Napi horoszkóp július 26.: a Vízöntőknek több önbizalomra van szükségük, a Halaknak az elengedést érdemes gyakorolniuk

Borítókép: Napi horoszkóp július 26.: a Vízöntőknek több önbizalomra van szükségük, a Halaknak az elengedést érdemes gyakorolniuk Forrás: Unsplash by Rodrigo Borges de Jesus
A hét második napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Időnként hajlamos vagy arra, hogy méterekkel a föld felett járj, abszolút tévedhetetlennek hiszed magad, egy kevés siker is hajlamos teljesen meg részegíteni. A hét második napján azonban a Sors komoly leckét tartogat számodra, olyan szituációba kerülsz ugyanis, ahol könnyelműséged bizony negatív formában fog kifizetődőni, annak összes felelősségével együtt. Igyekezz nem megfutamodni, ha már így alakult, ismerd el, hogy hibáztál és próbáld ki köszörülni a csorbát. Ma bizonyosságot nyertél arról, hogy a kevesebb néha több, hogy szerénységgel sokkal nagyobb magasságokig lehet eljutni. Vond le a konzekvenciát és lépj tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Zsúfolt napra számíthatsz a hét második napján, gyakorlatilag egyik feladat éri a másikat, te pedig azt sem tudod hirtelen, melyik rendezvénybe csöppentél bele. Mielőtt azonban a fejedre omlik az egész tokkal-vonóval, igyekezz rendszerezni a teendőidet és egy bizonyos logika mentén végighaladni a teendőkön. Amennyiben sikeresen tudodabszolválni valamennyit, abban az esetben arra is jut majd időd, hogy este egy finom vacsora után megnézz egy romantikus filmet a szerelmeddel. Ez egy igazán produktív nap, nem igaz?

IKREK (május 21-június 21)

Általában az önzetlenségedről vagy híres, népszerűségedet annak köszönheted, hogy gyakorlatilag bárki fordulhat hozzád segítségért, te azonnal felfegyverkezve indulsz harcba. Ez egy roppant nemes tulajdonság, rendkívül büszke is lehetsz magadra, mielőtt azonban a realitás talajától túl messze kerülnél, érdemes emlékeztetned magad arra a tényre, hogy bármikor kerülhetsz te is olyan helyzetbe, amikor segítségre lehet szükséged, akkor pedig sajnos nem mindenki áll majd mögötted. Épp ezért érdemes szelektálnod neked is és csak olyanokért felelősséget vállalni, akikről vakon is meg tudod mondani, hogy óceánokat úsznának át érted, ha arról lenne szó!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második napján bizonyosságot nyersz arról, hogy a munkát a magánélettel összekeverni semmiképp nem szerencsés. Képtelen vagy ugyanis elfüggetleníteni magad valakitől, akihez érzelmileg erősen kötődsz, ugyanakkor hatékonyan kellene együtt dolgoznod vele. Igyekezz tehát meghúzni egy bizonyos határvonalat és olyan formán hozzáállni a munkához és az illetőhöz, hogy ne a szíved, hanem az eszed diktálja a lépéseidet. Azzal bizonyosan nem tudsz mit kezdeni, hogy kihez vonzódj érzelmileg, ám arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy ne a közvetlen munkatársaid közül válaszd ki a partnereidet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában szeretsz fejest ugrani az új kihívásokba, most azonban rossz előérzeted van egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Rendkívül bölcsen teszed tehát, ha nem rohansz fejjel a falnak, igyekezz feltérképezni a helyzetet, járd körül többször, kérdezz meg nálad tapasztaltabb személyeket, hogy aztán a megfelelő pontról, a megfelelő szögben, a megfelelő lendülettel tudj majd elrugaszkodni. Egészen addig azonban nem érdemes nekifutnod, amíg te magad nem érzed azt a biztonságot a helyzettel kapcsolatban, amely ahhoz segít hozzá, hogy ne sérülj a dologból. Ne futamodj meg semmiképp, hisz csak is a táviratot szokták feladni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki próbál rád erőltetni egy bizonyos szerepet, amelynek te nem tudsz és nem is akarsz megfelelni. Borzasztóan felháborít az, hogy az illető teljesen biztosra veszi, hogy minden körülmények között irányíthat téged. Mivel nem kell semmiféle szerepet felvenned mások miatt, hisz az akadályozná az önazonosságodat, épp ezért határozottan, az illetőt semmiképp magadra nem haragítva igyekezz elmagyarázni, hogy mi a te véleményed, hogy neked is van méltóságod, és hogy önálló gondolatokkal rendelkező individum vagy ebben a Világban. Amennyiben nem sikerül megértenie, abban az esetben nem kell felesleges köröket futnod a továbbiakban, csak fordíts hátat és ballagj el a saját érdekedben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ma lehetőséged adódik arra, hogy egy régi, elmérgesedett konfliktust tisztázz egy olyan személlyel, aki egykor fontos volt számodra. Igyekezz tehát a világ összes nyugalmát magadra erőltetni annak érdekében, hogy feleslegesen nehogy kigyere a sodrodból és olyat találj mondani, ami csak olaj a tűzre. Összeszedetten oszd meg tehát a mondanivalódat az illetővel, majd türelemmel hallgasd végig, hogy neki milyen gondolatai vannak a helyzettel kapcsolatban. Ne feledd, nem az a cél hogy méginkább elmérgesedjen a viszony közöttetek, hanem hogy kompromisszumot kössetek és vagy fátylat borítsatok a múltra vagy pedig nyugodt lelkiismerettel léphessetek tovább!

A folytatásért kattints ide!