Napi horoszkóp július 3.: a Skorpiók napját váratlan esemény befolyásolja, a Nyilasok végre fellélegezhetnek

Borítókép: Napi horoszkóp július 3.: a Skorpiók napját váratlan esemény befolyásolja, a Nyilasok végre fellélegezhetnek Forrás: Unsplash by Linda Segerfeldt
A hét utolsó napján se hagyd ki a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 3.

KOS (március 21.-április 20.)

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, hisz nem ismered részleteiben azt a szituációt, amelyet élesen bírálsz és ez nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, így abszolút megengedett az, hogy időnként tévedj, ám arra azért érdemes ügyelned, hogy tudd bevallani, ha hibáztál! Ebből is tanultál valamit, legközelebb már tudni fogod, hogy nem ajánlott idő előtt ítélkezni anélkül, hogy minden apró részlettel tisztában lennél!

BIKA (április 21.-május 20.)

Megingathatatlanul hiszel egy bizonyos dologban, mindenkivel szembeszállsz annak érdekében, hogy kiállhass a véleményed mellett. A hét utolsó napján azonban egy váratlan fordulat az, ami elbizonytalanít és nagy valószínűséggel befolyásolja majd a dolgok végkimenetelét. Tedd félre tehát a büszkeségedet és amennyiben úgy érzed, nyugodtan kérd ki mások tanácsát is, és vaktában semmiképpen ne hozz komoly döntést. Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor cselekedj, ha minden kétséget kizáróan meggyőződtél az igazadról!

IKREK (május 21.-június 21.)

Borzasztóan sok akadállyal kellett megküzdened az elmúlt időszakban, épp ezért még nagyobb büszkeséggel tölt el az, hogy sikerült úgy pontot tenned mindennek a végére, hogy nem kerültél ki rosszul a helyzetből. Egészen addig nem is mertél hinni a sikerben, amíg meg nem tapasztaltad, hisz azért elég fajsúlyos dolgokról volt szó. Most mindenki elismerését sikerült kivívnod, amely igencsak simogatja a hiúságod, légy azonban óvatos, el ne szállj a büszkeségtől, mert ha egyszer túl magasra mész, nagyon nehéz lesz visszatalálnod az "egyszerűbb" hétköznapokba!

RÁK (június 22.-július 22.)

Egyelőre ugyan nem tettél még pontot egy számodra fontos ügy végére, mégis érzed a sikert a dologban, gondolatban tulajdonképp már a dobogó tetején állsz és az elismeréseket zsebeled be. Vigyázz azonban, meg ne részegítsenek a részeredmények, hisz bármikor vehetnek meredek fordulatot az események, neked pedig észnél kell lenned. Koncentrálj tehát arra, hogy gond nélkül eljuss a célvonalig annak érdekében, hogy felhőtlenül ünnepelhess a végén!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét utolsó napján alig várod, hogy pontot tehess mindennek a végére és végre átadd magad a vasárnapi semmittevésnek. Ennek érdekében tehát engedd el a felesleges köröket és csakis arra koncentrálj, ami prioritást élvez. Lehet, hogy egyetlen levegővétellel sikerülhet lezárni a dolgaid, de ha esetleg hosszabb a folyamat, akkor is megéri fáradoznod vele, hisz utána teljesen nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek! Ne késlekedj, indulj, hisz vesztegetnivaló időd!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Kellemetlen beszélgetésben lehet részed a hét utolsó napján, olyasmit kell ugyanis közölnöd egy számodra fontos személlyel, amit senki más nem vállal. Abszolút nem fűlik a fogad a dologhoz, az pedig különösen bosszantó számodra, hogy azért hárul rád ekkora teher, mert mások megfutamodtak a helyzet elől. Nincs azonban más választásod, végy egy nagy levegőt és ess túl rajta. Arra ügyelj, hogy a stílus ne legyen bántó, hisz a mondanivalód eleve elég vékony jég a beszélgetésben. Igen, időnként vannak ilyen szituációk is, ha akarod, ha nem. Ez az Élet rendje.

Súlyfelesleged van? Talán a horoszkópod is befolyásolja. Nézd meg a galériát!