Napi horoszkóp július 8.: a Skorpiók nehezen lépnek túl az őket ért csalódáson, a Halak igyekeznek a sarkukra állni

Borítókép: Napi horoszkóp július 8.: a Skorpiók nehezen lépnek túl az őket ért csalódáson, a Halak igyekeznek a sarkukra állni Forrás: Unsplash by Nick Fewings
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre valaki olyasféle felelősséget igyekszik rád testálni, amelyben mindketten könyékig benne vagytok, így tehát ketten osztoztok a sikeren, a kudarcon, illetve az egész helyzettel járó felelősségen is. Mielőtt azonban a meglévőnél nagyobb lendületet kap az illető, igyekezz megálljt parancsolni neki és világosan a tudtára adni, hogy ez nem az a helyzet, amelyből ő rafináltan kihátrál, te pedig ott maradsz a tonnás teherrel a válladon. Ne hagyd, hogy olyasmiért vitesse el veled a balhét, amiben mindketten ugyanolyan részben vagytok felelősek, inkább értesd meg vele, hogy jobban teszi, ha a sikert hajtja veled együtt, annál, mintha máris azzal lenne elfoglalva, hogy amennyiben nem sikerül, ő melyik résen tud kislisszolni!

BIKA (április 21-május 20)

Nem így tervezted ugyan, de jó eséllyel nem fogod tudni befejezni azt a sok-sok tennivalót, amellyel meg vagy bízva, így talán a hétvége egy részét fel kell áldoznod arra, hogy mindennek pont kerüljön a végére. Igyekezz tehát megoldás centrikusan gondolkodni, hisz amennyiben időben sikerül elvégezned a rád váró teendőket, abban az esetben arra is jut arra majd időd, hogy kikapcsolódj a hétvégén. Mivel azonban te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, épp ezért igyekezz okosan beosztani a feladatokat annak érdekében, hogy átadhasd magad a pihenésnek! Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nincsen már semmilyen, leróni való adósságod.

IKREK (május 21-június 21)

Olyan részletre derülhet fény egy számodra kiemelten fontos ügyben, amely egycsapásra megváltoztathat mindent és végre elérheted azt a sikert, amelyről csupán álmodozol, hosszú ideje már. Ne éld azonban egyelőre teljesen bele magad a dologba, az előtted álló hétvégén is állj készenlétben arra az esetre, hogy váratlan helyzetben tettre készen cselekedni tudj, ebben a pillanatban még ne vedd készpénznek azt, ami abszolút nem garantált. Légy éber és vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyeket érdemes lesz kihasználnod a siker érdekében!

RÁK (június 22-július 22)

Túlfűtött exhibicionizmusod ma megbosszulja magát, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz ugyanis, hisz olyannyira szórakoztatni szeretnél, hogy meggondolatlanságod okán kicsúszik valami a szádon, amit alapvetően soha nem akartál volna kiteregetni. Mivel azonban már kimondtad, vissza nem tudod szívni, épp ezért vállald azt, hogy igen, ez is te vagy. Ne szégyelld azt, ami már megtörtént, azt meg pláne ne, amit le is zártál, ne magyarázkodj senkinek, hisz a te dolgod az, amit veled történt. Hidd el, ilyesfajta titkai mindenkinek vannak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre megtérül az az elképesztő mennyiségű energia, amit belefektettél egy bizonyos dologba és ez rendkívüli büszkeséggel tölt el. Maradéktalan elégedettséggel tekintesz az elért eredményre, mely másokból is megkérdőjelezhetetlen elismerést vált ki. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!

Galériánkból pedig megtudhatod, melyik a 3 legegocentrikusabb csillagjegy!