhattál. Hálás lehetsz azoknak, akik támogattak, épp ezért ne feledkezz meg róluk, hisz nélkülük nem állhatnál ma a dobogó tetején. Egy darabig ne vállalj nagyobb volumenű dolgokat, hisz neked is szükséged van némi kikapcsolódásra, mielőtt újra fejest ugrasz bármilyen kalandba. Élvezd ki az elért sikert!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utóbbi időben túl sokat aggodalmaskodtál egy bizonyos dolog miatt, ennek okán nem-igen tudtad olyanformán élvezni az életet, ahogy mások élvezik. Ennek azonban, úgy tűnik, ma végre vége, pontot tehetsz ugyanis az ügy végére, ráadásul abszolút haszonnal jöhetsz ki a helyzetből. Hálás lehetsz azoknak, akik támogattak és melletted álltak, nélkülük biztosan nem lett volna lehetőséged az elejétől a végéig viszonylag zökkenőmentesen végigvinni kitűzött célodat. Ünnepeljetek tehát együtt, koccintsatok a közösen elért győzelemre!

A folytatásért kattints ide!