Napi horoszkóp július 25.: az Ikrek a bennük rejlő tehetséget bontakoztathatják ki, az Oroszlánok szívesen adnának át a rájuk nehezedő terhekből a környezetüknek

Borítókép: Napi horoszkóp július 25.: az Ikrek a bennük rejlő tehetséget bontakoztathatják ki, az Oroszlánok szívesen adnának át a rájuk nehezedő terhekből a környezetüknek Forrás: Unsplash by Brooke Lark
A hét első munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Relatíve hosszabb ideje igyekszel valakivel kapcsolatot tartani úgy, hogy eközben az illető a füle botját sem mozdítja annak érdekében, hogy ő is tegyen valamit a barátságotokért. Ehelyett egyszerűen készpénznek veszi azt, hogy majd te építgeted a kapcsolatot, majd te szervezel közös programokat, majd te keresed, ha ő nem keres, majd te ott leszel, ha neki szüksége lesz rád. Mivel számodra roppant zavaró az illető hozzáállása, épp ezért igyekezz egy jeges kávé mellett elmondani neki az aggályaidat, azt, hogy egy kapcsolat két emberen múlik és hogy úgy érzed, jelenleg te vagy az egyetlen, aki tartja az evezőt a nyílt tengeren. Amennyiben fontos vagy az illetőnek, abban az esetben venni fogja a lapot és sikerülhet dűlőre jutnotok, ám ha azt látod, hogy a mondanivalód süket fülekre talál, akkor tedd le a terhet és fájdalmas könnyekkel ugyan, de a magad érdekében lépj tovább! Lesznek még bőven olyanok, akik nagyra értékelik, hogy a barátjuk vagy!

BIKA (április 21-május 20)

A környezeted túlságosan jóhiszeműnek tart, amelyet valahogy lépten-nyomon bizonyítasz is, annak ellenére, hogy váltig állítod, mennyire dörzsölt, rafinált személy vagy. Nem véletlenül igyekeznek azonban óvva inteni azoktól az emberektől, akiken méteres távolságban érződik a hamisság, az álságosság bűze, te valahogy eldugult orral sétálsz bele minden egyes csapdába. Ideje azonban felébredned, ne akarj állandó jelleggel házhoz menni a pofonért, bizony érdemes időnként gyanakvóbbnak lenned annak érdekében, hogy ne te legyél mindig az adott helyzet áldozata. Hidd el, hosszú távon megéri, csak akaraterő, no meg egy kis talpraesettség szükségesek hozzá!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje vársz az alkalomra, amikor végre megmutathatod, hogy milyen magas szintű affinitás van benned egy bizonyos ügy lebonyolításához, melyet a hét első napján bizonyíthatsz, hisz a feletteseid bizalmat szavaznak neked. Igyekezz tehát élni a lehetőséggel, bontakoztasd ki azt a tehetséget, amellyel nem csupán a Sors áldott meg annak idején, hanem bizony az elmúlt évek tapasztalatával fényesíthetted, ez pedig az általad végzett kitartó munka eredménye. Professzionalitásod meg is hozza a hőn áhított sikert, melyet magad is nehezen hiszel el, a kollégáid és a főnökeid pedig elismerően konstatálják, hogy érdemes nagyobb volumenű ügyekben is átadniuk neked a kormánykereket. Szebben nem is indulhatna ez a hét!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, eljött az idő, amikor önmagadat kell a prioritási sorrend tetejére helyezned, belefáradtál ugyanis abban, hogy mások mindig fontosabbak nálad, hogy soha nem jut időd a saját életed, a saját boldogságod építgetésére. Lesznek olyanok körülötted, akiknek nem örülnek majd a döntésednek, mi több, neheztelnek is rád emiatt, igyekezz azonban elmagyarázni nekik, hogy a te életed legalább olyan fontos, mint másoké. Neked sincs kilenc belőle, így tehát most kell mindent megtenned a saját boldogságodért. Tanulj meg nemet mondani, keress olyan élményeket, amelyek feltöltik az endorfinraktáraidat, élvezd az életet és a kötetlenséget!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül nehéz helyzetbe hozott az Élet, olyasfajta felelősség ül ugyanis a válladon, amelyet ebben a pillanatban letenni nem tudsz ugyan, de valakivel szíved szerint mindenképp osztoznál rajta. Nem is emlékszel, voltál-e valaha hasonló szituációban, ez most roppant meghatározó tehát minden szempontból. Mielőtt azonban összeroppannál a rád nehezedő súly miatt, igyekezz a környezeteddel megértetni, hogy ez már túl sok neked, hogy nem rendelkezel semmiféle szupererővel, így nekik is vállalniuk kell valamit a teherből. Ennek ugyanis nemcsak a tiédnek kellene lennie, ha van bennük egy kis jóérzés, akkor nekik is oda kellene állniuk melléd. Mindenképp próbálj hatékony lenni, hisz csak abban az esetben értik meg a mondanivalódat!

A folytatásért kattints ide!