Napi horoszkóp június 23.: az Ikreknek fontos döntést kell hozniuk, a Rákok nagy projekteken dolgoznak

Borítókép: Napi horoszkóp június 23.: az Ikreknek fontos döntést kell hozniuk, a Rákok nagy projekteken dolgoznak Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A hét második felében is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmin bosszantod fel magad, ami az értékrendedbe a legkevésbé sem fér bele, azt pedig végképp nem érted, hogy mások hogy tudnak azonosulni ezzel a bizonyos dologgal. Felhevült érzelmi állapotodban azonban hajlamos vagy elhamarkodottan ítélkezve hangot adni negatív véleményednek, ám mielőtt kellemetlen helyzetbe sodrod magad, érdemes kellő higgadtsággal kezelned a helyzetet és több oldalról is megközelítened ahhoz, hogy objektív véleményt alkothass. Időnként jobban teszed, ha nyugalmat erőltetsz inkább magadra, hisz sokkal több energiádba kerül a magyarázkodás amiatt, hogy esetleg tévesen ítélted meg a helyzetet. Igyekezz önuralmat gyakorolni!

BIKA (április 21-május 20)

Noha általában abszolút nem jellemző rád a félelem, a hét második felében mégis egy nagy lépés előtt torpansz meg, valahogy azt érzed ugyanis, hogy nem a megfelelő vágányon visz az utad. Mivel nem tartod alaptalannak ezt az érzést, így vizsgáld meg mihamarabb, hogy van-e vajon alapja az aggodalomnak vagy csupán te táplálod ezeket az illúziókat. Ne félj tágítani a határaidat hisz és vállalni a kockázatosabb kalandokat is! A bátorság a te döntésed!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetben kényszerít ki valaki belőled egy fontos döntést, amelyben igen-igen nehéz feketét vagy fehéret mondanod, ettől pedig rendkívül dühös vagy, hisz nem szereted ezeket a sarokba szorított állásfoglalásokat. Ezúttal azonban nincs más választásod, mihamarabb meg kell hoznod ezt a bizonyos döntést, amely szituációból megtanultad, hogy legközelebb igyekezz minden porcikáddal elkerülni azt, hogy mások ilyenformán gyakoroljanak uralmat feletted, hisz ezek a legtisztességtelenebb kategóriából való lépések. Bármennyire nehéz, próbálj objektíven gondolkodni és úgy véleményt alkotni, hogy később ne kerülj kelepcébe emiatt!

RÁK (június 22-július 22)

Noha teljes meggyőződéssel hitted, hogy nyáron sokkal több időd jut majd a felhőtlen kikapcsolódásra, mégis egymást érik a nagy projektek, a relatíve nagyobb áldozatokkal járó feladatok. Mivel azonban neked is jár a pihenés, a kikapcsolódás, amit senki nem vehet el tőled csak azért, mert nem kíván belekezdeni valamibe, ami egész embert kíván, épp ezért kezdj el szelektálni a felkérések között. Igyekezz határozottan visszautasítani azokat a körülötted legyeskedőket, akik csak az eszközüknek tekintenek, ismerd fel, hogy melyek azok az ajánlatok, amelyek az érdekeidet szolgálják és melyek csak a mások által rád kényszeríteni próbált feladatok. Légy határozott és állj a sarkadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon úgy tűnik, hogy a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy nyélbe üss egy olyan üzletet, amely relatíve sok hasznot hozhat számodra. Használd ki tehát az alkalmat és ne habozz cselekedni, nem várhatsz ugyanis arra, hogy majd magától megy minden, neked pedig csupán a babérokat kell learatnod. Cselekedj, amíg a helyzet lehetőséget ad, hisz a mondás is úgy tartja, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Hidd el, nagyon boldog leszel a végén, ám ezért neked is tenned kell!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Folyton mindenkinek igent mondasz, mindent bevállalsz, egyszerűen nem tudsz ellenállni senkinek, emiatt szinte megállás nélkül szorít valamilyen határidő, megfelelési kényszered okán pedig állandóan attól rettegsz, hogy nem fogsz tudni időre olyan eredményt felmutatni, amit tőled megszoktak. Kissé túl magasra helyezed azonban a mércét, amennyiben lejjebb teszed a lécet, a továbbiakban nem lesznek álmatlan éjszakáid amiatt, hogy határidőre érsz-e majd célba. Felejtsd el az időpontokat, rázd le a láncaidat és állj sokkal lazábban a dolgokhoz. Hidd el, sokkal kevésbé leszel frusztrált, ha saját magad osztod be, hogy mikor és mit csinálj!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!