Napi horoszkóp június 21.: az Oroszlánok végre véleményt nyilváníthatnak, a Vízöntőknek fontos ügyben kell állást foglalniuk

Borítókép: Napi horoszkóp június 21.: az Oroszlánok végre véleményt nyilváníthatnak, a Vízöntőknek fontos ügyben kell állást foglalniuk Forrás: Unsplash by Sebastian Coman Travel
A csillagok a hét második napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Olyasvalakitől kapsz ma elismerést, akivel egyáltalán nem ápolsz jó kapcsolatot, mi több igazi riválisai vagytok egymásnak. Épp ezért különösen jóleső érzés az, hogy az illetőtől érkezik a pozitív visszajelzés, nem gondoltad volna ugyanis, hogy bármikor a békés hangvételű beszélgetés jellemzi majd a kommunikációtokat, ám ma ez is megtörténik. Ezek az Élet által okozott meglepetések azok, amelyek boldoggá tesznek és lendületet adnak ahhoz, hogy további sikereket érhess el és ez különösen léleksimogató számodra. Mivel az illető békejobbot nyújtott, épp ezért érdemes adnod egy esélyt a kapcsolatotoknak, hívd meg egy jéghideg limonádéra, rajtad ne múljon a pozitív előrelépés!

BIKA (április 21-május 20)

Éjt nappallá téve aggódsz egy bizonyos személy miatt, akit láthatóan semmi és senki nem érdekel, nem hallgat a jótanácsokra, az intő szavakra, a féltésre, egyszerűen amit kigondol, azután rohan meggondolatlanul. Neked azonban ezen a ponton el kell tudnod engedni, hisz mindent megtettél érte, amennyiben nem hallgat rád, abban az esetben saját magára számítson és ne arra alapozzon, hogy majd te a tíz körmödet lerágva állsz mellette őrt, hogy vajon mikor kellhet menteni. Koncentrálj saját magadra és a boldogságodra, szervezz olyan programokat, amelyekben neked is jut élmény, hisz a lista legtetején te, magad állsz!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé félve lépsz rá arra az útra, amelyen azelőtt sosem jártál, épp ezért szíved szerint bárki kezét megragadnád annak érdekében, hogy ne egyedül bolyongj, hanem legyen egy társad, aki bátorít és előretol, ha arra lenne szükséged. Bármennyire is szeretnéd azonban, vannak dolgok, amelyeket egyedül neked kell megtapasztalnod, nem alapozhatsz mindig mások segítségére, hisz ilyenformán nem fogsz tudni sem tapasztalatokat, sem pedig élményeket szerezni. A siker számodra is adott, csak fel kell állnod és el kell indulnod, hisz a kanapén ülve nem fog semmi odasétálni hozzád!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben olyasmit várnak el tőled, amit nem is tudsz és nem is akarsz teljesíteni, mégis valahogy rád erőltetik ezt a fajta tonnás hátizsákot. Mielőtt azonban a kényszer hatása alatt bármit elvállalnál, amennyiben úgy érzed, hogy abszolút nem a te pályád, abban az esetben magyarázd el azoknak, akik ezeket az elvárásokat támasztották feléd, hogy miért nem szeretnéd vállalni a dolgot, hozd határozottan, de diplomatikusan mindenki tudtára, hogy csakis olyasmihez adod a neved, amelyben tevékenyen részt tudsz venni, egyébb esetben önmagukra számítsanak. Mindig vedd figyelembe a határaidat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje várod azt a pillanatot, amikor őszintén megfogalmazhatod a véleményedet és ma végre lehetőséged adódik arra, hogy ezt nagyobb plénum előtt tedd meg. Büszkén vállald fel a mondanivalódat, ne félj a következményektől, arra azonban ügyelj, hogy mindezt olyan stílusban tálald, amely nem sért másokat és nem okoz konfliktushelyzetet sem közötted, sem a többiek között. A cél ugyanis nem az, hogy összeugrassz mindenkit magad körül, hanem az, hogy olyanformán erősítsd a hiteledet, amelyből hosszútávon előnyt tudsz majd kovácsolni. Fogalmazd meg tehát jól a mondanivalódat, ne dadogj, ne kertelj, egyszerűen mondd ki, amit elterveztél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ne fuss felesleges köröket a mai napon, hisz szükséged lehet a hasznos energiáidra ahhoz, hogy egy viszonylag nagyobb volumenű feladatot gond nélkül teljesíthess. Épp ezért nem kell elvállalnod mindent, amit megpróbálnak rád testálni a környezetedben, hisz alapvetően te vagy ugyan e segítőkészség mintaképe, ám ma magadra is gondolnod kell. Igyekezz tehát csak a kötelező feladataidat elvégezni, majd átadni magad a passzív pihenésnek, erőt kell ugyanis gyűjtened ahhoz, hogy az előtted álló kihívást különösebb bonyodalmak nélkül abszolválhasd! Hidd el, a többiek is megértik, ha nemet mondasz nekik, nem állhatsz mindig, akár a saját rovásodra mások szolgálatába.

A cikk még nem ért véget, a folytatásért kattints ide!