Napi horoszkóp június 15.: a Rákok örülhetnek a felhőtlen boldogságuknak, a Szüzek büszkék lehetnek magukra

Borítókép: Napi horoszkóp június 15.: a Rákok örülhetnek a felhőtlen boldogságuknak, a Szüzek büszkék lehetnek magukra Forrás: Pixabay by prettysleepy1
A csillagok hétvégére is izgalmakkal készülnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyedet minden fronton, jól érzed magad a bőrödben, ennek köszönhetően az általános elégedettség érzése az, ami jellemzi a hangulatodat. Nem kevesen irigylik is tőled ezt az érzést, ahelyett azonban, hogy kikérnéd magadnak, igyekezz másoknak utat mutatni, hiszen könnyen lehet, hogy ők még keresik a sikerhez és boldogsághoz vezető utat. Mutasd meg nekik, hogy abszolút nem lehetetlen megtalálni a harmóniát az életben és ugyan neked sem minden teljesen kerek az életedben, mégis úgy érzed, hogy ha sikerül egy olyan gondolkodásmódot kialakítanod, amely hozzásegít a kiegyensúlyozottsághoz, abban az esetben nem lehet gond a boldogság sem!

BIKA (április 21-május 20)

Noha az utóbbi időben az az érzésed, hogy minden és mindenki összeesküdött ellened, hogy semmi sem sikerül, ennek ellenére mégsem szabad feladnod. Hisz ha most otthagysz csapot-papot, akkor bizony borzasztóan nagyot csalódhatsz önmagadban a tekintetben, hogy nem volt kellő kitartás benned, hisz ugyan az első akadályoknál orra buktál, te még csak meg sem kísérelted a talpra állást. Ne feledd: akadályok mindig voltak és lesznek is, ez így van jól, ellenkező esetben unalmasan egyszerű lenne az élet. Akard a sikert, minden csak hozzáállás kérdése!

IKREK (május 21-június 21)

