Napi horoszkóp július 23.: az Oroszlánoknak az elengedést érdemes gyakorolniuk, a Mérlegek kivételes eredményekkel büszkélkedhetnek

Borítókép: Napi horoszkóp július 23.: az Oroszlánoknak az elengedést érdemes gyakorolniuk, a Mérlegek kivételes eredményekkel büszkélkedhetnek Forrás: Unsplash by Alisa Anton
Két pohár jeges limonádé között se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel kapcsolatban kissé kifordított helyzetbe kerülsz, eddig ugyanis teljesen kiegyensúlyozott volt a kapcsolatotok, most azonban általad nem ismert okoknál fogva teljesen ellened fordult. Ez téged rendkívüli módon zavar, melyet érdemes szóvá tenned, már csak a saját lelki békéd miatt is. Hívd el egy finom ebédre és beszéljétek meg, mi az, ami bánthatja és te mit tudnál azért tenni, hogy ismét a régi legyen a barátságotok. Mindenképp érdemes megpróbálnod menteni a menthetőt!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki hirtelen választás elé állít egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami téged érthető módon rendkívülien frusztrál, nem szeretsz ugyanis ilyesfajta korlátok között élni. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amelyekből választani lehet, jobban szereted, ha a saját akaratod és döntésed érvényesül, ha önálló jogkört gyakorolsz az életedben. Ne hagyd tehát, hogy mások rendelkezzenek feletted és befolyásolni próbáljanak. Állj ki magadért és a saját önállóságodért!

IKREK (május 21-június 21)

Bizonyos személyeket borzasztóan zavar az, hogy szabadon véleményt nyilvánítasz, hogy neked is van saját álláspontod a Világ különböző történéseit illetően, ez pedig nem tetszik nekik. Ne akarj mindenkinek megfelelni, ne akarj mindig a dominoósorban állni, hisz akkor képtelen leszel majd önazonos maradni. Bátran vállald a véleményed, amennyiben nem megy a társadalmi normákkal szemben, légy büszke arra, amit képviselsz, az pedig, hogy mások mit gondolnak, a legkevésbé se jelentsen akadályt!

RÁK (június 22-július 22)

Önbizalom nélkül kezdesz neki valaminek a hétvége első napján, ám viszonylag hamar rá kell jönnöd, hogy önbizalom és vakmerőség nélkül nem-igen fogsz tudni messzire jutni a jelenlegi hozzáállásoddal. Amennyiben tehát egy kicsit mersz hinni az álmaidban és abban, hogy azokkal a képességekkel, amikkel te rendelkezel, el tudod érni őket, akkor nem lesz semmiféle, megugorhatatlan akadály előtted, ha azonban félelmedben teljesen leblokkolsz, akkor nem fogod tudni elérni a hegycsúcsot. Senki nem mondta, hogy egyszerű és tehermentes lesz a menet, de ha van benned elegendő bátorság, akkor nagyobb eséllyel eljutsz a célodig!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon nehezen engedsz el az életedből egy bizonyos személyt, mindenáron ragsszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy borzasztóan megbántott és rengeteg nehéz pillanatot okozott neked annak idején. Ragaszkodásod rendkívüli módon hátráltat a továbblépésben és a felejtésben, mégis meg kell tanulnod elengedni és a múlt hibáiból levonva a konzekvenciát, a jövőbe tekinteni. Mindig tartsd szem előtt, hogy minden ember okkal érkezik az életedbe! A különbség csak annyi, hogy néhányan közülük azért jönnek, hogy fájdalmas tanulságok árán tanítsanak valamire, amit soha nem felejtesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Már abszolút elfogadtad, hogy ugyan nem tökéletes az életed, hogy akadnak bőven legyőzendő akadályok, mégis mivel kivételes hozzáállással bírsz, nem futamodsz meg az első pillanatban, épp ezért igyekszel mindenben a pozitívumot keresni. Teljesen igazad van, miért is keseregnél naphosszat, hisz azzal nem fogsz tudni előrébb jutni és még a józan gondolkodásban is akadályozna. Az általad képviselt életfelfogás hosszútávon ezerszer hasznosabb, ráadásul példamutató lehet mások szemében is. Lehet, hogy nem minden nap a legegyszerűbb ám ha hiszel magadban, legyőzhetetlen leszel!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattnits ide!