Napi horoszkóp 07. 06.: a Nyilasoknak érdemes segítséget kérniük egy bizonyos ügyben, a Vízöntők munkája végre megtérülni látszik

Borítókép: Napi horoszkóp 07. 06.: a Nyilasoknak érdemes segítséget kérniük egy bizonyos ügyben, a Vízöntők munkája végre megtérülni látszik Forrás: Unsplash by Brooke Cagle
A hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 6.

KOS (március 21-április 20)

Meglehetősen furcsa helyzetbe kerülsz a hét közepére, hisz a körülötted zajló események tekintetében nagyjából inkompetensnek érzed magad, bármennyire is próbálsz, egyszerűen nem tudsz érdemben hozzátenni a folyamat alakulásához. Érdemes azonban végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha segítséget kérsz tőle, egyrészt nem él vissza vele, másfelől pedig nem kürtöli világgá a dolgot. Megoldáscentrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyed és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb nálad! Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívüli módon fel vagy villanyozva, olyasféle hírt szeretnél ugyanis megosztani másokkal, amelyek egyszer, s mindenkorra megszüntethetik a bizonytalanságot körülötted. Mielőtt azonban világgá kürtölnéd a dolgot, igyekezz belegondolni, hogy bizony akadhatnak olyanok is, akik nem feltétlenül örülnek majd veled őszintén, akik irigyek lesznek rád és lehúzhatják a lelkesedésed. Ennek elkerülése érdekében tehát érdemes egyelőre csak a közvetlen környezeteddel megosztanod a terveidet, ők jól ismernek, a javadat akarják és nem fognak keresztbe tenni neked. Fogadd meg az általuk adott hasznos és építő jellegű tanácsokat, hisz ők csakis a javadat akarják!

IKREK (május 21-június 21)

Minden körülmények között ragaszkodsz ahhoz, hogy a lehető legtisztességesebb eszközökkel érd el a kitűzött céljaidat, hogy az utad során ne árts másoknak, s ne gázolj át senkin. Ez az, ami olyan népszerűvé tesz a környezetedben és követendő példa mások számára. Azt azonban el kell fogadnod, hogy nem mindenki a fair-play híve, vannak bizony olyan emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül tapossák az útitársaikat a földbe a saját önös érdekük okán. Az Élet már csak ilyen és akármennyire is szeretnél becsületes maradni, mindig lesznek olyan emberek, akik nem feltétlenül lesznek korrektek másokkal szemben. Nem tudsz mit tenni ellene, s nem érdemes végeláthatatlan vesszőfutásba kezdeni. Igyekezz úgy tekinteni ezekre a helyzetekre, mint amelyek megerősítenek, s messziről kerüld el azokat az embereket, akik az életről másként gondolkodnak!

RÁK (június 22-július 22)

Az esetek döntő többségében az őszinteség híve vagy, csakis akkor mész bele ferdítésekbe és kegyes hazugságokba, ha tudod, hogy az igazság nagyon fájna a másiknak és megbántanád vele. Mások azonban nincsnek tekintettel erre, melynek ma ékes bizonyítéka, hogy valaki egyszerűen az arcodba vág valamit, ami iszonyúan mellbevágóan hat rád. Az illető azonban egyetlen percig nem gondol bele, hogy mit okoz azzal, amit és ahogy mond és ez mély sebet ejthet a lelkeden. Bármilyen fájó, el kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan, amilyen te vagy, nem mindenki veszi tehát figyelembe mások érzéseit és nem mindenki választja meg a helyzetnek megfelelő stílust. Az bizonyos, hogy senkinek nincs joga ugyan ilyen stílusban beszélnie veled, épp ezért ne foglalkozz a továbbiakban az illetővel, hisz neked is van méltóságod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minél hamarabb szeretnél pontot tenni egy bizonyos dolog végére, ennek érdekében Igyekszel gyorsítani a tempón, épp ezért gyakorlatilag elered azt a fázist, amikor ész nélkül rohansz előre. Mivel azonban komoly következményekkel járhat, ha nem korrigálsz időben, ennek okán érdemes lenne lassítanod annak érdekében, hogy megfelelőképp koncentrálhass, majd aztán nyugodt lelkiismerettel kapcsolódhass ki, amennyiben pont került valamennyi feladat végére. Kapkodnod nem kell, gondos előkészítés után, a megfelelő taktika alkalmazásával vesd bele magad a feladatokba, hidd el, a nagyobb koncentráció nagyobb sikereket is tartogat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét elején nem nagyon tudtál nemet mondani senkinek, aki szembe jött veled, amelynek az lett az eredménye, hogy mára gyakorlatilag roskadozol a feladatok terhe alatt. Emiatt dühös vagy magadra, hisz számtalanszor kerültél már ugyan hasonló helyzetbe és akkor mindig meg is fogadtad, hogy nem leszel mások teherhordó sherpája, valahogy mégis túl gyenge vagy ahhoz, hogy nemet mondj másoknak. A saját érdekedben érdemes legközelebb visszafognod magad, hisz rendkívül kimerítő a túlcsorduló megfelelni akarásod, fogadd el, hogy neked is csak két kezed van és nem tudsz többfelé szakadni sem. Annyi terhet vállalj magadra, amennyit még biztosan el tudsz gond nélkül viselni, különben csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad, hiszen mások várják az eredményt, te viszont semmi érdemlegest nem tudsz majd előbb-utóbb felmutatni. Vedd figyelembe a saját határaidat!

A CIKK MÉG NEM ÉRT VÉGET, A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!