Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

Borítókép: Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat  adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek Forrás: Unsplash by Nathan Anderson
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Szerencsésnek mondhatod magad, hisz rengeteg támogatód akad egy olyan úton, ahol egyfajta nemes célért küzdesz. Hálás vagy érte, ám ennek ellenére pontosan tudod, hogy az előtted álló akadályokkal bizony neked kell megküzdened, ezzel együtt azonban a babérokat is te arathatod majd le. Ugyanakkor mivel rengeteg tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz, épp ezért merj bátran előremenni, mert hisz ha eléred a célodat, akkor bizony méltán lehetsz majd büszke magadra! Csak így tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Ugyan készakarva nem keresed a konfliktushelyzeteket, mégis sikerül összetűzésbe keveredned a körülötted élőkkel, nem érted ugyanis egyes emberek hozzáállását azokhoz a dolgokhoz, amelyek mindenki érdekeit szolgálják. Ne is engedj a huszonegyből, hisz ha most nem állsz ki a közösségért, akkor bizony gyorsan széteshet az, ami eddig olajozottan működött. Ügyelj azonban a stílusra és arra, hogy ne arroganciával add elő a mondanivalódat, hisz nem az a cél, hogy azzal haragítsd magadra a közvetlen környezetedet. Amennyiben mégis elragad a hév és olyasmit mondasz, ami rossz fényt vet rád, abban az esetben ne szégyellj elnézést kérni!

IKREK (május 21-június 21)

Minden tőled telhetőt megtettél ugyan a legjobb eredményért, mégsem vagy maradéktalanul elégedett, hisz ennél sokkal többet vártál egy bizonyos dologtól. Emiatt a lelkesedésed kissé csorbát szenved, fogalmad sincs, hol rontottad el, hogy vajon lehet-e még változtatni és jobb irányba terelni a dolgot. Ne add fel elsőre, tanulj a helyzetből, találd meg azt a banánhéjat, amelyen elcsúszott az egész. Ez most így sikerült, de vigasztaljon a tudat, hogy ha megtanulod az élet által feladott leckét, akkor tudni fogod, mit kell a jövőben másképp csinálnod!

RÁK (június 22-július 22)

