Napi horoszkóp június 20.: az Ikreknek nem érdemes kerülgetniük a forró kását, az Oroszlánok végre pontot tehetnek bizonyos feladatok végére

Borítókép: Napi horoszkóp június 20.: az Ikreknek nem érdemes kerülgetniük a forró kását, az Oroszlánok végre pontot tehetnek bizonyos feladatok végére Forrás: Pixabay by Valera268268
A hét második felére is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Foggal-körömmel ragaszkodsz egy bizonyos személyhez az életedben, annak ellenére is, hogy korábban nagyon megbántott és rengeteg nehéz pillanatot okozott neked, mégis valahogy nem tudod elengedni. Ez azonban nem sok jót tartogat számodra, hiszen hátráltat a továbblépésben és a felejtésben. A saját érdekedben érdemes megtanulnod elengedni azokat az embereket, akik átgyalogoltak rajtad, ezzel együtt meg kell tanulnod a múlt hibáiból le kell vonni a konzekvenciákat, s a jövőbe tekinteni. Mindig tartsd szem előtt, hogy minden ember okkal keveredik bele az életedbe. Különbség viszont, hogy néhányuknak csak annyi a szerepe, hogy fájdalmas tanulságok árán tanítsanak valamire, amit soha nem felejtesz!

BIKA (április 21-május 20)

