JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp július 07.: a Skorpióknak érdemes visszavenniük a tempóból, a Nyilasok kiállnak az emberi méltóságukért

Borítókép: Napi horoszkóp július 07.: a Skorpióknak érdemes visszavenniük a tempóból, a Nyilasok kiállnak az emberi méltóságukért Forrás: Unsplash by Elevate
A hét második felében is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok mindig izgalmas üzeneteket küldenek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Teljesen ismeretlen helyzetben kell ma boldogulnod, méghozzá úgy, hogy a tapasztalatlanságod ne tűnjön fel senkinek. Mivel azonban ezzel egyfajta gödröt ásol magad alatt akaratlanul is, épp ezért igyekezz felvállalni azt, hogy abszolút zöld fülűnek számítasz, így később kisebb lehet a felelősségre vonás mértéke is. Nem kell mindenhez értened, nem kell minden területen profinak lenned, attól ugyanis, mert jelen pillanatban nem értesz még kisvalamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy. Figyelj, tanulj, okulj és főként ne vállalj olyasfajta terheket magadra, amelyek alatt összeroskadsz!

BIKA (április 21-május 20)

Végre sikerülhet ma elérned a korábban kitűzött célodat, amelyért nem keveset dolgoztál, így most büszkén és teljes joggal ünnepelheted az általad önerőből elért eredményt. Biztosan lesznek olyanok, akik nem örülnek majd őszintén a sikereidnek, hisz ők is a dobogó legfelső fokára pályáztak, mivel azonban te több időt és energiát fektettél bele, jóval több áldozatot hozva a győzelemért, ezért ez most neked jár. Ne is foglalkozz ezekkel az emberekkel, egyszerűen csak légy büszke magadra!

IKREK (május 21-június 21)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma valaki a nyakadba próbál zúdítani minden felelősséget annak ellenére, hogy neki is legalább annyi köze van a dologhoz, mint amennyi neked. Te azonban légy észnél, ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd az illetőben, hogy ha a siker is közös, akkor a felelősségvállaláson is osztoznotok kell. Ne engedd, hogy kimeneküljön a helyzetből, az ugyanis nem opció, hogy még ezt a terhet is a válladra tegye. Ne vidd másokért vásárra viszi a bőrödet csak azért, hogy meg ne orroljanak rád! Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan készakarva nem keresed a konfliktushelyzeteket, mégis sikerül összetűzésbe keveredned a körülötted élőkkel, nem érted ugyanis egyes emberek hozzáállását azokhoz a dolgokhoz, amelyek mindenki érdekeit szolgálják. Ne is engedj ezekből a dolgokból, hisz ha most nem állsz ki a közösségért, akkor bizony gyorsan széteshet az, ami eddig olajozottan működött. Ügyelj azonban a stílusra és arra, hogy ne arroganciával add elő a mondanivalódat, hisz nem az a cél, hogy azzal haragítsd magadra a közvetlen környezetedet! Amennyiben mégis elragad a hév és olyasmit mondasz, ami rossz fényt vet rád, abban az esetben ne szégyellj elnézést kérni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A legnagyobb bosszúságodra ma kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ahol mások miatt kell magyaráznod a bizonyítványodat annak ellenére, hogy vajmi kevés közöd van közvetetten a dologhoz. Mivel azonban mégsem hagyhatod, hogy ez legyen az, ami befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében, épp ezért tehát ne késlekedj, mihamarabb állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, hogy mégis miért kerültél ebbe a helyzetbe. Arra érdemes ügyelned, hogy ne indulatosan kezeld a kialakult szituációt, hisz azzal csak nagyobb gyanúba keverheted magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kiemelkedő tehetséggel bírsz egy bizonyos dologban, a környezeted pedig csak tátott szájjal figyeli, ahogy kisujjból kirázod azt, ami nekik mindig nagyon nyögve-nyelősen megy. Ragadd meg tehát a kezüket és avasd be őket a részletekbe, hisz ha már ilyen talentummal áldott meg a Sors, akkor érdemes ezt felhasználd arra, hogy átadod másoknak is a tudásodat. Hidd el, a népszerűségi indexed az egekben lesz majd, a nap végén pedig te is elégedetten nyugtázod, hogy ma is tettél valamit azért, hogy a Világ előreléphessen eggyel!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!