Kiemelkedő tehetséggel bírsz egy bizonyos dologban, a környezeted pedig csak tátott szájjal figyeli, ahogy kisujjból kirázod azt, ami nekik csak nagyon nyögve-nyelősen megy. Ragadd meg tehát a kezüket és avasd be őket a részletekbe, hisz ha már ilyen talentummal áldott meg a sors, akkor érdemes ezt felhasználd arra, hogy átadod másoknak is a tudásodat. Hidd el, a népszerűségi indexed az egekben lesz majd, a nap végén pedig elégedetten nyugtázhatod, hogy ma is tettél valamit a Világ előrelépésének érdekében!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl nagy kanállal faltad az utóbbi időben az életet, mely nyomot hagy a fizikai állapotodon is, nemcsak a kimerültségtől vonszolod ugyanis magad a hét utolsó munkanapjára, hanem bizony egészségügyi értelemben sem vagy a topon. Épp ezért gondolkodj el azon, hogy meghosszabbítod az előtted álló hétvégét, amikor csak a pihenésre fókuszálsz, hisz ha valaha nagy szükséged volt a regenerálódásra, az bizony most van. Hidd el, amennyiben adsz magadnak néhány napot arra, hogy kicsit elengedd a feladatokat és a velük járó felelősséget, ha kevesebbet vállalsz, ha nem akarsz mindenáron kitűnni a tömegből, ehelyett kicsit befelé fordulsz és olyasféle dolgokra koncentrálsz, amik feltöltenek, akkor néhány nap után jóval nagyobb energiával térhetsz vissza a versenypályára!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fajsúlyos ügyben kell döntést hoznod a hét utolsó munkanapján és mivel eléggé szorít az idő, ezért tudod, hogy lassan bizony állást kell foglalnod. Mielőtt azonban véglegesen határoznál, sorakoztass fel magadban minden, az adott ügy mellett és ellen szóló érvet s jól gondold át, minek mi lesz a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, abban az esetben ne félj levonni a végső konzekvenciát. Ha biztos vagy a dolgodban, akkor merd vállalni döntést, s teljes mellszélességgel állj ki magadért: ne hagyd, hogy az első pillanatban elijesszenek a nehézségek, erős vagy és megalapozott következtetésekre jutsz, épp ezért nem is kell szégyellned magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos célt tűztél ki magad elé, melyet mindenképp szeretnél elérni, ebben a pillanatban azonban nem állnak rendelkezésre a megfelelő eszközök ahhoz, hogy különösebb bonyodalmak nélkül elérd a kitűzött célodat. Szedd össze minden tudásodat, tapasztalatodat és akaraterődet, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Ha pedig sikerül, akkor bizony joggal lehetsz majd mérhetetlenül büszke magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben kissé furcsa helyzetből próbáslz menekülni, valaki ugyanis kéretlenül kontárkodik bele a dolgaidba és arcátlanul át akarja venni az irányítást agz életed felett. Nem is érted , hogy mi történik körülötted, abban azonban biztos vagy, hogy nem szeretnéd egyetlen perc erejéig sem átadni az irányítás lehetőségét másoknak, ebben az esetben ugyanis többé nem leszel kompetens a saját ügyeidet illetően. Épp ezért nem kell tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Mielőtt tehát még a fejedre nőnének, előtte világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek a saját életükkel!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerülhet elérned a korábban kitűzött célodat a hét utolsó munkanapján, amelyért nem keveset dolgoztál, így ma büszkén és teljes joggal ünnepelheted az általad önerőből elért eredményt. Biztosan lesznek olyanok, akik nem örülnek majd őszintén a sikereidnek, hisz ők is a dobogó legfelső fokára pályáztak, mivel azonban te több időt és erőfeszítést fektettél bele, jóval több áldozatot hozva a győzelemért, így ez most neked jár. Ne is foglalkozz ezekkel az emberekkel, egyszerűen csak légy büszke magadra!

BAK (december 22-január 20)

A legnagyobb bosszúságodra kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a hét utolsó munkanapján, ahol mások miatt kell magyaráznod a bizonyítványodat annak ellenére, hogy vajmi kevés közöd van közvetetten a dologhoz. Mivel azonban mégsem hagyhatod, hogy ez legyen az, ami befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében, épp ezért tehát ne késlekedj, mihamarabb állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, hogy mégis miért kerültél ebbe a helyzetbe. Arra érdemes ügyelned, hogy ne indulatosan kezeld a kialakult szituációt, hisz azzal csak nagyobb gyanúba keverheted magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Teljesen ismeretlen helyzetben kell a hét utolsó munkanapján megállnod a helyedet, méghozzá úgy, hogy a tapasztalatlanságod ne tűnjön fel senkinek. Mivel azonban ezzel egyfajta gödröt ásol magad alatt akaratlanul is, épp ezért igyekezz felvállalni azt, hogy abszolút zöld fülűnek számítasz, így később kisebb lehet a felelősségre vonás mértéke is. Nem kell mindenhez értened, nem kell minden területen profinak lenned, attól ugyanis, mert jelen pillanatban nem értesz még kisvalamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy. Figyelj, tanulj, okulj és főként ne vállalj olyasfajta terheket magadra, amelyek alatt összeroskadsz!

HALAK (február 20-március 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre a hét utolsó munkanapján valaki a nyakadba próbál zúdítani minden felelősséget egy bizonyos ügyben, ráadásul mindannak ellenére, hogy neki is legalább annyi köze van a dologhoz, mint amennyi neked. Te azonban légy észnél, ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, akkor határozottan nyomatékosítsd az illetőben, hogy ha a siker is közös, akkor a felelősségvállaláson is osztoznotok kell. Ne engedd, hogy kimeneküljön a helyzetből, az ugyanis nem opció, hogy még ezt a terhet is a válladra tegye. Ne vidd másokért vásárra viszi a bőrödet csak azért, hogy meg ne orroljanak rád! Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!

Galériánkban pedig megtekintheted éves horoszkópodat is!