Valakit borzasztóan nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy korábban nagy csalódást okozott neked. Ennek ellenére valahogy mégsem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész, mely azonban egyáltalán nem hat építőleg rád. El kell tehát döntened, hogy beleragadsz ebbe az érzésbe, avagy könnyes búcsút veszel az illetőtől és megpróbálsz a jövődre összpontosítani, építkezni ugyanis csak erős és szilárd alapokra lehet. Megtanultad a leckét, levontad a megfelelő konzekvenciát, itt az ideje továbblépni!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, van valaki, akiben megtaláltad a lelki társadat, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személy akad az utadba, akiben minden körülmények között vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz, ezúttal azonban mégis úgy tűnik, hogy sikerült. Próbáld tehát foggal-körömmel megtartani a szóban forgó személyt, ahhoz azonban neked is tenned kell erőfeszítéseket, hogy az a bizonyos láng ki ne aludjon. Igyekezz tehát ezért a kapcsolatért legalább annyit tenni, mint amennyit a párod tesz érte. Becsüld meg a szerelmet, hisz borzasztóan törékeny érték!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Magad sem hiszed el, de egy bizonyos projekt kapcsán a siker sokkal hamarabb érkezik, mint azt előtte gondoltad volna. A körülötted élőknis alig hiszik el, hogy gyakorlatilag a kisujjadból fogod kirázni a megoldást. Ezért tekintenek rád olyan elismerően, ami különösen jól esik, egyúttal kézzel fogható bizonyossága annak, hogy megéri szorgalmasan, kreatívan, céltudatosan és hatékonyan dolgozni. Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz felhőtlenül, kötöttségek nélkül bulizni, hétvége van, nyár van, ereszd ki a gőzt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján joggal tölt el a büszkeség érzése, sikerül ugyanis teljesítened egy bizonyos peojektet, amiről az elején te sem gondoltad volna, hogy sikerülni fog. Magad sem hitted ugyanis, hogy van benned elég kitartás ahhoz, hogy lépésről lépésre fel tudd építeni, amit elterveztél, s ami végül akkorára növi ki magát, hogy az már egészen elképesztő. Miután begyűjtötted az elismeréseket, szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra. Hisz minimum ez a szint az, ami elvárható tőled a jövőben is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az az érzésed, hogy egyhelyben vesztegelsz, miközben nézed, ahogy mások elmennek melletted, az elszalasztott lehetőségekről már nem is beszélve. Tulajdonképp ahelyett, hogy megragadnád őket, te arról álmodozol, hogy mi lenne, ha egyszer megvalósulna bármelyik is. Ábrándozni persze, jó dolog, annyira biztos azonban, hogy ez hosszútávon kifizetődő lesz számodra, igyekezz inkább a tettek mezejére lépni és kis lépésekben ugyan, de elindulni a terveid megvalósításának útján. Ne hezitálj sokat, ne rágd meg százszor a falatot, hidd el, nem fog a torkodon akadni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan elindultál egy bizonyos ösvényen, mára azonban rá kell jönnöd, hogy nincs még rendesen kitaposva ahhoz, hogy biztosan el ne tévedj és le ne térj róla. Ennek okán megtorpansz és elbizonytalanodsz egy pillanatra, hogy vajon a jó irányba haladsz-e. Annak érdekében tehát, hogy ne a bozótosban bolyongj folyamatosan, érdemes megkérdezned valakit, aki már járt előtted ezen az útvonalon, hogy mégis mi a helyes irány. Ne torpanj meg az első akadályoknál, higgy magadban, a megérzéseidben és a képességeidben!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan helyzet áll elő a hétvége első napján, ahol bizony minden talpraesettségedre szükséged lehet. Épp emiatt légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz, amennyiben úgy hozza a szükség, a saját érdekeidet vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon sem átgázolnod ahhoz, hogy az akaratodat érvényesítsd. Tisztességsesen, a szabályok betartásával is lehet játszani, nem közelező a saját értékrendedtől kilométerekkel távolabb magadra haragítanod a Világot!

BAK (december 22-január 20)

Olyan társaságba keveredsz a hétvége első napján, ahol nem nagyon ismered a körülötted lévőket, ennek megfelelően nem is érzed magad túl komfortosab, mi több, annyira feszélyez a helyzet, hogy a legszívesebben odébbállnál. Mindennek ellenére azonban érdemes mégis nyitottnak lenned, hiszen soha nem tudhatod, hogy mikor ismerkedsz meg valakivel, akivel egyébként nem lett volna sok esélyed összefutni. Nyílj meg, barátkozz, ismerkedj, azt sem tudhatod ugyanis, hogy hosszútávon melyik kapcsolat lesz majd hasznodra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakihez a munkatársaid közül gyengéd szálak kötnek, ami azonban nem keveseknek szúrja a szemét, mi több, szóvá is teszik minden fórumon. Annak érdekében tehát, hogy ne találjanak fogást rajtad, igyekezz a munkádat kifogástalanul végezni, s ne adj okot arra, hogy borsot törhessenek az orrod alá, illetve hogy összesúgjanak a hátad mögött. Ezen kívül pedig senkinek az ég adta világon semmi köze ahhoz, hogy a könyvtárból, a buszmegállóból vagy épp az irodából választod ki a szerelmedet. Ne hagyd, hogy bárki irányítson, csakis az ösztöneidre hallgass!

HALAK (február 20-március 20)

Általában véve nehezen nyílsz meg mások előtt, nagyobb társaságban nem vagy afféle ceremóniamester, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz, azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha minden szempár rád szegeződik. Ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy középpontba kerülj, nem kell magadból bohócot csinálni, és érdekes helyett szánalmassá válni. Amennyiben figyelemre vágysz, abban az esetben olyan dolgokat csinálj, amelyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, ezzel sokkal hamarabb kelted fel mások érdeklődését, mint azt gondolnád!