A rengeteg munka és a sok hajtás után a hét második felében végre jut időd a pihenésre is, hiszen a te energiaraktáraid is végesek, amelyeket újra kell tölteni ahhoz, hogy a tőled megszokott hatékonysággal dolgozz. Tombol a nyár, szabadidős program akad bőséggel, találj olyan akár aktív, akár passzív pihenési formát, ami jólesik és a munkával, a kötelezettségekkel köszönőviszonyban sincs. Hívd el a barátaidat vagy a szeretteid és élvezzétek együtt a vízpart hűsítő levegőjét, vedd körbe magad számodra fontos emberekkel, csakis a pozitív impulzusokat keresve!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében úgy érzed, hogy valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, mégsem akarnád lerohanni az illetőt, hogy rákérdezz a dologra. Ehelyett inkább elkezded körbeszaglászni az ügyet és csak óvatosan informálódsz a részletekről. Ez mégis nagyon hamar feltűnik a szóban forgó személynek és gyorsan túljár az eszeden. Felesleges mismásolás helyett jobban teszed tehát, ha összeszeded magad és egyenesen beszélsz, ellenkező esetben csak felesleges köröket futtok, te azonban egyetlen méterrel sem kerülsz közelebb a megoldáshoz. Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében arra kell rájönnöd, hogy egyhelyben toporogsz, semerre nem mozdul az életed, illetve minden bizonytalan körülötted. Ez nem csak téged idegesít, hanem a környezetednek is feltűnik, amit szóvá is tesznek. Eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább, mert így csak telik az élet, te pedig elpazarlod az összes benned rejlő tehetséget és kreativitást. Mindenekelőtt magad miatt tedd meg az első lépést, ne mások unszolására cselekedj, hidd el, minden kezdet nehéz, úton lenni mégis mindig jobb, mint álldogálni és arra várni, hogy az öledbe hull a siker!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felét arra szánod, hogy minden tekintetben behozd a lemaradásodat és be tudj fejezni minden olyan régóta elkezdett feladatokat, amelyeket hosszú ideje halogatsz. Igyekezz sorra venni a megoldandó ügyeket és egyfajta logikai fonal mentén próbáld lezárni valamennyit. Próbálj mindig csak annyit vállalni, amennyi a fizikai hataraidon belül van és nem haladja meg a képességeid sem, amennyiben pedig sikerül mindennek időben pontot tenni a végére, abban az esetben nyugodtan hátradőlhetsz, s még az alvás is pihentetőbb, mélyebb lesz, ha nem frusztrál semmilyen félbehagyott ügyed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bátortalanul kezdesz neki valaminek a hét második felében, de hamar rájössz, hogy önbizalom és vakmerőség nélkül nem-igen fogsz messzire jutni. Amennyiben egy kicsit mersz hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amelyekkel te rendelkezel, mindent el tudsz érni, akkor nem lesz semmiféle, megugorhatatlan akadály. Senki nem mondta, hogy egyszerű és könnyű lesz a menet, de ha van benned elegendő bátorság, akkor eljutsz a célodig!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé ingoványos a talaj mostanában alattad, nem is nagyon tudod, hogy kibe vagy mibe kapaszkodj annak érdekében, hogy el ne süllyedj. Úgy tűnik azonban, hogy ezúttal csakis magadra számíthatsz, nem lesz semmiféle segítséged, ennek ellenére mégse ijedj meg, higgy inkább a képességeidben, menni fog, csupán egy kis önbizalom kérdése az egész. Ebből a helyzetből te már biztosan nem kerülhetsz ki veszteséggel, hisz ha mást nem, azt biztosan elmondhatod magadról, hogy kitartással és akaraterővel küzdöttél azért, hogy ismét a biztonsági zónában lehess!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki választás elé állít egy bizonyos témában a hét második felében, téged azonban ez rendkívül frusztrál, nem szeretsz ugyanis korlátok között élni, nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amelyek között választani lehet. Érthető módon jobban szereted, ha a saját akaratod és döntésed érvényesül, illetve ha önállóan élheted az életedet. Ne hagyd, hogy mások rendelkezzenek feletted, s azt sem, hogy befolyásolni próbáljanak, állj ki magadért és a saját szuverenitásodért!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felére kezdesz beleveszni egy bizonyos ügy részleteibe annak ellenére, hogy az elején pontosan kidolgoztad a taktikát, mára mégis csupán a sötétben tapogatózol. Mielőtt tehát teljesen elvesznél, ülj le és gondold végig, hol csúszhatott hiba a számításodba, hol fordulhattál rossz irányba. Ha sikerült megtalálnod ezt a pontot, menj vissza, korrigálj, hátha ezúttal eléred a kitűzött célt. Ehhez csupán egy kis céltudatosság szükséges!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében nagy izgalommal vársz valamire, amire hosszú ideje készülsz már, ennek megfelelően rengeteg energiát belefektettél és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle. A környezeted előtt igyekeztél titokban tartani minden részletet, így valószínűleg nagyobb durranás lesz, ha nyilvánossá válik a dolog, az eredmény pedig bizonyosan magáért fog beszélni és joggal ünnepled majd a sikert. Légy azonban óvatos, el ne bízd magad, próbálj szerényen menni az úton és csak akkor durrantsd el a pezsgőt, ha minden biztossá válik!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felére minden befektetett energiád megtérülni látszik, elérhetsz ugyanis végre egy bizonyos szintet, amiért nem keveset küzdöttél és rengeteg verejtéket hullajtottál. Ennek megfelelőn tehát félted az elért eredményt és nem engedsz másokat a közeledbe. Persze, érthető, hogy vigyázol arra, amit elértél, ne feledd azonban, hogy nem mindenki közeledik rossz szándékkal feléd, korántsem mindenki akarna a tolladdal ékesdkedni. Igyekezz a sikerre éhes emberek útmutatójává válni, hisz abszolút pozitív, követendő példa vagy mások számára, ami érthető módon a te hiúságodat is legyezi!

HALAK (február 20-március 20)

Hűbelebalázs módjára kezdesz el egy olyan feladatot a hét második felében, amelyen csupán túl szeretnél esni, semmi kedved ugyanis az egészhez. Ahogy jönnek azonban az első buktatók, rá kell jönnöd arra, hogy nem lehet olyan egyszerűen letudni a dolgot, annál sokkal alaposabban kell belemerülnöd, mint azt gondoltad. Két lábbal határozottan állj bele a teljesítendő kihívásba és a legjobb tudásod szerint igyekezz pontot tenni a végére úgy, hogy közben elvarrsz minden szálat!

Galériánkban pedig éves szerelmi horoszkópodat találod!