Napi horoszkóp június 17.: a Bakokat a környezetük támogatja, a Halak új utakra tévednek

Borítókép: Napi horoszkóp június 17.: a Bakokat a környezetük támogatja, a Halak új utakra tévednek Forrás: Pexels by Asad Photo Maldives
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Viszonylag monoton és eseménytelen időszak után ma végre megcsillanhat a siker egy bizonyos ügyben, amelyen már hosszú ideje dolgozol. Nagy örömmel tölt el, hogy nem volt hiábavaló az a rengeteg idő és energia, amit a dologra áldoztál, így most teljes joggal fürödhetsz a csillogásban. Ne engedj olyan személyeket a dobogó közelébe, akik csak a babérok learatásához sorakoznak mögötted, védd meg az általad elért eredményt, hisz ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te élvezhesd a munka gyümölcsét és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

BIKA (április 21-május 20)

Végre eljött a hét utolsó munkanapja, így tehát kitörő lelkesedéssel vetheted bele magad a jobbnál jobb szabadidős programokba a hétvége kezdetével! Szervezz a barátaiddal olyan csapatépítő programot, ahol minőségi időt tölthettek együtt, mialatt méginkább összekovácsolódtok! Ha pedig nincs kedved a nagy nyüzsgéshez, akkor csak menj le a vízpartra, bonts ki egy üdítőt, nyalj el egy fagyit, hisz neked is szükséged van a töltődésre. Tegyél pontot a kötelező tennivalók végére, majd hagyj hátra minden gondot, hisz ez a hétvége a kikapcsolódásé!

IKREK (május 21-június 21)

Minden körülmények között fel mered vállalni önmagad, azt, aki vagy, az értékrendeddel, a világról alkotott véleményeddel együtt és ez nagyon nemes dolog. Mivel azonban nem mindenki ért egyet veled, épp ezért akadnak olyanok a környezetedben, akik egyfajta földönkívüliként tekintenek rád, így is kezelnek, mivel nem is értik, hogy lehet valaki ennyire magabiztos minden tekintetben. Mivel mindig lesznek olyanok, akik a véleményed miatt nem szimpatizálnak majd veled, épp ezért nem is mindenkinél lesz a népszerűségi indexed az egekben. Neked azonban nem kell foglalkoznod azzal, hogy mások hogyan ítélnek meg, elsősorban ugyanis saját magadnak, illetve a közvetlen környezetednek kell megfelelned. Ne foglalkozz mindig másokkal, hisz abból nem-igen lehet egy ilyen magabiztos egyéniséget táplálni!

RÁK (június 22-július 22)

Annak ellenére, hogy egy viszonylag világlátott, tapasztalt embernek gondolod magad, mégis gyakran megdöbbent az, ahogy mások képesek átgázolni az embertársaikon, abszolút tisztességtelen eszközökkel, olyan javakhoz jutva, amelyek egyáltalán nem illetik meg őket. Nem érted, hogyan képesek mások csalással győzni, amíg te a tiszta játék híve vagy. Ne légy azonban naiv, sajnos a világ nem egy tündérmese, a téged körülvevő négy falon kívül bizony a nagy hal megeszi a kis halat. Te azonban ne törődj semmivel és senkivel, csak játssz úgy, ahogyan eddig, hisz akkor nyugodt lélekkel nevethetsz a játék végén. Az, hogy mások hogyan, s miként jutnak előre, ne foglalkoztasson, hisz ha tisztességtelen eszközökkel próbálnak bármiféle előnyre szert tenni, előbb-utóbb úgyis az arcukban csattan az egész. A lényeg, hogy a te lelkiismeretes tiszta legyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly döntés előtt állsz, melyről pontosan tudod, hogy nem hozhatod meg elhamarkodottan, az érvek és a körülmények alapos végigzongorázása nélkül. Most csakis erre az egyetlen dologra koncentrálj, mindent járj körbe, mielőtt elhamarkodottan mondanád ki a végszót és netalán később jössz rá, hogy talán jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot, vagy megváltoztatni a forgatókönyvet. Úgy gondolkodj, hogy amennyiben már elindult a folyamat, annál nehezebb lesz visszafordulnod! Most van lehetőséged arra, hogy racionális döntést hozz, így használd ki azt, hogy van egy kis szabadidőd, amikor erre az egyetlen dologra összpontosíthatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben féltékeny rád a sikereid miatt, ezért lépten-nyomon megpróbál ártani neked. Te mély megdöbbenéssel veszed észre, hogy csak azért, mert az ő füve haloványabb a tiédnél, azért akar keresztbe tenni neked. Mielőtt azonban felülnél erre a lóra és azzal foglalatoskodnál, hogy mások miért ilyenek vagy olyanok, csakis azzal foglalkozz, ami előre visz, ne is törődj azokkal a nyújtózkodó karokkal, amelyek próbálnak visszarántani, hisz nekik fogalmuk sincs, milyen az, amikor a másikat önzetlenül támogatják és vele örülnek a sikernek. Te csak önmagadra koncentrálj és ne akarj világbékét teremteni, hisz a hátsó szándékú emberek számára a béke ismeretlen fogalom!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva találod!