Napi horoszkóp június 16.: az Oroszlánok nagy kihívás előtt állnak, a Mérlegek számára fontos mások elismerése

Borítókép: Napi horoszkóp június 16.: az Oroszlánok nagy kihívás előtt állnak, a Mérlegek számára fontos mások elismerése Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A csillagok csütörtökre is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Az az érzésed, hogy valaki úgy próbál meg kiprovokálni belőled valamit, amit egyéb esetben nem mondanál ki, hogy a számodra legfelháborítóbb mélységekig hatol. Mielőtt tehát nagyon kibontakozhatna az illető, határozottan állj a sarkadra és tudasd vele, hogy annyira rossz ajtón kopogtat, ami nemhogy zárva van előtte, egyenesen be is van betonozva. Amennyiben tisztességesebb eszközökkel, gyakorlatilag beszélgetni próbál provokáció helyett, abban az esetben nyitottabb vagy a mondanivalójára, egyéb esetben nincs miről beszélnetek. Ne engedj a huszonegyből, hisz ez most a saját érdeked!

BIKA (április 21-május 20)

Zsúfolt napra számíthatsz, túl sok ugyanis a mára beütemezett teendő, amelybe ha nem figyelsz, könnyen belefulladhatsz. Ennek elkerülése érdekében rendszerezd a feladataidat annak érdekében, hogy egyiket a másik után gond nélkül abszolválhasd. Amennyiben ugyanis gondolkodás nélkül fejest ugrasz a dolgokba, annak könnyen az lesz az eredménye, hogy csupán csak kapálózni fogsz, majd elsüllyedsz, mint egy túlterhelt hajó. Ám amennyiben szépen bemelegítesz, majd olyan tempóval úszol, amely még nem fárasztó, mégis jó részidővel kecsegtet, sokkal nagyobb hatékonysággal fog menni minden és a technika is megfelelő lesz. Úszósapkát fel és irány a víz, de csak okosan!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki nagyobb volumenű dologban vár segítséget tőled, te pedig azon hezitálsz, hogy vajon más megtenne- e ekkora lépéseket érted. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, illetve nem vársz cserébe semmit, abban az esetben ragadd meg a a kezét. Ha azonban nem álltok túl közel egymáshoz, abban az esetben nem biztos, hogy érdemes ekkora volumenű szívességet tenni valakinek, aki fordított esetben egy “nem”-mel könnyedén továbbáll. Ne csinálj magadból áldozati bárányt, gondolkodj okosan, mielőtt bárkinek segítesz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, eljött az idő, amikor egy hozzád közel álló személlyel szorosabbra fűzheted a kapcsolatot, hisz eddig ugyan kerülgettétek a forró kását, flörtöltetek, ám benned mélyebb érzelmek alakultak ki egy ártatlan flörtnél. Épp ezért érdemes egy esélyt adnotok egymásnak, arra azonban ügyelj, hogy ne tedd bele 100%-ig magad, hisz a csalódás ott lebeg a levegőben. A dolog ugyanis kétesélyes, könnyen lehet, hogy mégsem működik a kémia, ez esetben pedig felesleges időhúzás lenne próbálkozni! Amennyiben azonban nem lesz szerelem a dologból, abban az esetben legalább szereztél egy jó barátot magadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan megbízást kapsz a feletteseidtől, amely az első pillanatban hatalmas kihívásnak tűnik, ám egyetlen szót sem értesz a dologból. Amennyiben tehát nem sikerül logikus választ találni a benned felmerülő kérdésekre, kérj segítséget, hátha valaki el tudja magyarázni, mi a pontos feladatod és hogyan kell azt teljesítened. Nehogy a darab közepén sülj bele a szerepedbe, csak mert az elején nem láttad át, hogy mit kell tenned a siker érdekében! Csak okosan próbálj bizonyítani, ne mindenáron!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra érthetetlen, ugyanakkor abszolút felháborító módon azt veszed észre, hogy valaki a közvetlen környezetedben olyasfajta tisztességtelen taktikával igyekszik előrébb jutni, hogy a mások által elvégzett munka gyümölcsét mutogatva élvezné a reflektorfényt. Mindezt pedig mindenféle szemérmesség nélkül teszi úgy, hogy az már mindenki számára feltűnő, amit te is roppant zavarónak találsz. Épp ezért, amennyiben elég erős vagy hozzá, igyekezz lerántani az illetőröl a leplet, ám ez esetben számolnod kell azzal, hogy garantáltan nyakig benne leszel a konfliktusban, amire nem biztos, hogy szükséged van. Mielőtt tehát szóra nyílna a szád, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy neked mi a jobb. Lehet, hogy amíg nem érint a dolog, nem lenne bölcs dolog beleavatkozni valamibe, amihez semmi közöd!

A cikk még nem ért véget, a folytatásért kattints ide!