Napi horoszkóp július 30.: az Oroszlánoknak érdemes lejjebb adniuk a terheikből, a Skorpiók megmutathatják az egyéniségüket

Borítókép: Napi horoszkóp július 30.: az Oroszlánoknak érdemes lejjebb adniuk a terheikből, a Skorpiók megmutathatják az egyéniségüket Forrás: Unsplash by Fausto García-Menéndez
A csillagok hétvégére is hasznos üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, nem igazán tudsz továbblépni egy bizonyos folyamatban, valaki azonban a semmiből terem melletted és látszólag feltételek nélkül nyújt mankót neked. Rendkívül hálás szívvel, gondolkodás nélkül megragadod az illető kezét, ami azonban nem biztos, hogy a legmegfelelőbb döntés. Egyfelől te is bizonytalan vagy, másfelől pedig nem tudhatod, hogy kígyót melengetsz-e a kebleden. Épp ezért mérlegeld, kitől és milyen volumenű segítséget fogadsz el, ám amennyiben úgy döntesz, hogy megragadod az illető kezét, abban az esetben mielőbb cselekedj, ne vesztegesd mások idejét a saját belső vívódásoddal, mert az idegesítő lehet! Légy hatékony, hidd el, útközben jön majd a megoldás is, magától!

BIKA (április 21-május 20)

A nehéz, munkával teli hétköznapoknak végre vége erre a hétre, számoltad már az órákat is, hogy mikor jön el a pillanat, amikor kiejthetsz minden kötelező elemet a kezedből és végre lelkiismeretfurdalás nélkül teheted fel a lábaidat. Kifejezetten jót tesz most neked a pihenés, kezdtél ugyanis a hét második felére teljesen kimerülni a nagy vesszőfutásban. Most azonban csakis magadra koncentrálhatsz, egy fodrász, manikűrös, egy új felső, egy mozi, esetleg egy habos cappuccino és a teraszon ülve egy jó könyv társaságában eltöltött idő nagyon sokat tud jelenteni és neked is újratölti az energiaforrásaid, hogy aztán a következő kihívásnál teljesen újult erővel állhass a START vonalra! Ne sajnáld magadtól az én-időt!

IKREK (május 21-június 21)

Ütős tervrajzot sikerült készítened, ennek köszönhetően végre el tudsz indulni wgy nehezebb szakaszon is a kitűzött célod elérése felé. A nagy céltudatosságban azonban ügyelj arra, hogy ne hágd át a szabályokat csak azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Jól gondold meg a lépéseidet, hisz nem biztos, hogy jól döntesz, ha Jeti módjára, mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre és közben nem nézel a lábad elé. Ne feledd, ez esetben előbb vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget. Nem éri meg, hogy egy kis sikerért kockára tedd az emberi kapcsolataidat! Mérlegelj tehát, mielőtt elindulsz az úton!

RÁK (június 22-július 22)

Noha jobban tennéd, ha elengednél egy bizonyos dolgot, amiben nemhogy perspektíva nincsen, még csak nem is éri meg az idődet vesztegetned vele, te mégis görcsösen ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy hajlandó lejjebb adni belőle és kicsit elengedni. Hétvége van azonban, nem érdemes a pihenéssel töltött, hasznos idődet arra pazarolni, hogy folyamatosan ezen kattognak a gondolataid, bármennyire is nehéz tehát, még azelőtt érdemes elhatározásra jutnod és hátrahagynod ezt a bizonyos dolgot, mielőtt teljesen rányomja a bélyegét a hétvégédre. Tudatosan keress más elfoglaltságot, hidd el, ha nem szorítod annyira a kötelet, nem fogja hólyagosra törni a tenyered!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egyre inkább érzed, hogy kezd a szervezeted teljesen kimerülni, borzasztóan nehéz terhek nyomják ugyanis a válladat, melyekkel jelenleg nem igazán tudsz megbirkózni. Annak érdekében tehát, hogy ne döntsön ágynak a túlvállalás, most érdemes a benned lévő akkumulátort sürgősen töltőte csatlakoztatnod, hisz most nagy szükséged van az erőre, az energiára. Hidd el, fontos magadra is gondolni, ne felejts el kikapcsolódni és olyan programot szervezni a hozzád közelállókkal, amelyek jótékony hatással vannak rád és átsegítenek a pillanatnyi nehézségeken. Az energiák pedig nem termelődnek maguktól, neked kell megtalálni azt a forrást, ahonnan újra a régi, lendületes formába kerülhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos szituációban sajnos nem úgy alakult a helyzet, hogy jó szándékod látszódjon egyértelműen, így most azt gondolják a környezetedből néhányan, hogy ártani akartál. Mivel te, magad teljesen biztos vagy dolgodban, próbáld meg megérteni a többiekkel is, segíts nekik megfogni azt a logikai szálat, amely alapján segíteni szerettél volna. Jó ember vagy, jót akarsz mindenkinek, de ha túl sok felé próbálsz segíteni túl nagy elánnal, az -ahogy most is kiderült- felemásan végződhet. Hidd el, a kevesebb néha több! Igyekezz szelektálni, hogy kinek és hogyan segítesz, a te életed is egyszerűbbé válhat ezzel!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!