Napi horoszkóp július 24.: a Rákok békét köthetnek egy bizonyos személlyel, az Oroszlánoknak szükségük lesz minden problémamegoldó képességükre

Borítókép: Napi horoszkóp július 24.: a Rákok békét köthetnek egy bizonyos személlyel, az Oroszlánoknak szükségük lesz minden problémamegoldó képességükre Forrás: Unsplash by Emiel Molenaar
A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod, hogy mire is számíthatsz pontosan!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napja a teljes kikapcsolódásé lehet végre, semmi olyan teendőd nincsen, amiely el nem végzettsége okán esetleg megzavarhatná a felhőtlen pihenésedet. Épp ezért vegyél magadhoz egy 50 faktoros naptejet, egy üveg behűtött limonádét, a kedvenc íród legújabb könyvét és a vízparton töltsd fel a lemerült energia raktáraidat. Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra, senki -így te sem- tud robotok módjára, fáradhatatlanul és megállás nélkül teljesíteni. Épp ezért nyugodtan szenteld a mai napod a teljes regenerálódásnak, hisz te is megérdemled!

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan program zavarja meg a vasárnapi pihenésedet, mely ugyan abszolút nem volt belekalkulálva a mai napba, mégis hálás vagy érte. Olyasfajta élményben lehet ugyanis részed, amely a nem mindennapi kategóriából való és hosszú időre felejthetetlen emléket nyújthat. Használd tehát ki az alkalmat, éld meg minden pillanatát és ne engedd, hogy bármi elvegye tőled a helyzet okozta örömöt! Ilyesfajta tapasztalásokra is szüksége van időnként az embernek ahhoz, hogy a nehezebb akadályoknál tartani tudja magában a lelket!

IKREK (május 21-június 21)

Váratlanul pénz állhat a házhoz, amely roppant nagy örömmel tölt el a hónap végéhez közeledve, eléggé le volt ugyanis merülve a bankszámlád. Igyekezz ezt az összeget okosan beosztani, ne kezdj féktelen költekezésbe, ahol semmi sem drága, próbálj egy kicsit tudatosan élni annak érdekében, hogy ne nullázódj le teljesen. Hidd el, mindenkinek vannak nehezebb hónapjai, amikor kicsit túlér önmaga azon a bizonyos takarón, arra azonban érdemes odafigyelni, hogy ne váljon egyfajta ross szokássá a költekezés!

RÁK (június 22-július 22)

Ambivalens érzések kerítenek hatalmukba a hét utolsó napján, amikor egy rég nem látott ismerős veszi fel veled a kapcsolatot, akivel annak idején szinte lelkitársak voltatok, egy bagatell dolog miatt azonban sikerült összerúgnotok a port, azóta pedig abszolút nem kerestétek egymást. Benned gyakran felmerült ugyan a békülés gondolata, de sosem merted megtenni az első lépést, most azonban roppant hálás vagy azért, hogy a másik félben volt ennyi bátorság, hogy megkeressen. Egy jéghideg limonádé mellett borítsatok tehát fátylat a múltra és igyekezzetek tiszta lappal indulni, mindenféle tüskék nélkül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján igyekszel csak a pihenésre összpontosítani, amikor valaki, számára eget rengető problémával keres fel, a megoldást pedig abszolút tőled várja. Hirtelen azt sem tudod, mit mondj az illetőnek, nem igazán voltál ugyanis felkészülve ekkora volumenű, világ megváltó eseményekre, épp ezért óvatosan érdemes állást foglalnod. Elvégre nem várhatja el tőled senki, hogy minden pillanatban felkészülten, teljesen felfegyverkezve állj arra várva, hogy mikor kell hadba lépni. Igyekezz diplomatikusan foglalmazva megértetni tehát az illetővel, hogy ezúttal sajnálod, de ezt a csatát egyedül kell megvívnia, te ugyanis nem vállalhatsz ilyenformán felelősséget semmiért. Amennyiben szorult belé egy kis lojalitás, akkor be fogja látni, hogy igazad van.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napja kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy egy kicsit kiszállj a mókuskerékből, kiereszd a gőzt, hogy a barátaiddal kikapcsolódj végre az egész heti hajtás után. Ne gondolj tehát ma semmiképp a munkára, add át magad a nyári életérzésnek, menjetek le a vízpartra együtt, beszélgessetek nagyokat, egyetek-igyatok finomakat, engedd meg magadnak azt a luxusnak abszolút nem számító faktort, hogy pihensz, hogy élményeket gyűjtesz a számodra fontos emberek társaságában. Majd holnap ráérsz újra a taposómalomban őrölni, ma azonban legyen a kokapcsolódásé a szerep!

A horoszkóp itt még nem ért véget!

A folytatásért kattints ide!